Nedelja
Moderator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Whole Africa,Cuba
Γιατί... σοκαρίστηκες ???Καπνίζεις είπες?
Γιατί... σοκαρίστηκες ???Καπνίζεις είπες?
Για τον Πειραιώς σοκαρίστηκαΓιατί... σοκαρίστηκες ???
H απαντησηΚάθε μέρα πιο κοντά στο Μεσαίωνα.
in.gr - Κόπηκε από τη ΝΕΤ φιλί μεταξύ δύο ανδρών στην πρεμιέρα σειράς - Ειδήσεις - Πολιτισμός
Δε φαίνεται λόγω λογοκρισίαςΤο avatar μου ποτέ δεν ήταν πιο επίκαιρο. Δεν φαίνεται λόγω μεγέθους, αλλά το μπλουζάκι μου λέει "Against Cencorism" και η ταινία στα ματάκια μου "censored"!
Σκέφτομαι να ψάξω να το αντικαταστήσω με το αγαπημένο μου ζώο γι αυτή την περίοδο: Τραγέλφος.Δε φαίνεται λόγω λογοκρισίας
H XA τι σχέση έχει με αυτό το θέμα; Είναι νέα μόδα αυτή η εμμονή να κάνετε σε οτιδήποτε συμβαίνει αναγωγή στη ΧΑ;Υποκρισία....η ώρα τους πείραξε που σε ταινίες των 9 φαίνονται (του διαβόλου βέβαια κι αυτό) βυζά (με Α), κώλοι, σεξ κτλ? Υποκρισία και κομπλεξισμός είναι...από το είδος του κομπλεξισμού που ψηφίζει ΧΑ...
καθολου. ο πρωτος η ο τελευταιος βαψομαλιας ειναι? αρκει να βαλει ενα χρωματακι που να του παει...XRISTOS71 said:Σήμερα μόλις ανακάλυψα οτι σε έναν πολύ φίλο μου αρέσουν οι βαφές INOA !!!!!!!
Πρέπει να ανησυχώ άραγε ??????
H XA τι σχέση έχει με αυτό το θέμα; Είναι νέα μόδα αυτή η εμμονή να κάνετε σε οτιδήποτε συμβαίνει αναγωγή στη ΧΑ;