maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες
Last edited by a moderator:
Συντηρητικη ειναι η κοινωνια μας. Οχι, ομοφοβικη ή ρατσιστικη. Χαλιναγωγειται απο την εξουσια και αποδεχεται ευκολα τα πιστευω της πολιτειας.Αλλά σε θέματα ομοφοβίας, ρατσισμού, σεξισμού, ε δεν παίρνουμε και βραβείο.
Αν μιλάς για τη σφαγή της Σμύρνης τα βιβλία έχουν αλλάξει και τα παιδιά μαθαίνουν ότι απλά επρόκειτο για τοπικό κολυμβητικό αγώνα αντοχής απ' τη Σμύρνη στη Χίο με συμμετοχή μόνο του ελληνικού πληθυσμού.tripakias said:Μαθηματα, βιβλια, κειμενα ποτισμενα με μισος για τους αντιπαλους μας.
Τι σχεση εχει ο εθνικισμος της τουρκικης ηγεσιας με αυτα που εγραψα;Αν μιλάς για τη σφαγή της Σμύρνης τα βιβλία έχουν αλλάξει και τα παιδιά μαθαίνουν ότι απλά επρόκειτο για τοπικό κολυμβητικό αγώνα αντοχής απ' τη Σμύρνη στη Χίο με συμμετοχή μόνο του ελληνικού πληθυσμού.
Μόνο οι αντίπαλοί μας δεν έχουν πειστεί και γιορτάζουν τη μέρα αυτή, έχω την υποψία ότι μας μισούν. Μήπως να τους στείλουμε τη Ρεπούση να τους γράψει τα βιβλία;
OnAlert.gr: Οι Τούρκοι γιόρτασαν τη σφαγή της Σμύρνης
Νόμιζα ότι ο ελληνοτουρκικός πόλεμος έχει τελειώσει και τώρα είμαστε γείτονες.Μόνο οι αντίπαλοί μας δεν έχουν πειστεί και γιορτάζουν με τιμές τη μέρα αυτή, έχω την υποψία ότι μας μισούν...
Το ίδιο αναρωτιόμουν κι εγώ σημερα που με ρώτησε η κόρη μου "τι ειναι αυτο το σπιτι " (του Κεμάλ) .Χαριτωμένη λεπτομέρεια: σήμερα μου είπε ένας Αλβανός συνεργάτης ότι δε μπορώ να τον βρω στο γραφείο μεσοβδόμαδα γιατί γιορτάζουν την απελευθέρωση από τους Οθωμανούς. Κι έμεινα να σκέφτομαι, ουπς, εμείς παντού λέμε/γράφουμε ότι γιορτάζουμε την απελευθέρωση από τους Τούρκους.
Φοβερή σημειολογία ε;
What a bunch of baloney!Γραμμενο σε σκονισμενη νταλικα σε καποιο δρομο (το εχω και σαν state! )
Rehab is for quitters!!!