battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Να πω τον πόνο μου. Σ'αυτή τη φανταστική πρωτοβουλία, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ μαθητής που να με θέλει Από πέρυσι έχω αγγελία. Σνιφ.
Να πω τον πόνο μου. Σ'αυτή τη φανταστική πρωτοβουλία, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ μαθητής που να με θέλει Από πέρυσι έχω αγγελία. Σνιφ.
Κτηνίατροι Κατά της Ζωοφιλίας;;;100.000 Γερμανοί κάνουν σεξ με τα κατοικίδια τους! | Newsbomb.gr
Ο ιστότοπος της ΖΕΤΑ αναφέρει ότι οι ζωόφιλοι!!!! κάνουν σεξ με ζώα μόνο αν είναι βέβαιοι ότι έχουν τη συγκατάθεσή τους!!!!!!!!!!!!!! και ότι καταδικάζουν την κακοποίηση των ζώων.
Αν άλλαζες το αντικείμενο διδασκαλίας?Να πω τον πόνο μου. Σ'αυτή τη φανταστική πρωτοβουλία, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ μαθητής που να με θέλει Από πέρυσι έχω αγγελία. Σνιφ.
Μα δε ξέρω πώς...Αν άλλαζες το αντικείμενο διδασκαλίας?
Πες, για παράδειγμα, πως θα τους δείχνεις πώς να φτιάχνουν κιουνεφέ.
Μπουγατσα απο τας Σέρρας ;Μα δε ξέρω πώς...
Ούτε...Αλλά έχω μεγάλο ταλέντο στο να τις τρώω! Πιάνεται;;Μπουγατσα απο τας Σέρρας ;
Να ειχαμε μια τωραΟύτε...Αλλά έχω μεγάλο ταλέντο στο να τις τρώω! Πιάνεται;;
Ευκολάκι. Εδώ παραδίπλα πουλάνε πολύ ωραίες. Αλλά τι να σου διαλέξω ρε Ευαγγελία, εσύ μόνο την κρέμα αναγνωρίζεις ως μπουγάτσαΝα ειχαμε μια τωρα
Μια με κιμα αλλα να ειναι πικαντικη.Και ασε τους ξενερωτους τους αθηναιους να κοροιδευουνΕυκολάκι. Εδώ παραδίπλα πουλάνε πολύ ωραίες. Αλλά τι να σου διαλέξω ρε Ευαγγελία, εσύ μόνο την κρέμα αναγνωρίζεις ως μπουγάτσα