The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Αυτή η Αττική οδός μας κατέστρεψε :(
Εγώ δεν πάω από Αττική, δεν μένω τόσο μακριά. :D

Βρε underwater μετά τις παραλίες που σας έδειξα που να τρέχω στα βράχια και τους αχινούς;;; Είμαι καλομαθημένη στις παραλίες δυστυχώς...οπότε επόμενη βουτιά στις 28 Ιουλίου που θα πάω για ένα γάμο Νεάπολη και μετά 13 Αυγούστου - 2 Σεπτέμβρη καθημερινά...:)
Εμένα μου αρέσει να βουτάω από βραχάκια πάντως! :D

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Ναι ρωτησε -αν δε σε βαζω σε κοπο -και στειλε μου πμ
Οκ θα ρωτήσω το απόγευμα και μέχρι αύριο θα σε ενημερώσω...

αντε να δροσιστούμε λίγο !!!!!!!!!!!!
Πως ακριβώς δροσίζει το συγκεκριμένο;;; εκτός κι αν εννοείς οτι κάποιους τους στέλνει στο ντους...:bleh::bleh::bleh:

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Anny : Ποιά Αττική οδό ??? η ζέστη μας έχει καταστρέψει 38 και ανεβαίνει

αντε να δροσιστούμε λίγο !!!!!!!!!!!!

Finnebassen - If your Girl only knew - YouTube
Εγώ δεν πάω από Αττική, δεν μένω τόσο μακριά. :D

Εμένα μου αρέσει να βουτάω από βραχάκια πάντως! :D

Για την Αττική Οδό, εννοούσα ότι λόγω αυτής, ο πολύς κόσμος έμαθε τις παραλίες της Νοτιοανατολικής Αττικής. Και από εκεί που κάναμε μόνοι μας το μπάνιο μας κάτω από το σπίτι μας, πλάκωσαν οι "βάρβαροι" με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Φέτος, έβαλαν για πρώτη φορά και ομπρέλες με ξαπλώστρες παραδίπλα μας. Εκεί να δεις τί γίνεται, ειδικά τις Κυριακές.

Ευτυχώς κι εμένα τα βραχάκια μου αρέσουν, οπότε αυτό με σώζει προς το παρόν και δεν είμαι αγκαλιά με το χαμό.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Για την Αττική Οδό, εννοούσα ότι λόγω αυτής, ο πολύς κόσμος έμαθε τις παραλίες της Νοτιοανατολικής Αττικής. Και από εκεί που κάναμε μόνοι μας το μπάνιο μας κάτω από το σπίτι μας, πλάκωσαν οι "βάρβαροι" με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Ναι, το κατάλαβα αυτό, απλά έσπευσα να διευκρινίσω ότι δεν συγκαταλέγομαι στους "εισβολείς". :D Οι κάτοικοι των βορειοανατολικών προαστίων ανέκαθεν αυτές τις παραλίες προτιμούσαν σε σχέση με Βάρκιζες και τα σχετικά. Και συνήθως δεν χρησιμοποιούμε την Αττική για να κάνουμε τη διαδρομή, μόνο σε μέρες τρελής κίνησης. :)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Είδα μια ιταλική ταινία χθες βράδυ, τίποτα το σοβαρό μια χαζορομαντιλα ήταν , αλλα έδωσα βάση στον πρωταγωνιστή
Τον γνωρίζετε ; Όνομαζεται Raoul Bova

paefstra

Member
Έχει παέι κανείς Καβούρι για μπάνιο; Γενικά αποφεύγω εδώ και χρόνια τις παραλίες τις Αττικής, αλλά δεν παλεύεται πια, άρχισα να το σκέφτομαι. Λέει καθόλου, ή να το αφήσω;

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Είδα μια ιταλική ταινία χθες βράδυ, τίποτα το σοβαρό μια χαζορομαντιλα ήταν , αλλα έδωσα βάση στον πρωταγωνιστή
Τον γνωρίζετε ; Όνομαζεται Raoul Bova
Αυτός δεν είναι ο ιταλός εραστής στο Under the Tuscan Sun;;;

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Ααα σοβαρά ; Και την έχω δει την ταινία ! Δεν είχα δώσει σημασία τοτε !
Ναι η αλήθεια είναι οτι στη συγκεκριμένη ταινία ήταν τόσο ωραία τα μέρη και το Ποζιτάνο... που ο Marcello (google is my best friend...)θα ήταν το τελευταίο που θα σου έμενε...:D
Πάντως σαμιαμίδι δεν τον λες....:bleh:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Έχει παέι κανείς Καβούρι για μπάνιο; Γενικά αποφεύγω εδώ και χρόνια τις παραλίες τις Αττικής, αλλά δεν παλεύεται πια, άρχισα να το σκέφτομαι. Λέει καθόλου, ή να το αφήσω;
Στο Καβουρι ειναι η θαλασσα διαυγης και ακυμαντη τις περισσοτερες φορες (για καθαρη δεν παιρνω ορκο) ..αλλα γινεται ΧΑΜΟΣ απο κοσμο..μπακουρια κλπ

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δεν παω καθολου εκει .....μην το ψαχνεις ...ολο τον Ιουλιο ζορικα στην Αττικη..ναι τελικα δεν εχουν φυγει ακομα φαινεται.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.386
Νεότερο μέλος
AngelosPhillips