panpan
Member
Τώρα μ'αναγκάζεις να πάρω καινούριες γόβες.Παίδες, μεγάλος διαγωνισμός με δώρο ταξίδι
Τώρα μ'αναγκάζεις να πάρω καινούριες γόβες.Παίδες, μεγάλος διαγωνισμός με δώρο ταξίδι
Γιατι να μην πανε? Να ειναι φρονιμοι μονο πες τους!!Το ότι η μάνα μου με έβαλε να ψάξω εκδρομή για λίμνη Κόμο- Μιλάνο και εγώ τους ψήνω να πάνε Μαλαισία- Ταϊλάνδη είναι φυσιολογικό ή να το κοιτάξω;
Εντάξει ησύχασα λίγο.Γιατι να μην πανε? Να ειναι φρονιμοι μονο πες τους!!
Να πάνε βρε. Εδώ οι δικοί μου θα πάνε για ραφτινγκ!! Και μόλις έβλεπα κάτι 600αρια τέλος αυγούστου αρχές σεπτέμβρη για Bankong με την qatar,θα ταξιδέψουν και με ποιότητα.Εντάξει ησύχασα λίγο.
Και θα χρησιμοποιήσω και το επιχείρημα:
"Να πάτε!!! Δεν το λέω μόνο εγώ το λένε και οι άλλοι από το φόρουμ που είναι καλύτερα από εμένα"
Thanks Vario!
Να σου στείλω ενα ζευγαράκι με φιαπα ;Τώρα μ'αναγκάζεις να πάρω καινούριες γόβες.
Αρχικά νόμιζα οτι ήθελες να του πουλήσεις γόβες με ΦΠΑ...Να σου στείλω ενα ζευγαράκι με φιαπα ;
Το οτι επέμενες με έκανε να το γκουγκλάρω... ρε τι μαθαίνει ο άνθρωπος!!!Με φιαπα ; Λεοπάρ θέλει ο @panpan
Ψάξε και τη λέξη φτερνιτηςΑρχικά νόμιζα οτι ήθελες να του πουλήσεις γόβες με ΦΠΑ...
Το οτι επέμενες με έκανε να το γκουγκλάρω... ρε τι μαθαίνει ο άνθρωπος!!!
υ.γ αυτό μόνο ο @jousis παίζει να το ήξερε....