• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Μου προκαλούν εντύπωση μερικές φορές οι "βαθυστόχαστες" αντιπαραθέσεις .....είστε όλοι σίγουρα πάνω απο 18 ...γιατί κάτω απο 18 δικαιολογείται κάπως η κατάσταση...

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
16χρονο και γράφει έτσι? Απίστευτο. (Αλήθεια, κάνουν "κείμενα" στο λύκειο?) Δε θέλω καν να πιστεύω ότι υπάρχει ανάμεσα στα σημερινά παιδιά μια μειοψηφία με σοβαρό μέγεθος, που λειτουργεί έτσι. Κι ότι δεν έχει ακουστεί τίποτα γι αυτό μέχρι τώρα.
Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ αμφισβητώ λίγο κατά πόσο αυτό έχει γραφτεί από μαθητή...Από την άλλη όμως δυστυχώς αυτό το πρόβλημα υπάρχει και γίνεται όλο και πιο έντονο στα σχολεία. Πολύ δικός μου άνθρωπος που συναναστρέφεται με αυτές τις ηλικίες (σχέση καθηγητή -μαθητή) αντιμετωπίζει τώρα τελευταία όλο και μεγαλύτερο πρόβλημα προσπαθώντας να εξηγήσει σε μαθητές τι προσπαθεί να κάνει η Χρυσή Αυγή και κατά πόσο νομιμοποιείται να παίρνει το νόμο στα χέρια της. Τα αγόρια με τα μαύρα καθημερινά στήνουν πηγαδάκια έξω από τα σχολεία και ''ενημερώνουν'' με το δικό τους μοναδικό τρόπο, πολλά παιδιά διχάζονται και πολλές φορές οι γονείς δεν ξέρουν πως να το διαχειριστούν.Το ελπιδοφόρο για μένα είναι οτι πολλοί γονείς μαθητών έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα και προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν. Βέβαια υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
σιγά τα ωά. τέτοια στην Ιταλία γίνονται συνέχεια. από το brokeback mountain εως προσφατα στο tierra de lobos. πιθανά κ σε άλλες χώρες, απλά δεν παρακολουθώ αλλού. θα γινεται σιγουρα δηλ αφού κόπηκαν σκηνές του sponge bob..τι να λέμε.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Και το βρίσκεις ευχάριστο ως γεγονός δηλαδή;

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
σιγά τα ωά. τέτοια στην Ιταλία γίνονται συνέχεια. από το brokeback mountain εως προσφατα στο tierra de lobos. πιθανά κ σε άλλες χώρες, απλά δεν παρακολουθώ αλλού. θα γινεται σιγουρα δηλ αφού κόπηκαν σκηνές του sponge bob..τι να λέμε.
Και τι σημαίνει αυτό, πρέπει να το δεχόμαστε; 2012 έχουμε, όποιος θεατής δε μπορεί να ανεχτεί κάτι τόσο καθημερινό όπως gay φιλί, ας αλλάξει κανάλι.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Και το βρίσκεις ευχάριστο ως γεγονός δηλαδή;
όχι βεβαια. αλλά μην το μεγαλοποιούμε κιόλας. Μεσαίωνας..σιγά..μα η λογοκρισία είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε πολλές χώρες. απευθυνεται η σειρά σε ενα συγκεκριμένο κοινό και το καναλι αποφασίζει οτι η σκηνή, οι σκηνές, οι βωμολοχίες κ δενξερω γω τι άλλο δεν ταιριαζει με το κοινό αυτό. τπτ παραπάνω. μην συνδεουμε με πολιτική και ασχετα. δεν θα βγούμε και στους δρόμους.

για τους φαν του είδους, ενα κομικ που κόπηκαν ομοφυλοφιλικές σκηνές, μετατράπηκε (ως και το χρώμα του αίματος...) σε πολλες χώρες (Ισπανία, Γαλλία, ΗΠΑ, φυσικά και στην Ιταλία..):
Naruto - Wikipedia

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
όχι βεβαια. αλλά μην το μεγαλοποιούμε κιόλας. Μεσαίωνας..σιγά..μα η λογοκρισία είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε πολλές χώρες. απευθυνεται η σειρά σε ενα συγκεκριμένο κοινό και το καναλι αποφασίζει οτι η σκηνή, οι σκηνές, οι βωμολοχίες κ δενξερω γω τι άλλο δεν ταιριαζει με το κοινό αυτό. τπτ παραπάνω. μην συνδεουμε με πολιτική και ασχετα. δεν θα βγούμε και στους δρόμους.

για τους φαν του είδους, ενα κομικ που κόπηκαν ομοφυλοφιλικές σκηνές, μετατράπηκε (ως και το χρώμα του αίματος...) σε πολλες χώρες (Ισπανία, Γαλλία, ΗΠΑ, φυσικά και στην Ιταλία..):
Naruto - Wikipedia
Ναι αλλά μιλάμε για συγκεκριμένο θέμα - ΤΙ είναι αυτό που το κανάλι θεωρεί ως μη πρέπον; Ένα φιλί. Και γιατί είναι μη πρέπον; Γιατί είναι μεταξύ ανδρών. Για λόγους ομοφοβίας μιλάμε για αναχρονισμούς, όχι για τη λογοκρισία per se.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ναι αλλά μιλάμε για συγκεκριμένο θέμα - ΤΙ είναι αυτό που το κανάλι θεωρεί ως μη πρέπον; Ένα φιλί. Και γιατί είναι μη πρέπον; Γιατί είναι μεταξύ ανδρών. Για λόγους ομοφοβίας μιλάμε για αναχρονισμούς, όχι για τη λογοκρισία per se.
κι εγώ για συγκεκριμενο θεμα μιλησα. όχι για το αν πρεπει ή όχι, για ομοφοβιες κλπ. δεν έχω καμμία διάθεση να μπω σε τετοιο μεγαλο θεμα εδω. είπα μόνο ότι αυτή η λογοκρισια δεν μας παει στο Μεσαιωνα, ειναι μια υπερβολική φραση, καθώς γινεται συνεχως σε αλλες χωρες. κανεις δεν μιλησε για Μεσαιωνα εκει. ετσι θελει το καναλι, ετσι κανει. αλλα εδω ειναι η χωρα της υπερβολης και καθως ταιριαζει και γαντι στα τωρινα πολιτικα δρωμενα, ευκαιρια για επιθεσεις, σχολιασμους, υπερβολες χαρακτηριστικα του ελληνα. καλη διασκεδαση, δεν συμμετεχω παραπερα..

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
κι εγώ για συγκεκριμενο θεμα μιλησα. όχι για το αν πρεπει ή όχι, για ομοφοβιες κλπ. δεν έχω καμμία διάθεση να μπω σε τετοιο μεγαλο θεμα εδω. είπα μόνο ότι αυτή η λογοκρισια δεν μας παει στο Μεσαιωνα, ειναι μια υπερβολική φραση, καθώς γινεται συνεχως σε αλλες χωρες. κανεις δεν μιλησε για Μεσαιωνα εκει. ετσι θελει το καναλι, ετσι κανει. αλλα εδω ειναι η χωρα της υπερβολης και καθως ταιριαζει και γαντι στα τωρινα πολιτικα δρωμενα, ευκαιρια για επιθεσεις, σχολιασμους, υπερβολες χαρακτηριστικα του ελληνα. καλη διασκεδαση, δεν συμμετεχω παραπερα..
Ούτε εγώ είχα σκοπό να αναλύσω το ζήτημα της ομοφοβίας στο σύγχρονο κόσμο και τις επιπτώσεις αυτού στα τηλεοπτικά μέσα κάθε χώρας. Αλλά κάνω μια υπογράμμιση, ότι η αδιάφορη στάση είναι συνενοχή. Μάλλον δεν είσαι ομοφιλόφυλος οπότε σήμερα μπορείς να έχεις την πολυτέλεια να επιλέξεις τη "δε-βαριέσαι-γίνονται-παντού" στάση. Αν ήσουν ή θα θύμωνες ή θα κρυβόσουν πιο βαθιά στη "ντουλάπα" σου.
Αυτά, καλή διασκέδαση και σε σας.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia