elenara88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική, Περού, Ινδία
ο σινιορι Σαμιον ρε παιδια ποσες απανωτες υπεροχες μερες περναει...; μας τον κρατησε ο Φιντελ;:xmas_mrgreen:
Για τις καθηγητριες μονο στα ονειρα:xmas_biggrin:Ρε χαμενε με τις συμμαθητριες βολευονται οι συμμαθητες ολων των σχολειων του κοσμου. Για τις καθηγητριες λεω.
Δεν πιστεύουμε τίποτα. Δώσε λεπτομέρειες.Απο τις δικες μας συμμαθητριες βολευομασταν πολυ παραπανω σε σχεση με τους αλλους.Πιστεψε με.
Γιατι ρε μεγαλε που ξες εσυ πως βολευεται ο καθενας;Για τις καθηγητριες μονο στα ονειρα:xmas_biggrin:
Απο τις δικες μας συμμαθητριες βολευομασταν πολυ παραπανω σε σχεση με τους αλλους.Πιστεψε με.
Τι σουζα ρε pan pan.Μας εχει φτασει ο πηλαδακης στην 11 θεση της β εθνικης!IIIIIIIIIIII XXXXXXXXXXAAAAAAAAAAAA σούζα τ αλογάκι.
Οι κλασικές Λαρισέικες υπεκφυγές δεν πιάνουν. Αποφεύγεις εντέχνως να πεις. Φταίμε εμείς που δεν πιστεύουμε μετά;εχουμε και μικρα παιδια που μπαινουν στο φορουμ.Σε κανενα καφε ή φαγητο ευχαριστως.Θα παω και για υπνο τωρα,τρωω και παντοφλα ηδη που δεν εχω ξαπλωσει:xmas_mrgreen:
Ψιλοκοτσομπόλα η μου φαίνεται; :xmas_lol:Οι κλασικές Λαρισέικες υπεκφυγές δεν πιάνουν. Αποφεύγεις εντέχνως να πεις. Φταίμε εμείς που δεν πιστεύουμε μετά;
Α, μπα, ιδέα σου :xmas_lol::xmas_lol:Ψιλοκοτσομπόλα η μου φαίνεται; :xmas_lol:
ΑΑΑΑ εντάξει,έλεγα και εγώ :xmas_lol:Α, μπα, ιδέα σου :xmas_lol::xmas_lol:
Ναι αλλά πριν 2 κυριακές είσασταν πρώτοι...αλλά άμα χάνετε απο τα Ψαχνά τι περιμένεις...Τι σουζα ρε pan pan.Μας εχει φτασει ο πηλαδακης στην 11 θεση της β εθνικης!