North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
To άρθρο όπως και πολλά άλλα που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να δημιουργήσει ένα διχαστικό κλίμα στην ελληνική κοινωνία το οποίο θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο.
εχεις δικιο like ολοι τωρα στα ΧρυσαυγιτακιαTo άρθρο όπως και πολλά άλλα που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να δημιουργήσει ένα διχαστικό κλίμα στην ελληνική κοινωνία το οποίο θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο.
16χρονο και γράφει έτσι? Απίστευτο. (Αλήθεια, κάνουν "κείμενα" στο λύκειο?) Δε θέλω καν να πιστεύω ότι υπάρχει ανάμεσα στα σημερινά παιδιά μια μειοψηφία με σοβαρό μέγεθος, που λειτουργεί έτσι. Κι ότι δεν έχει ακουστεί τίποτα γι αυτό μέχρι τώρα.Ιστορίες μαθητικής παράνοιας - κατευθείαν απ' τα ελληνικά σχολεία. | ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ | LiFO ριξτε μια ματια... αξιζει...
παντως ακομα και πριν 8 χρονια που εγω πηγαινα β λυκειου ειχα βρεθει μπροστα σε τετοιες σκηνες απειρου καλλους (στο μαθημα : Δικαιο) με καθηγητες και συμμαθητες, κριμα που δεν τα βιντεοσκοπουσα για να πειστεις...16χρονο και γράφει έτσι? Απίστευτο. (Αλήθεια, κάνουν "κείμενα" στο λύκειο?) Δε θέλω καν να πιστεύω ότι υπάρχει ανάμεσα στα σημερινά παιδιά μια μειοψηφία με σοβαρό μέγεθος, που λειτουργεί έτσι. Κι ότι δεν έχει ακουστεί τίποτα γι αυτό μέχρι τώρα.
Λυπάμαι πραγματικά που συμμετέχεις με τέτοιες δημοσιεύσεις στη δημιουργία διχαστικού κλίματος και μέσα στο φόρουμ.εχεις δικιο like ολοι τωρα στα Χρυσαυγιτακια
μαζι σουΌσο δε γουστάρουμε δεξιό φασισμό άλλο τόσο δε γουστάρουμε και αριστερό.
Θα βαλω το κοριτσι μου να καθαρισει!Γνωρίζατε ότι κάθε 30 ημέρες, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε την οθόνη του υπολογιστή από το εσωτερικό;
Πολλοί άνθρωποι αγνοούν αυτό το γεγονός και δεν ξέρουν πώς οι κατασκευαστές εκμεταλλεύονται αυτή η άγνοια για την αύξηση των πωλήσεων.
Για να καθαρίσετε την οθόνη από μέσα, απλά κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο :
http://www.triktrak.gr/menu/sclean.swf
Για τα αγόρια υπάρχει και καλύτερο. Με κορίτσια για όλα τα γούστα (κάθε φορά βγαίνει άλλο κορίτσι) που κάνουν ακριβώς αυτή τη δουλειά. Καθαρίζουν την οθόνη από μέσα.Γνωρίζατε ότι κάθε 30 ημέρες, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε την οθόνη του υπολογιστή από το εσωτερικό;
Πολλοί άνθρωποι αγνοούν αυτό το γεγονός και δεν ξέρουν πώς οι κατασκευαστές εκμεταλλεύονται αυτή η άγνοια για την αύξηση των πωλήσεων.
ιδιο με το Mimmo μας....(οταν ηταν νεος...)elenara88 said:Γνωρίζατε ότι κάθε 30 ημέρες, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε την οθόνη του υπολογιστή από το εσωτερικό;
Όπως τα λέει ο North είναι.Πω πω τι καλοί και ευγενικοί που είναι αυτοί οι Κνίτες... oι οποίοι αν θυμάμαι απ' τα μαθητικά μου χρόνια μας χάρισαν αρκετούς μήνες κατάληψης-ξεκούρασης με αποτέλεσμα να πρέπει να πληρώνουμε φροντιστήρια για να δώσουμε τις τελικές εξετάσεις... για μας δουλεύουν μωρέ τα παιδιά.