• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Ψάξε και τη λέξη φτερνιτης
Από ελληνικά αποτελέσματα ένα διαγωνισμό για στρατιωτικά άρβυλα βρήκα...:confused:

Αλλά δε θα εκτεθώ πάλι...αυτό ετυμολογικά έχει μια λογική οπότε να υποθέσω οτι έχει να κάνει με το πίσω μέρος που είναι η φτέρνα ε;;;;;)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Από ελληνικά αποτελέσματα ένα διαγωνισμό για στρατιωτικά άρβυλα βρήκα...:confused:

Αλλά δε θα εκτεθώ πάλι...αυτό ετυμολογικά έχει μια λογική οπότε να υποθέσω οτι έχει να κάνει με το πίσω μέρος που είναι η φτέρνα ε;;;;;)
Το μπεζ στο κάτω μέρος του τακουνιου
ImageUploadedByTapatalk1429181278.109347.jpg

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ε θα πρέπει να κανεις ολόκληρο ταξίδι προς το κέντρο και δε γίνεται . Εχει γεμίσει η ατμόσφαιρα με γύρη απο τα δέντρα - θα σε πιάσει το αλλεργικό σου

jimp

Member
Ε θα πρέπει να κανεις ολόκληρο ταξίδι προς το κέντρο και δε γίνεται . Εχει γεμίσει η ατμόσφαιρα με γύρη απο τα δέντρα - θα σε πιάσει το αλλεργικό σου
αχχαχαχαχα πες μου τι ώρα θέλεις να πάμε σήμερα για καφέ, ποτό ή φαγητό ακόμα και φωτογράφιση και έρχομαι ταχέως!!

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Το μπεζ στο κάτω μέρος του τακουνιου
View attachment 116525
Πιο δύσκολα κι από κβαντομηχανική μου φαίνονται...:haha:

Ποια θέλει να την τραβήξω βίντεο με τις γόβες της;
Με all star από οτι κατάλαβα δεν πάμε πουθενά...ΑΔΙΚΙΑ!!!:bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
αχχαχαχαχα πες μου τι ώρα θέλεις να πάμε σήμερα για καφέ, ποτό ή φαγητό ακόμα και φωτογράφιση και έρχομαι ταχέως!!
Τόσο πολύ θες να κερδίσεις το ταξίδι απο το χοτελ Πριαμος ;

jimp

Member
Έχω πάρει και καινούρια φωτογραφική μηχανή, τι άλλο να πώ; Την άλλη μηχανή την έπλυνα χθες, πόσο ακόμα χαμηλά να πέσω;

paefstra

Member
Θα πρέπει να σκουπίσεις τη διαδρομή με τα γόνατά σου για να εξιλεωθείς για τα αμέτρητα στησίματα ως τώρα.

jimp

Member
Θα πρέπει να σκουπίσεις τη διαδρομή με τα γόνατά σου για να εξιλεωθείς για τα αμέτρητα στησίματα ως τώρα.
Τέρμα η άμυνα, θα περάσω στην αντεπίθεση ''κυρίες'' μου.
1.000.000 φορές έχω γράψει να πάμε και τώρα αμέσως όπου θέλετε αλλά πάντα όχι ακούω, απλά επειδή και μόνο 2 φορές έκατσε κάτι και δεν μπόρεσα να έρθω, ειδικά η ευαγγελία, μ΄έχει σταυρώσει.
όχι ''κυρίες'' μου δεν θα μου σπιλώσετε εσείς το nick μου, εδώ και τώρα για καφεδάκι, όχι μέχρι αργά, έχει και μπάλα το βράδυ να δούμε!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τέρμα η άμυνα, θα περάσω στην αντεπίθεση ''κυρίες'' μου.
1.000.000 φορές έχω γράψει να πάμε και τώρα αμέσως όπου θέλετε αλλά πάντα όχι ακούω, απλά επειδή και μόνο 2 φορές έκατσε κάτι και δεν μπόρεσα να έρθω, ειδικά η ευαγγελία, μ΄έχει σταυρώσει.
όχι ''κυρίες'' μου δεν θα μου σπιλώσετε εσείς το nick μου, εδώ και τώρα για καφεδάκι, όχι μέχρι αργά, έχει και μπάλα το βράδυ να δούμε!!
Να τις μαζεψεις ολες και να τις πας να δειτε μπαλα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic