The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ναι η ύλη και η ενέργεια μπορούν να δημιουργηθούν απ' το Μηδέν. Eίναι η γνωστή Θεωρία του Αυθόρμητου Σύμπαντος του Χώκινγκ.

Πολλοί σύγχρονοι φυσικοί σήμερα υποστηρίζουν ότι η συνολική ενέργεια του Σύμπαντος είναι μηδέν ακόμα και ΤΩΡΑ και ότι υπάρχουν δύο καταστάσεις για το Σύμπαν:
α) η συνολική Ενέργεια είναι μηδέν και δεν έχει δημιουργηθεί Χώρος και Ύλη, αυτή η κατάσταση αντιστοιχεί στην κατάσταση του Σύμπαντος πριν το Βig Bang.
β) η συνολική Ενέργεια είναι μηδέν σε απόλυτη τιμή αλλά με δύο εκφάνσεις την Ύλη και Αντιύλη που έχουν ίσες και αντίθετες συνολικές τιμές ενέργειας. Σε αυτή την κατάσταση, έχει δημιουργηθεί Χώρος και Ύλη και είναι η κατάσταση που ζούμε τώρα. Εμείς ζούμε στο τμήμα του Σύμπαντος που υπάρχει η Ύλη. Όταν ανακαλυφθούν με το καλό οι γαλαξίες Αντιύλης, θα υπολογιστεί λεπτομερέστερα το ενεργειακό τους δυναμικό.

Στην ουσία ακόμα και η τωρινή κατάσταση ύπαρξης του Σύμπαντος είναι ένα Τίποτα ενεργειακά, απλά είναι μια διαφορετική έκφανση του Τίποτα.

Αν θες άνοιξε θέμα γιατί κουράζει τέτοια συζήτηση στο off-topic.

paefstra

Member
Ναι η ύλη και η ενέργεια μπορούν να δημιουργηθούν απ' το Μηδέν. Eίναι η γνωστή Θεωρία του Αυθόρμητου Σύμπαντος του Χώκινγκ.

Αν θες άνοιξε θέμα γιατί κουράζει τέτοια συζήτηση στο off-topic.
Έχει δεχτεί κι Χώκινγκ μια σχετική κριτική πάντως Cross-check: Cosmic Clowning: Stephen Hawking's "new" theory of everything is the same old CRAP για όσα λέει. Αυτή τη θεωρία του Αυθόρμητου Σύμπαντος δεν την είδα ανεπτυγμένη κάπου, είδα μόνο την ατάκα σε συνέντευξή του.
Δε φταίω εγω που πήγε τόσο μακριά η συζήτηση, εσύ μου είπες να γράψω ό,τι θέλω στο off-topic :haha:. Θέμα τέτοιο με 40 βαθμούς υπό σκιά δεν ανοίγω, ως εδώ και πολύ του ήταν :).

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
τι γινεται?λιωνετε απο τη ζεστη? δροσερους χαιρετισμους απο το βορρα

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
τι γινεται?λιωνετε απο τη ζεστη? δροσερους χαιρετισμους απο το βορρα
Καλά που υπάρχει και η θαλασσίτσα! Εγώ έχω πραγματικά μουλιάσει αυτές τις μέρες! Καλά να περνάτε στο Βορρά! :D

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Βρε παιδιά άλλαξε το αλφάβητο; Καταργήθηκε το ωμέγα; Τι είναι αυτά που έρχονται και μου λένε στη δουλειά από το πρωί;
Μάλλον γι'αυτό το θέμα σου έλεγαν:
in.gr - «Πόλεμος για τα φωνήεντα» ξέσπασε στο χώρο της εκπαίδευσης - Ειδήσεις - Ελλάδα
in.gr - Παρέμβαση 140 γλωσσολόγων στον «πόλεμο για τα φωνήεντα» - Ειδήσεις - Ελλάδα

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Ρε παιδιά μόνο εγώ πλήττω μέχρι θανάτου στην κωλοπόλη καλοκαιριάτικα; Είπα να πάω το Σάββατο για μπάνιο και δεν υπήρχε ούτε χαλικάκι να κάτσεις...χαζογκόμενοι με ρακέτες, τύπισσες με αντηλιακό ντουκόχρωμα που έκανε κηλίδα ακτίνας 3 μέτρων, καρπούζια, μωρά, σκυλιά...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ρε παιδιά μόνο εγώ πλήττω μέχρι θανάτου στην κωλοπόλη καλοκαιριάτικα; Είπα να πάω το Σάββατο για μπάνιο και δεν υπήρχε ούτε χαλικάκι να κάτσεις...χαζογκόμενοι με ρακέτες, τύπισσες με αντηλιακό ντουκόχρωμα που έκανε κηλίδα ακτίνας 3 μέτρων, καρπούζια, μωρά, σκυλιά...

Όχι μόνο εσύ..Άσε που θάλασσα δεν έχω δει ούτε με κυάλι..Και το γαμώτο είναι ότι η τόση ζέστη μου προκαλεί απίστευτη υπνηλία και ανικανότητα για συγκέντρωση/δουλειά..

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εξαρτάται από το πού θα πας βρε συ. Εντάξει, στην Αττική μες στο κατακαλόκαιρο δεν παίζει να βρεις τον δικό σου ιδιωτικό παράδεισο, αλλά υπάρχουν και παραλίες με νορμάλ ποσότητα κόσμου.

Βέβαια τις καγκουριές δεν μπορείς να τις αποφύγεις. Με τις ρακέτες θα συμφωνήσω απόλυτα! Μάθε ρε φίλε πρώτα τα βασικά και μετά βγες να κάνεις φιγούρα! Έλεος με τις αδέσποτες ρακετιές!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλα βρε παιδια ..ακομα δεν την εχουν κοπανησει να πανε διακοπες ?
Γιαυτο εγω εχω πιασει ολα τα νησια του Αργοσαρωνικου παραμαζωμα.Σαββατο ημουν στην Υδρα ..οπου πετυχα και τη θαλαμηγο του γιου του Κοκκαλη μη χε.....
Τιγκα στις σημαιες του Ολυμπιακου ..μου ηρθε να του πεταξω καμια πετρα στη μουρη (οχι για την ομαδα )..του πλουτοκρατη.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Καλα βρε παιδια ..ακομα δεν την εχουν κοπανησει να πανε διακοπες ?
Γιαυτο εγω εχω πιασει ολα τα νησια του Αργοσαρωνικου παραμαζωμα.Σαββατο ημουν στην Υδρα ..οπου πετυχα και τη θαλαμηγο του γιου του Κοκκαλη μη χε.....
Τιγκα στις σημαιες του Ολυμπιακου ..μου ηρθε να του πεταξω καμια πετρα στη μουρη (οχι για την ομαδα )..του πλουτοκρατη.
xaaxaax το έχω πετύχει κι εγώ!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.386
Νεότερο μέλος