elenara88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική, Περού, Ινδία
respect !τέτοιες;
:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
respect !τέτοιες;
:xmas_eek: πρώτη φορά διαβάζω για δίαιτα με ειδικότητα τα γυναικεία πόδιαΠες τα βρε maltakia κι όχι μόνο αυτό αλλά κάποιες πεθαίνουν και στην πείνα να τις αγοράσουν...:xmas_mrgreen:
τέτοιες;
υπάρχουν κι άλλες...με αφορμή ακριβές τσάντες, παπούτσια κ.τ.λ...:xmas_cheesygrin::xmas_eek: πρώτη φορά διαβάζω για δίαιτα με ειδικότητα τα γυναικεία πόδια
Σιγά μην ντραπούμε κιόλας βρε Ελενάρα αν έχουμε μαϊμού ugg. :xmas_razz: Κι εγώ μαϊμουδερές έχω για ώρα ανάγκης, σιγά μην σκάσουμε 200 euros για ένα ζευγάρι περιορισμένης ούτως ή άλλως χρήσης στη χώρα μας (αν και θυμάμαι πριν 6-7 χρόνια που είχαν γίνει πολύ trendy κάποιες φορούσαν μες στο καλοκαίρι κοντό φουστανάκι και τις ugg χωρίς καλσόν! ).τραγικο...
εγω εχω "μαιμου" ευτυχως :xmas_redface::xmas_cool::xmas_lol:
Να μη σε στεναχωρήσω αλλά αν είναι αληθινό το βίντεο (λέω αν γιατί το ίδιο ακριβώς είχε κυκλοφορήσει καμιά 5ετία πριν με άλλη θεματική..) δεν αφορά μόνο τις αυθεντικές UGG, αλλά και κινέζικες απομιμήσεις τους.Σιγά μην ντραπούμε κιόλας βρε Ελενάρα αν έχουμε μαϊμού ugg. :xmas_razz: Κι εγώ μαϊμουδερές έχω για ώρα ανάγκης, σιγά μην σκάσουμε 200 euros για ένα ζευγάρι περιορισμένης ούτως ή άλλως χρήσης στη χώρα μας (αν και θυμάμαι πριν 6-7 χρόνια που είχαν γίνει πολύ trendy κάποιες φορούσαν μες στο καλοκαίρι κοντό φουστανάκι και τις ugg χωρίς καλσόν! ).
Σε νηστεία ;;Nedelja said:Καλά αν ειναι αλήθεια πολύ ξεφτίλα...εγώ μικρή στην εκκλησία το είχα πάθει...:xmas_mrgreen:
NewsIt.gr: Πολιτική | Η στιγμή που σωριάζεται στην Βουλή ο υπουργός Τσαυτάρης! - VIDEO
Τι να σου πω, οι δικές μου στα 15 euros που τις πήρα είναι νομίζω ξεκάθαρα συνθετικές.Να μη σε στεναχωρήσω αλλά αν είναι αληθινό το βίντεο (λέω αν γιατί το ίδιο ακριβώς είχε κυκλοφορήσει καμιά 5ετία πριν με άλλη θεματική..) δεν αφορά μόνο τις αυθεντικές UGG, αλλά και κινέζικες απομιμήσεις τους.
μετά από ασωτία....:xmas_mrgreen:Σε νηστεία ;;
ΧαχαχαχαχαNedelja said:μετά από ασωτία....:xmas_mrgreen:
όταν πήγαινα σχολείο ο όρος της μάνας μου για να βγώ το Σάββατο ήταν τις Κυριακές (όταν ήταν καμιά μεγάλη γιορτή μόνο-ευτυχώς) να πηγαίνω μαζί της εκκλησία...:xmas_cheesygrin:
Ποσο τυχερη ειμαι που οι γονεις μου δεν ειχαν καμια σχεση με την εκκλησια και την παραδοση ! Τους αγαπω !!! :xmas_cool:μετά από ασωτία....:xmas_mrgreen:
όταν πήγαινα σχολείο ο όρος της μάνας μου για να βγώ το Σάββατο ήταν τις Κυριακές (όταν ήταν καμιά μεγάλη γιορτή μόνο-ευτυχώς) να πηγαίνω μαζί της εκκλησία...:xmas_cheesygrin: