Samion
Member
πολλές υπέροχες μέρες πέρασα...ο σινιορι Σαμιον ρε παιδια ποσες απανωτες υπεροχες μερες περναει...; μας τον κρατησε ο Φιντελ;:xmas_mrgreen:
σήμερα όμως είναι ακόμα μια υπέροχη μέρα..πιο ωραία και απο τις προηγούμενες..:xmas_lol:
πολλές υπέροχες μέρες πέρασα...ο σινιορι Σαμιον ρε παιδια ποσες απανωτες υπεροχες μερες περναει...; μας τον κρατησε ο Φιντελ;:xmas_mrgreen:
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σας ναύαρχε...σήμερα όμως είναι ακόμα μια υπέροχη μέρα..πιο ωραία και απο τις προηγούμενες..:xmas_lol:
Και η δικη μου μερα σημερα , εντελως ξαφνικα , εγινε υπεροχη :xmas_twisted:Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σας ναύαρχε...
Οι κυρίες και δεσποινίδες που φοράνε αυτές τις αντιαισθητικές μπότες Ugg,να ξέρουν ότι κυκλοφορεί ένα αποκρουστικό βίντεο με τα ζώα που γδέρνουν ζωντανά οι κινέζοι για να κατασκευαστούν.Δεν το ανεβάζω γιατί παραείναι βίαιο.Όποιος θέλει ας το ψάξει.
Συνεχίστε
Πάντως η εταιρία δεν το παραδέχεται.Υποστηρίζει ότι χρησιμοποίει μαλλί από πρόβατα.Οπότε μένει να το δούμε.Τι να σου πω, οι δικές μου στα 15 euros που τις πήρα είναι νομίζω ξεκάθαρα συνθετικές.
Κι όσο να 'ναι όσες αγοράσαμε τέτοιου είδους μπότες χωρίς να έχει υπάρξει ως τότε κάποια δυσφήμιση για αυτές δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ούτε ωφελούν οι τύψεις (κι ας είμαι πολύ ενοχικό άτομο εν γένει). Το ζήτημα είναι αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω να μην στηρίξουμε ξανά τη συγκεκριμένη εταιρεία, όπως και όσες άλλες χρησιμοποιούν παρόμοιες τακτικές.