• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

karfitsa

Member
Μα φυσικα!....εκτος απο τις θεσπεσιες γευσεις και τα θρυλικα ακουσματα,πρεπει να υπαρχει και το περβαλλον...ευγε ;)

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
εδω παιζει παραδοσιακη ταραμοσαλατο,γαριδες και χταποδακι,πατατοσαλατα και πρασσοπιττα.Επισης παραδοσιακες φαρφαλες με σολωμο...ετσι μουρχεται να παω στον Καμμενο να φαω κοκορετσι,τους χορτοφαγους μου μεσα!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγώ πάντως έκανα ρεβίθια σήμερα και προσποιούμαι ότι είναι μια κανονική μέρα.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Καρφιτσουλα,ευχαριστω,και παλι χρονια πολλα ..(τα ρεβυθια της Φενιας με εξιταρουν πιο πολυ.. και βρηκα τι θα φτιαξω αυριο)

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Εμενα η μαστιγα-γριες με εχει στιγματισει στο πλοιο… που αναθεμα την ωρα και τη στιγμη που συνεδεσαν στην ιδια γραμμη Μυκονο και Τηνο… ειναι ποτε δυνατον?
Να μπαινεις απο Μυκονο ωραιος και χαλαρος και στην Τηνο να ορμανε οι γριες (που πριν λιγη ωρα σταυροκοπιουνταν και εκαναν μετανοιες) και να σε βριζουν οτι εχεις απλωθει, οτι εισαι ντυμενος σαν φρικιο κ.λ.π. κ.λ.π.
αμαν , τι μου θυμισες !! και να βγαζουν μπωλ με κεφτεδες και φετα και να περνας Καβοντορο με μποφορ !

varioAthens

Member
Παραδοξως ηταν καλα απο την αποψη οτι ειδα φιλους και εκανα και το πρωτο μου μπανιο... @jimp ακους?
Aλλα τα υπολοιπα: σουβλες, αρνια, ψαλμοι και δημοτικα ασματα... απαπα...

jimp

Member
Παραδοξως ηταν καλα απο την αποψη οτι ειδα φιλους και εκανα και το πρωτο μου μπανιο... @jimp ακους?
Aλλα τα υπολοιπα: σουβλες, αρνια, ψαλμοι και δημοτικα ασματα... απαπα...
Πως δεν ακούω!!Το νερό πως ήταν;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος