• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

paefstra

Member
Ο Ντοστογιέβσκι ήταν χριστιανός και αντικομμουνιστής. Γιατί να μην του κάνουν τρισάγιο; Δεν πήγαν να κάνουν τρισάγιο και στον Κροπότκιν.
Ήταν ένας από τους πρώτους Υπαρξιστές συγγραφείς. Ή, σε απλά ελληνικά, αναρωτιόταν ως το τέλος για την ύπαρξη Θεού.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Σήμερα εφτιαξα μουσακά. Παιζει γερά, να είναι ο χειροτερος στην ιστορία των μουσακάδων. Ααα! Τρωγεται με κουτάλι.
Επίσης εχει την δική του προσωπικότητα -αφου αυτονομήθηκε εντός του φούρνου- και μοιάζει με σούπα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σήμερα εφτιαξα μουσακά. Παιζει γερά, να είναι ο χειροτερος στην ιστορία των μουσακάδων. Ααα! Τρωγεται με κουτάλι.
Επίσης εχει την δική του προσωπικότητα -αφου αυτονομήθηκε εντός του φούρνου- και μοιάζει με σούπα.
Ελα πες την αληθεια, σε εχει επηρεασει το αποτελεσμα στο μουντιαλ μαγειρικης του aljazeera http://www.gazzetta.gr/football/article/624518/mundial-2014-itta-kai-ston-moysaka

varioAthens

Member
Τι δουλεια εχεις στην κουζινα? ε? Εσενα η κλιση σου ειναι στη διοργανωση εκδρομων, ειδικη δε επι των χλιδατων ξενοδοχειων και των ασφαλων, πεντακαθαρων μεταφορικων μεσων. Τελος.

GTS

Member
Καλοπερνάει ο Γκιούλι....οργανωμένα, ασφαλή ταξίδια, χλιδάτες διαμονές, γκουρμεδιές από τη κυρά του....αυτά είναι!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Μα βρε Vario! ακριβώς επειδή εε..πως να το κάνουμε.. έχω μια κλήση προς διοργάνωση πολυτελών εξορμήσεων, είπα να δοκιμάσω και τον γαστριμαρικό τομέα μπας και τα καταφέρνω και εκεί. Τα αδέσποτα της γειτονιάς μου πάντως με ευχαριστούν θερμά που τα διατηρώ ακμαία και τροφαντα.

Καρφίτσα το αποτελεσμα του ΔΕΝ είναι σικέ. Τον διαγωνιζόμενο μουσακά μάλλον τον είχα φτιάξει εγώ άρα δίκαιο το αποτελεσμα.

Απαιτώ να διαγραφεί το ποστ του GTS γιατί βάζει ιδέες διαζυγίου αν διαβαστεί απο τον Γκιούλι.

Αυριο θα προσπαθήσω να φτιάξω κρέπες. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία. Θα σας κρατώ ενήμερους.

Κάπως ετσι είναι οι γάτες της γειτονιάς μου:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Οντως....όντως.... η περιποίηση είναι το 2ο όνομά μου ΚΑΙ Χρύσα Παραδείση ΚΑΙ Τάκης.
Είναι μερικοί άνθρωποι τελικά που είναι πολύ τυχεροί...

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Άλεσέ τον, βάλε τον σε σφηνοπότηρο, και πούλα τον 100 ευρώ το τεμάχιο:
Moussaka Deconstructed

you are welcome

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377