• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ο σινιορι Σαμιον ρε παιδια ποσες απανωτες υπεροχες μερες περναει...; μας τον κρατησε ο Φιντελ;:xmas_mrgreen:
πολλές υπέροχες μέρες πέρασα...
σήμερα όμως είναι ακόμα μια υπέροχη μέρα..πιο ωραία και απο τις προηγούμενες..:xmas_lol:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Last edited by a moderator:

alma

Member
Οι κυρίες και δεσποινίδες που φοράνε αυτές τις αντιαισθητικές μπότες Ugg,να ξέρουν ότι κυκλοφορεί ένα αποκρουστικό βίντεο με τα ζώα που γδέρνουν ζωντανά οι κινέζοι για να κατασκευαστούν.Δεν το ανεβάζω γιατί παραείναι βίαιο.Όποιος θέλει ας το ψάξει.

Συνεχίστε

Είναι όντως αποκρουστικό.Και εγώ δεν άντεξα να το δω όλο,αλλά οι φωτογραφίες με τα αποσπάσματα αρκούν για να μην τις ξαναπάρεις.Επιπλέον και μόνο που τα γδέρνουν ζωντανά...έλεος. Αν και δεν έχω πάρει ποτέ νομίζω ότι αν το έβλεπα και να μου άρεσαν μετα δεν θα ξαναγόραζα.

alma

Member
Τι να σου πω, οι δικές μου στα 15 euros που τις πήρα είναι νομίζω ξεκάθαρα συνθετικές.

Κι όσο να 'ναι όσες αγοράσαμε τέτοιου είδους μπότες χωρίς να έχει υπάρξει ως τότε κάποια δυσφήμιση για αυτές δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ούτε ωφελούν οι τύψεις (κι ας είμαι πολύ ενοχικό άτομο εν γένει). Το ζήτημα είναι αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω να μην στηρίξουμε ξανά τη συγκεκριμένη εταιρεία, όπως και όσες άλλες χρησιμοποιούν παρόμοιες τακτικές.
Πάντως η εταιρία δεν το παραδέχεται.Υποστηρίζει ότι χρησιμοποίει μαλλί από πρόβατα.Οπότε μένει να το δούμε.

paefstra

Member
Πλατεία Συντάγματος, Σάββατο βράδυ, παραμονές Χριστουγέννων. Και τίποτα δεν θυμίζει Σάββατο βράδυ και παραμονές Χριστουγέννων. Ο μόνος εορταστικός φωτισμός ήταν στο κτίριο του Public, κι έμοιαζε σαν παραφωνία.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.608
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος
Giotissk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα