fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Συγχωρεσε το μου, εχει συγκεκριμενο στοχο,Λίγο Τατσοπουλέ το σχόλιο
οσο για το αλλο αν θες mail.
Συγχωρεσε το μου, εχει συγκεκριμενο στοχο,Λίγο Τατσοπουλέ το σχόλιο
Και γιατί μας άφησε;
Εννοώ οτι πλέον δε γράφει συχνά έως καθόλου γιατί προφανώς έχει άλλα πράγματα να ασχοληθεί...πάντως κάποιοι θα ενδιαφέρονταν ιδιαίτερα για τις πρόσφατες ανταποκρίσεις της...Πως ορίζεται κάποιος ως πρώην μέλος?
Ενδεχομένως, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό κάποιος να θέλει απλώς αναγνώστες (π.χ. μια ανταπόκριση) από το να δίνει πληροφορίες και έναυσμα για (αμφίδρομη) συζήτηση, όπως σε ένα forum όπως αυτό.Εννοώ οτι πλέον δε γράφει συχνά έως καθόλου γιατί προφανώς έχει άλλα πράγματα να ασχοληθεί...πάντως κάποιοι θα ενδιαφέρονταν ιδιαίτερα για τις πρόσφατες ανταποκρίσεις της...
Αν σε εκφράζει μπορείς να συμπεριλαμβάνεις τον εαυτό σου στο πρώτο πληθυντικό (αν και δεν θέλω να το πιστεύω).Για κάποιους άλλους από εμάς πάλι την αντιπάθεια απέναντι στον ρατσισμό και την ομοφοβία δεν μας τη γέννησε το 7% της ΧΑ και κρατούσαμε ανάλογη στάση ακόμα κι όταν "ευημερούσαμε".Δεν ειρωνευόμουν North66, όντως μας θεωρώ ρατσιστές και ομοφοβικούς Ειρωνεύομαι απλώς την προσποίησή μας (τα χρόνια της ευμάρειας) ότι ήμασταν κάτι καλύτερο από την πραγματικότητα.
Όχι, δε με εκφράζει, αλλά θεώρησα αγένεια να γράψω ότι κάποιοι αορίστως "είναι" ρατσιστές και ομοφοβικοί. Δε με πειράζει να με πάρει η μπάλα αν και δε συμπεριφέρομαι έτσι, για τροφή για σκέψη το 'γραψα.Αν σε εκφράζει μπορείς να συμπεριλαμβάνεις τον εαυτό σου στο πρώτο πληθυντικό (αν και δεν θέλω να το πιστεύω).Για κάποιους άλλους από εμάς πάλι την αντιπάθεια απέναντι στον ρατσισμό και την ομοφοβία δεν μας τη γέννησε το 7% της ΧΑ και κρατούσαμε ανάλογη στάση ακόμα κι όταν "ευημερούσαμε".
Γι'αυτό θα σε παρακαλούσα λίγο μεγαλύτερη προσοχή στα πρόσωπα που χρησιμοποιείς.