• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

XRISTOS71

Member
Πες τα βρε maltakia κι όχι μόνο αυτό αλλά κάποιες πεθαίνουν και στην πείνα να τις αγοράσουν...:xmas_mrgreen:

τέτοιες;

:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
:xmas_eek: πρώτη φορά διαβάζω για δίαιτα με ειδικότητα τα γυναικεία πόδια

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
τραγικο...
εγω εχω "μαιμου" ευτυχως :xmas_redface::xmas_cool::xmas_lol:
Σιγά μην ντραπούμε κιόλας βρε Ελενάρα αν έχουμε μαϊμού ugg. :xmas_razz: Κι εγώ μαϊμουδερές έχω για ώρα ανάγκης, σιγά μην σκάσουμε 200 euros για ένα ζευγάρι περιορισμένης ούτως ή άλλως χρήσης στη χώρα μας (αν και θυμάμαι πριν 6-7 χρόνια που είχαν γίνει πολύ trendy κάποιες φορούσαν μες στο καλοκαίρι κοντό φουστανάκι και τις ugg χωρίς καλσόν! :shock: ).

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τραγική η μέρα σήμερα !
Δεν θέλω να ακούω αλλο για παπούτσια :xmas_evil:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Σιγά μην ντραπούμε κιόλας βρε Ελενάρα αν έχουμε μαϊμού ugg. :xmas_razz: Κι εγώ μαϊμουδερές έχω για ώρα ανάγκης, σιγά μην σκάσουμε 200 euros για ένα ζευγάρι περιορισμένης ούτως ή άλλως χρήσης στη χώρα μας (αν και θυμάμαι πριν 6-7 χρόνια που είχαν γίνει πολύ trendy κάποιες φορούσαν μες στο καλοκαίρι κοντό φουστανάκι και τις ugg χωρίς καλσόν! :shock: ).
Να μη σε στεναχωρήσω αλλά αν είναι αληθινό το βίντεο (λέω αν γιατί το ίδιο ακριβώς είχε κυκλοφορήσει καμιά 5ετία πριν με άλλη θεματική..) δεν αφορά μόνο τις αυθεντικές UGG, αλλά και κινέζικες απομιμήσεις τους.

http://www.lifo.gr/now/life/20068
Όσο για τις άλλες που λες, την είδαμε πολύ LA στην Ελλάδα και αυτά μας φάγανε.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Να μη σε στεναχωρήσω αλλά αν είναι αληθινό το βίντεο (λέω αν γιατί το ίδιο ακριβώς είχε κυκλοφορήσει καμιά 5ετία πριν με άλλη θεματική..) δεν αφορά μόνο τις αυθεντικές UGG, αλλά και κινέζικες απομιμήσεις τους.
Τι να σου πω, οι δικές μου στα 15 euros που τις πήρα είναι νομίζω ξεκάθαρα συνθετικές.

Κι όσο να 'ναι όσες αγοράσαμε τέτοιου είδους μπότες χωρίς να έχει υπάρξει ως τότε κάποια δυσφήμιση για αυτές δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ούτε ωφελούν οι τύψεις (κι ας είμαι πολύ ενοχικό άτομο εν γένει). Το ζήτημα είναι αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω να μην στηρίξουμε ξανά τη συγκεκριμένη εταιρεία, όπως και όσες άλλες χρησιμοποιούν παρόμοιες τακτικές.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
μετά από ασωτία....:xmas_mrgreen:
όταν πήγαινα σχολείο ο όρος της μάνας μου για να βγώ το Σάββατο ήταν τις Κυριακές (όταν ήταν καμιά μεγάλη γιορτή μόνο-ευτυχώς) να πηγαίνω μαζί της εκκλησία...:xmas_cheesygrin:

XRISTOS71

Member
Nedelja said:
όταν πήγαινα σχολείο ο όρος της μάνας μου για να βγώ το Σάββατο ήταν τις Κυριακές (όταν ήταν καμιά μεγάλη γιορτή μόνο-ευτυχώς) να πηγαίνω μαζί της εκκλησία...:xmas_cheesygrin:
Χαχαχαχαχα

Το αντίθετο της νηστείας δηλαδη
και γιατι το έκανε , για να σε ξανα βάλει στο δρόμο του Θεού ;;;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ποσο τυχερη ειμαι που οι γονεις μου δεν ειχαν καμια σχεση με την εκκλησια και την παραδοση ! Τους αγαπω !!! :xmas_cool:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.618
Μέλη
39.358
Νεότερο μέλος
fani_rou