• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

panpan

Member

paefstra

Member
Το avatar μου ποτέ δεν ήταν πιο επίκαιρο. Δεν φαίνεται λόγω μεγέθους, αλλά το μπλουζάκι μου λέει "Against Cencorism" και η ταινία στα ματάκια μου "censored"!

GTS

Member
Υποκρισία....η ώρα τους πείραξε που σε ταινίες των 9 φαίνονται (του διαβόλου βέβαια κι αυτό) βυζά (με Α), κώλοι, σεξ κτλ? Υποκρισία και κομπλεξισμός είναι...από το είδος του κομπλεξισμού που ψηφίζει ΧΑ...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Υποκρισία....η ώρα τους πείραξε που σε ταινίες των 9 φαίνονται (του διαβόλου βέβαια κι αυτό) βυζά (με Α), κώλοι, σεξ κτλ? Υποκρισία και κομπλεξισμός είναι...από το είδος του κομπλεξισμού που ψηφίζει ΧΑ...
H XA τι σχέση έχει με αυτό το θέμα; Είναι νέα μόδα αυτή η εμμονή να κάνετε σε οτιδήποτε συμβαίνει αναγωγή στη ΧΑ;

XRISTOS71

Member
Σήμερα μόλις ανακάλυψα οτι σε έναν πολύ φίλο μου αρέσουν οι βαφές INOA !!!!!!!

Πρέπει να ανησυχώ άραγε ??????

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μάλιστα.Δηλαδή το φιλί ήταν η αιτία κι όχι αυτοί που το αντάλλασσαν;
Κι από πότε ένα φιλί χρήζει παρέμβασης στη σκηνή,αφού δεν τους ενόχλησε δήθεν το ομοφυλοφιλικό;
Κι επίσης αφού υπήρχε σήμανση για επιθυμητή γονική συναίνεση,όποιος έβλεπε είχε ή άδεια ή ήταν ενήλικος.

Τουλάχιστον αστεία δικαιολογία για το χάλι τους.Όπως είπε κι ο GTS,δεν έχω δει να κόβεται ποτέ καμία κανονική πλήρως σεξουαλική σκηνή ετεροφυλόφιλων σε παρόμοιες ώρες.Εκτός αν το σταυροπόδι της Sharon Stone εντάσσεται στο "κατάλληλο για όλους".

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
XRISTOS71 said:
Σήμερα μόλις ανακάλυψα οτι σε έναν πολύ φίλο μου αρέσουν οι βαφές INOA !!!!!!!

Πρέπει να ανησυχώ άραγε ??????
καθολου. ο πρωτος η ο τελευταιος βαψομαλιας ειναι? αρκει να βαλει ενα χρωματακι που να του παει...

XRISTOS71

Member
H XA τι σχέση έχει με αυτό το θέμα; Είναι νέα μόδα αυτή η εμμονή να κάνετε σε οτιδήποτε συμβαίνει αναγωγή στη ΧΑ;

Μα έχεις και εσυ κάτι απορίες :roll:

Αφού πρίν τις εκλογές όπως έφταιγε για ολα τα δυνά ο Τσίπρας ,τώρα για όλα φταίει η ΧΑ

ΥΓ. με αυτές τις αντιλήψεις που έχουν μερικοί βλέπω την ΧΑ δευτερο κόμμα στην βουλή

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia