• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ποσο τυχερη ειμαι που οι γονεις μου δεν ειχαν καμια σχεση με την εκκλησια και την παραδοση ! Τους αγαπω !!! :xmas_cool:
Εμένα αν και η μάνα μου είχε (και έχει) ενίοτε "επικίνδυνες" θρησκευτικές εξάρσεις, ακόμα θυμάμαι και εκτιμώ το ότι όταν σε κάποια φάση είχε γίνει της μόδας στο σχολείο μου το κατηχητικό (κουλό, I know) και της είχα ζητήσει να πάω κι εγώ μου το απαγόρευσε ρητά! :xmas_smile:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Χαχαχαχαχα

Το αντίθετο της νηστείας δηλαδη
και γιατι το έκανε , για να σε ξανα βάλει στο δρόμο του Θεού ;;;
ευτυχώς παραιτήθηκε γρήγορα...κατάλαβε τη ματαιότητα του project της νωρίς...:xmas_lol:

Ποσο τυχερη ειμαι που οι γονεις μου δεν ειχαν καμια σχεση με την εκκλησια και την παραδοση ! Τους αγαπω !!! :xmas_cool:
ε καλά κι εγώ τους αγαπώ...για άλλους λόγους...εκκλησία ήθελε να πάω η γυναίκα δε μου φόρεσε και ζώνη αγνότητας...:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
εξάλλου δεν ήξερα και πολλά 15χρονα που ρεμάλιαζαν...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ειναι δυνατον να μην ακουγανε κλαρινα?
Δεν το πιστευω:xmas_cheesygrin:
Ρε συ, αμάν, η γιαγιά μου είναι από τη Λάρισα κι αυτή ζει εδώ και άπειρα χρόνια στη Θεσσαλονίκη -οπως ολοι- . Καμιά σχέση με κλαρίνα κλπ λοιπόν. :xmas_mrgreen:

jimp

Member
Μα δεν εχει σχεση απο που ειναι ο καθενας για το αν θα ακουει ή οχι κλαρινα.Μαυτη την εννοια το ειπα.Οτι ειναι ενα κομματι της παραδοσης μας.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλά αν ειναι αλήθεια πολύ ξεφτίλα...εγώ μικρή στην εκκλησία το είχα πάθει...:xmas_mrgreen:

NewsIt.gr: Πολιτική | Η στιγμή που σωριάζεται στην Βουλή ο υπουργός Τσαυτάρης! - VIDEO
Κι εγω ειχα πεσει ετσι στο σχολειο. Αυτο που στηριζεις την καρεκλα στα πισω ποδια και την κανεις κουνια, ξες. Ετσι επεσε κι ο υπουργος;

XRISTOS71

Member
fenia42 said:
Ρε συ, αμάν, η γιαγιά μου είναι από τη Λάρισα κι αυτή ζει εδώ και άπειρα χρόνια στη Θεσσαλονίκη -οπως ολοι- . Καμιά σχέση με κλαρίνα κλπ λοιπόν. :xmas_mrgreen:
Θεσσαλονικη - κλαρινα - ωραίες γυναίκες ....

Μάλλον μιλάμε για το τρίπτυχο της επιτυχίας !!!!!!

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Κι εγω ειχα πεσει ετσι στο σχολειο. Αυτο που στηριζεις την καρεκλα στα πισω ποδια και την κανεις κουνια, ξες. Ετσι επεσε κι ο υπουργος;
Όταν ήσουν μικρός στο σχολείο; Ο υπουργός... μεγάλωσε...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Όταν ήσουν μικρός στο σχολείο; Ο υπουργός... μεγάλωσε...
Μπα και τωρα αμα βρεθω καπου κι μιλα κανας παπα-ρας το ιδιο κανω. Τον δικαιολογω τον υπουργο.

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Σε παίρνει και ο ύπνος;

fotast

Member
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories