panpan
Member
Προς το παρόν το Ισπανικό.Για το δεύτερο το βλέπω χλωμό εδώ κοντά.Ποιο της Ισπανίας η της Καταλονίας;;:xmas_mrgreen:
Προς το παρόν το Ισπανικό.Για το δεύτερο το βλέπω χλωμό εδώ κοντά.Ποιο της Ισπανίας η της Καταλονίας;;:xmas_mrgreen:
Δεν ανεξαρτιτοποιηθηκαν ακομα οι Καταλανοι.Ποιο της Ισπανίας η της Καταλονίας;;:xmas_mrgreen:
και εγώ κοιμάμαι.Δεν είναι σωστό αυτό, κάνουν ότι κοιμούνται, κι αυτός κι ο Jimp. Μόνο εγώ κοιμάμαι στ' αλήθεια.
Ελά ντε...εγώ αυτή τη ρημάδα πόλη δεν την αλλάζω με καμία ελληνική...:xmas_cheesygrin:Μετα τη δηλωση βαπτισης του υιου στη Κοτζια, χαζι με φοβερο καφεδακι στο Μοκκα στην Αθηνας...ποιος λεει οτι η Αθηνα δεν εχει τις χαρες της?
τραγικο...Οι κυρίες και δεσποινίδες που φοράνε αυτές τις αντιαισθητικές μπότες Ugg,να ξέρουν ότι κυκλοφορεί ένα αποκρουστικό βίντεο με τα ζώα που γδέρνουν ζωντανά οι κινέζοι για να κατασκευαστούν.Δεν το ανεβάζω γιατί παραείναι βίαιο.Όποιος θέλει ας το ψάξει.
Συνεχίστε
Πες τα βρε maltakia κι όχι μόνο αυτό αλλά κάποιες πεθαίνουν και στην πείνα να τις αγοράσουν...:xmas_mrgreen:Οι κυρίες και δεσποινίδες που φοράνε αυτές τις αντιαισθητικές μπότες Ugg,να ξέρουν ότι κυκλοφορεί ένα αποκρουστικό βίντεο με τα ζώα που γδέρνουν ζωντανά οι κινέζοι για να κατασκευαστούν.Δεν το ανεβάζω γιατί παραείναι βίαιο.Όποιος θέλει ας το ψάξει.
Συνεχίστε
τέτοιες;τραγικο...
εγω εχω "μαιμου" ευτυχως :xmas_redface::xmas_cool::xmas_lol: