• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ωραιος κωλος.
εμενα μου άρεσαν οι δηλώσεις τους και τα χρωματα με τα συνθήματα που έβαφαν στα σώματα τους!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
ωραιος κωλος.
εμενα μου άρεσαν οι δηλώσεις τους και τα χρωματα με τα συνθήματα που έβαφαν στα σώματα τους!
Γιατί ΓΥΜΝΟΙ;
Γιατί έχει αντιστραφεί η έννοια της αξιοπρέπειας και πλέον θεωρούμετο γυμνό σώμα αναξιοπρεπές και τον *οδηγό του αυτοκινήτου που ρυπαίνει,αξιοπρεπή.
Γιατί το σώμα μας είναι ό, τι πιο φυσικό έχουμε και είναι σίγουρα
πιο όμορφο από τις εξατμίσεις των αυτοκινήτων μας.
Γιατί θέλουμε να αφυπνίσουμε τόσο τους πολίτες όσο και τηνπολιτεία
για τη χρήση του ποδηλάτου ως Μέσο Μετακίνησης.
Μόνο ΓΥΜΝΟΙ;
Ελάτε όσο γυμνοί τολμάτε! Oπως σας γέννησε η μητέρα φύση, με body
painting, φυσική διακόσμηση, μαγιό, μάσκες, περούκες, αξεσουάρ, πολύ κέφι και φαντασία. Νοιώστε Ελεύθερα !

3η ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΥΜΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ | Ποδηλάτες Θεσσαλονίκης

ΥΓ Πάντως στη Θεσσαλονίκη έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι ποδηλατες παρόλο που η πόλη δεν ενδείκνυται. :clap:

paefstra

Member
Δεν είμαι καλά... Μόλις κατέθεσα τη φορολογική μου δήλωση και είδα τι φόρο θα πληρώσω. Πάνε οι διακοπές του Αυγούστου :(

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Θα διαφωνώ μέχρι να βγάλει η akrapovic τετράγωνη εξάτμιση με κυτταρίτιδα!
Liopyr, με όλο το συμπάθειο, αλλά με τα μυαλά που κουβαλάς πρέπει να χρησιμοποιείς και την τρύπα της εξάτμισης για ... ευνόητους λόγους :D

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Δεν είμαι καλά... Μόλις κατέθεσα τη φορολογική μου δήλωση και είδα τι φόρο θα πληρώσω. Πάνε οι διακοπές του Αυγούστου :(
καλα θα κανουν να πανε ολοι στον λογιστη τους πριν τις εκλογές για να ξέρουν που παει το πακέτο.
και δεν ειναι μονο αυτα-τα χειρότερα έρχονται και ολοι παραμυθιάζονται με τις ηλίθιες δηλώσεις των δήθε που θα μας σώσουν...
τοχω πει και θα το ξαναπώ μια μερα θα έρθετε στα λογια μου.
ελλαδα χωρίς ευρω μνημονια και δημιους που ταφτιαξαν ολα αυτα-μονο έτσι θα επιζήσομε οσοι δεν το καταλαβαίνουν ας εξακολουθουν να κανουν βλακώδεις αναλύσεις που δεν οδηγουν πουθενά-

liopyr

Member
Liopyr, με όλο το συμπάθειο, αλλά με τα μυαλά που κουβαλάς πρέπει να χρησιμοποιείς και την τρύπα της εξάτμισης για ... ευνόητους λόγους :D

Και έχουμε κιόλας το πρώτο ποστ υπεράσπισης της κυτταρίτιδας!
(bad news for you)! :lol:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Και έχουμε κιόλας το πρώτο ποστ υπεράσπισης της κυτταρίτιδας!
(bad news for you)! :lol:
Τς τς τς, δεν νομιζω. Αν την ειχες δει δεν το θα ΄λεγες αυτο. Bad news for you λοιπον...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic