• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Αδελφέ εν Χριστώ GTS , αφού ξέρεις... τα καθισματα στα ασιατικα ΚΤΕΛ (άλλη μια πολυτελεια που προσφέρω) είναι στενα. Ως εκ τουτου τον διατηρώ σε συγκεκριμένα επίπεδα για να αισθανεται άνετα και να μην στριμώχνεται.
Τζούσις, την μια τα καπνιστηρια , την άλλη τα πολυμιξερ, αναδευτηρες, σφηνοποτηρα κλπ δεν μου το βγάζεις απο το μυαλό: είσαι ντιλερ οικιακών μικροσυσυσκευών
Φιόνα κοριτσι μου δεν διακρινω πάνω σου καμια εξοικοίωση με το αντικειμενο των οικιακών εε? Η κουζίνα με το δασος ειναι δυο διαφορετικοί χώροι. Εκτός αν παω να ζουρνέψω το φαγητό (και) των 7 νανών . Τοτε ναι. Εχει νόημα.

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Φιόνα κοριτσι μου δεν διακρινω πάνω σου καμια εξοικοίωση με το αντικειμενο των οικιακών εε? Η κουζίνα με το δασος ειναι δυο διαφορετικοί χώροι. Εκτός αν παω να ζουρνέψω το φαγητό (και) των 7 νανών . Τοτε ναι. Εχει νόημα.
Πόσα λίγα ξέρεις... Για την ταμπακιέρα μόκο, ε;

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Να σου πω... Εεεε .. νταξει μωρε... μιά χαρά.. αφού ξέρεις ότι τα πράγματα..εε , δηλαδή ... οκ... ναι έτσι είναι, υπάρχουν βεβαια περιπτωσεις που...εεε.. Ουφφφ... Αυτά.
Νομίζω ότι ήμουν σαφέστατη και δεν αφησα κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τις επιτυχίες μου.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Εεε? Τι δεν κατάλαβες ρε Φιόνα? Ο ανθρωπος το λέει καθαρα: "Αυτοί είπανε ότι δεν θελανε το παιχνίδι, εμεις αφού μετά ειπαμε αυτοί ότι, και τοτε αυτοί ειπανε να γινει το παιχνιδι, αλλα αυτοί μας είπανε , μολις ειπανε το παιχνιδι, δεν θελουμε εμείς ουτε αυτοί, το παιχνίδι, εμεις όμως ειπαμε αφου δεν θα γινει το παιχνιδι και αυτοι δεν θελανε ". Τι δεν καταλαβαίνεις? Αψογο συντακτικο, σαφεστατος και με σωστη αρθρωση. Πολυ ιδιοτροπη εισαι!

karfitsa

Member
Βρισκω τη Φιονα πολυ σωστη και ενημερωμενη εκτος απο τα της κουζινας και τα της μπαλλας.....ΑΛΛΑ....ποια ειναι η Φιονα,δεν καταλαβα:D
Α,επισης καταγγελω την dim kyr οτι δεν μου απαντησε ξεκαθαρα για τις κρεπες:bleh:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Τι να πω για τις κρεπες καυμένη? Σαν αποτελεσμα δυστυχηματος στην Εθνική μετωπικης νταλικας με σμαρτ μοιάζουν!

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Πάλι αδιάβαστη ρε Ντιμ; Μάθε μπαλίτσα απ' τον άρχοντα:
Αυτό ήταν επίκαιρο και χτύπημα κάτω από τη μέση, ζητάς από φίλο να σου κάνει φορμάτ γιατί είσαι άσχετη, το κάνει και εδώ και 3 ώρες προσπαθεί μέσω σκάιπ να σου υποδείξει τι προγράμματα να εγκαταστήσεις!
Η προεδράρα μπροστά του είναι σούπερ κατανοητός...:D

• Like
Reactions: GTS

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Έχει χαθεί τελείως η μπάλα λέμε. Η μία είναι του κολλεγίου και δε σκαμπάζει από αργκό, η άλλη δεν ξέρει ποια είναι η Φιόνα... Νταξ, δεν περιγράφω άλλο!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα