• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Πως με εκνευριζουν οι μαμαδες που μιλανε σε πρωτο πληθυντικο "παμε τριτη ταξη", "εχουμε διαγωνισμα" "ειμαστε λιγο αρρωστοι" κ.λ.π. κ.λ.π.
Get a life ρε κοριτσια!!
Σήμερα μου είπε πατέρας κόρης που πέρασε φέτος στο Πανεπιστήμιο: "πήραμε και πάσο..." Έλεος δηλαδή!

chrisbd

Member
Έχω πάει μόνη στην παιδική χαρά το ανιψάκι μου, έρχεται μια μαμά και την κάνει χάζι (είναι πολύ χαριτωμένη να τα λέμε κι αυτά) και γυρνάει προς εμένα:

-Πόσο χρονών είστεεεε;;;;;;
-32!

Με κοίταξε σαν εξωγήινο πήρε το δικό της και απομακρύνθηκε...:bleh:
δεν το πολυκατάλαβα ....το λόγο που σε έβλεπε σαν εξωγήινο;;

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Έχω πάει μόνη στην παιδική χαρά το ανιψάκι μου, έρχεται μια μαμά και την κάνει χάζι (είναι πολύ χαριτωμένη να τα λέμε κι αυτά) και γυρνάει προς εμένα:

-Πόσο χρονών είστεεεε;;;;;;
-32!

Με κοίταξε σαν εξωγήινο πήρε το δικό της και απομακρύνθηκε...:bleh:
Nedelja, ΘΕΑ! :haha:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Γιατί αυτή νόμιζε προφανώς οτι είναι παιδί μου -που να ξέρε!!!- κι εννοούσε πόσο είναι το μωρό στα πλαίσια μαμά και κόρη είμαστε ένα και όταν αντί για 3 άκουσε 32 τα ΄χασε...:D

Βασικά δε μου πέρασε καν από το μυαλό οτι εννοεί το πιτσιρίκι κι απάντησα στην κοσμάρα μου, μετά που μου το εξήγησε η ξαδέρφη οτι έτσι μιλάνε στις παιδικές χαρές ντράπηκα και λίγο...:p

@panpan πολύ σε αγαπάω...:love0071:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Ρωτησε στον πληθυντικο για την ηλικια του παιδιου, οχι τη δικη της. Οπως λενε οι γονεις ''παμε τριτη ταξη'', ''εχουμε βηχα''. Λες και ειναι ενα προσωπο και οχι δυο.Και η Nedelja της απαντησε απλα για τη δικη της ηλικια και οχι του παιδιου. Αααα τσαμπα τα εγραψα, με προλαβαν αλλοι.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα