paefstra
Member
Να το πάλι. Υπό όρους.όχι μέχρι αργά, έχει και μπάλα το βράδυ να δούμε!!
Ενώ εμείς λειτουργούμε με όρια και χωρίς όρους. Γι αυτό είμαστε αυστηρές.
Να το πάλι. Υπό όρους.όχι μέχρι αργά, έχει και μπάλα το βράδυ να δούμε!!
Και τη μπάλα θα αφήσω για εσένα κοπελιά!!Να το πάλι. Υπό όρους.
Ενώ εμείς λειτουργούμε με όρια και χωρίς όρους. Γι αυτό είμαστε αυστηρές.
Η αλήθεια είναι οτι αυτή η εβδομάδα είναι σούπερ!έχει και μπάλα το βράδυ να δούμε!!
Ε καλά κι εσύ...σιγά τη μπάλα που έχει σήμερα...Και τη μπάλα θα αφήσω για εσένα κοπελιά!!
Εμείς την τιμούμε την τιγρέ γόβα που φοράμε. Μ' αυτήν θα τον πλακώσουμε.Κορίτσια europa θυσιάζει και ΑΝ μην νομίζετε CL και μαλακώσετε άδικα...εκεί σκληρές...αμείλικτες!
Εγώ φοβάμαι μη ζηλέψει ο συζυξ ... Είσαι και τραβηχτικος , τι να σε κάνωΕγώ βλέπω πως συνέχεια δίνω πράγματα αλλά εσείς είστε που τελικά δεν τολμάτε να πείτε να βρεθούμε.
Μη βαζεις ιδεες στην @varioAthens ...... Την άλλη μηχανή την έπλυνα χθες, πόσο ακόμα χαμηλά να πέσω;
Η αλήθεια να λέγεται...Εγώ φοβάμαι μη ζηλέψει ο συζυξ ... Είσαι και τραβηχτικος , τι να σε κάνω
Τι είναι αυτά τα φιλελεύθερα που μου λες;Έλεγα να πάω θέατρο απόψε, Βασιλιάς Ληρ, σκηνοθεσία Τομάζ Παντούρ, κάπου 3,5 ώρες παράσταση, μαύρη μαυρίλα. Τα λέμε εκεί;
Είδες που είμαι θετικός άνθρωπος;
Βάζω μπας και γίνει τίποτα και βγω από το σπίτι.Μη βαζεις ιδεες στην @varioAthens ...
Τι εννοεις ΕΠΛΥΝΕΣ την μηχανη????!!!!Έχω πάρει και καινούρια φωτογραφική μηχανή, τι άλλο να πώ; Την άλλη μηχανή την έπλυνα χθες, πόσο ακόμα χαμηλά να πέσω;
Μάλλον εννοεί αυτόΤι εννοεις ΕΠΛΥΝΕΣ την μηχανη????!!!!