• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Τι συμπερασμα βγαζεις διαβαζοντας πρωι πρωι το offtopic? Οτι ο Τατσοπουλος ειναι στο travelstories! Καλως ηρθες!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Οι κυρίες και δεσποινίδες που φοράνε αυτές τις αντιαισθητικές μπότες Ugg,να ξέρουν ότι κυκλοφορεί ένα αποκρουστικό βίντεο με τα ζώα που γδέρνουν ζωντανά οι κινέζοι για να κατασκευαστούν.Δεν το ανεβάζω γιατί παραείναι βίαιο.Όποιος θέλει ας το ψάξει.

Συνεχίστε

GTS

Member
Μετα τη δηλωση βαπτισης του υιου στη Κοτζια, χαζι με φοβερο καφεδακι στο Μοκκα στην Αθηνας...ποιος λεει οτι η Αθηνα δεν εχει τις χαρες της?

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Μετα τη δηλωση βαπτισης του υιου στη Κοτζια, χαζι με φοβερο καφεδακι στο Μοκκα στην Αθηνας...ποιος λεει οτι η Αθηνα δεν εχει τις χαρες της?
Ελά ντε...εγώ αυτή τη ρημάδα πόλη δεν την αλλάζω με καμία ελληνική...:xmas_cheesygrin:
Και μιας και δε δουλεύεις δεν περνάς από Βικτώρια να μας κεράσεις κανά καφεδάκι...έχεις λόγο...:xmas_biggrin:

GTS

Member
Καφε? Για ποιον με περασες? Για κανα φτηνιαρη? :))
Επιφυλασσομαι. Ενας gentleman κραταει το λογο του. Σχεδον παντα :)

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Οι κυρίες και δεσποινίδες που φοράνε αυτές τις αντιαισθητικές μπότες Ugg,να ξέρουν ότι κυκλοφορεί ένα αποκρουστικό βίντεο με τα ζώα που γδέρνουν ζωντανά οι κινέζοι για να κατασκευαστούν.Δεν το ανεβάζω γιατί παραείναι βίαιο.Όποιος θέλει ας το ψάξει.

Συνεχίστε
τραγικο...
εγω εχω "μαιμου" ευτυχως :xmas_redface::xmas_cool::xmas_lol:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba

Συνεχίστε
Πες τα βρε maltakia κι όχι μόνο αυτό αλλά κάποιες πεθαίνουν και στην πείνα να τις αγοράσουν...:xmas_mrgreen:

τραγικο...
εγω εχω "μαιμου" ευτυχως :xmas_redface::xmas_cool::xmas_lol:
τέτοιες;

:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.618