• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Με αφορμή την ωραιότατη ιστορία http://www.travelstories.gr/community/threads/pωσία-2009-Η-Οδύσσεια-συνεχίζεται.48937/
και τη συζήτηση περί Ντοστογιέφκι, στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε το τέλος της λογικής: τρισάγιο στον τάφο του Ντοστογεφκι.
Σ'ευχαριστώ πολύ για την εύφημο μνεία και σου αφιερώνω το επόμενο κεφάλαιο του story, που συμπτωματικά, εκτυλίσσεται στο εν λόγω κοιμητήριο!

Όσο για τους παπάδες και λοιπούς παρατρεχάμενους: εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει η κακόγουστη ποζεριά...
(Άραγε πέρασαν να λιβανίσουν και στις άλλες εξέχουσες προσωπικότητες ή εστίασαν μόνον στον Θεόδωρο; )

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ετσι ειναι. Τους ενοχλει που αντιδρα το πιο υγιες κομματι της νεολαιας. Ετσι ηταν παντα. Και στα δικα μου χρονια κανενας σοβαρος συμμαθητης μου δεν εμενε αμετοχος. Μονο ορισμενοι που ηταν υποχειρια των γονιων τους, αβουλα πλασματα στην πλειονοτητα τους κακοι εως κακιστοι μαθητες. Πολλες φορες δυστυχισμενοι και οι ιδιοι που δεν ειχαν το δικαιωμα να διαμαρτυρηθουν.

Τα προβληματα της παιδειας και τοτε σοβαρα και οι κατηγοριες για μπαχαλακηδες καταληψιες και τοτε αφθονες απο τα ΜΜΕ, τους πολιτικους και το ποιμνιο τους.
Κι αν καποια απο τα αιτηματα μας ηταν του τυπου "να τρεχει κοκα κολα απο τις βρυσες" ή "τζακια στις αιθουσες" (οι βρυσες δεν ετρεχαν σταλα νερου και η θερμανση ηταν ελειπης) ηταν γιατι ειχαμε την αισθηση του χιουμορ. Που να καταλαβουν ομως τα "ζωα"; Ουτε τοτε καταλαβαιναν, ουτε τωρα καταλαβαινουν.

Δεν υπαρχει χειροτερος μισανθρωπος απο αυτον που στραγγαλιζει τη γνωμη και τα ονειρα των νεων.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Πως με εκνευριζουν οι μαμαδες που μιλανε σε πρωτο πληθυντικο "παμε τριτη ταξη", "εχουμε διαγωνισμα" "ειμαστε λιγο αρρωστοι" κ.λ.π. κ.λ.π.
Get a life ρε κοριτσια!!
Έχω πάει μόνη στην παιδική χαρά το ανιψάκι μου, έρχεται μια μαμά και την κάνει χάζι (είναι πολύ χαριτωμένη να τα λέμε κι αυτά) και γυρνάει προς εμένα:

-Πόσο χρονών είστεεεε;;;;;;
-32!

Με κοίταξε σαν εξωγήινο πήρε το δικό της και απομακρύνθηκε...:bleh:

varioAthens

Member
Kαι που να κανεις και δικο σου που θελοντας και μη θα εχεις αλληλεπιδραση με αλλες μαναδες ... Αβυσσος το χασμα που θα συναντησεις.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα