• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v2 - The Return

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Που τον πετυχες ..για να χουμε καλο ρωτημα?
Δε βαζει κ κ...λο κατω βλεπω:D

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία

Last edited by a moderator:
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Πέρασα από Ψάθα γινόταν χαμός, πήγα Πόρτο Γερμενό και εκεί τα ίδια κατέληξα στο Προσήλι επειδή είχε πιο ωραία νερά αλλά γενικά ξενέρωσα τη ζωή μου...έχω συνηθίσει να κολυμπάω εδώ και μόνη μου συνήθως

και όλες οι άλλες παραλίες μου προκαλούν φρίκη...Βασικά δεν πάω ποτέ για μπάνιο Αθήνα αλλά με έφαγε κάποιου η γκρίνια...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Νεντι υπαρχει σκεψη να παμε απο χωριο Νεαπολη για διαμονη ..αλλα να μην περασουμε Ελαφονησο οπως παντα..να κανουμε το γυρο του Καβομαλια ..επιτελους .
Εχεις να δωσεις κανενα ξενοδοχειο-δωματιο οικονομικο ?
Ή δεν πρεπει στο οφ τοπικ?

Τι ειναι ρε συ αυτο το Παυλοπετρι στην Ελαφονησο?

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Κλεό υπάρχουν οικονομικά αλλά δεν ξέρω και πολλά γιατί όσοι έρχονται συνήθως μένουν σε μένα...το Βεργίνα είναι οικονομικό ξενοδοχείο και αξιοπρεπές...Το Παυλοπέτρι είναι το μικρό νησάκι που βλέπεις εκεί που παίρνεις το καραβάκι για Ελαφόνησσο, υπάρχει και βυθισμένη πολιτεία που τη βλέπεις με μάσκα. Οι παραλίες εκεί είναι συνεχιζόμενες κατά κάποιο τρόπο αλλά όχι απόλυτα ενιαίες...ίδια νερά με Σίμο...ο παράδεισος μου...Καβομαλιά θα πας Αγία Μαρίνα θα ξετρελαθείς αλλά να ξέρεις οτι στο Φάρο και τα Ασκηταριά πας μόνο πεζή...
Αν θες μπορώ να ρωτήσω για δωμάτια.

Να κι άλλο σημειο στη Πούντα για μπάνιο

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πέρασα από Ψάθα γινόταν χαμός, πήγα Πόρτο Γερμενό και εκεί τα ίδια κατέληξη στο Προσήλι επειδή είχε πιο ωραία νερά αλλά γενικά ξενέρωσα τη ζωή μου...έχω συνηθίσει να κολυμπάω εδώ και μόνη μου συνήθως

και όλες οι άλλες παραλίες μου προκαλούν φρίκη...Βασικά δεν πάω ποτέ για μπάνιο Αθήνα αλλά με έφαγε κάποιου η γκρίνια...
Δοκίμασε Κερατέα και, αν δεν σε ενοχλούν τα βράχια και οι αχινοί, Ζούμπερι αριστερά! Χθες ήμουν όλη μέρα Ζούμπερι κι ενώ κοντά στα μπαράκια γινόταν ο κακός χαμός, αριστερά ήταν πολύ χαλαρά! Και καθαρά! Απλά λίγη προσοχή χρειάζεται στα σκαρφαλώματα!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Κλεό υπάρχουν οικονομικά αλλά δεν ξέρω και πολλά γιατί όσοι έρχονται συνήθως μένουν σε μένα...το Βεργίνα είναι οικονομικό ξενοδοχείο και αξιοπρεπές...Το Παυλοπέτρι είναι το μικρό νησάκι που βλέπεις εκεί που παίρνεις το καραβάκι για Ελαφόνησσο, υπάρχει και βυθισμένη πολιτεία που τη βλέπεις με μάσκα. Οι παραλίες εκεί είναι συνεχιζόμενες κατά κάποιο τρόπο αλλά όχι απόλυτα ενιαίες...ίδια νερά με Σίμο...ο παράδεισος μου...Καβομαλιά θα πας Αγία Μαρίνα θα ξετρελαθείς αλλά να ξέρεις οτι στο Φάρο και τα Ασκηταριά πας μόνο πεζή...
Αν θες μπορώ να ρωτήσω για δωμάτια.

Να κι άλλο σημειο στη Πούντα για μπάνιο
Ναι ρωτησε -αν δε σε βαζω σε κοπο -και στειλε μου πμ
Ευχαριστω πολυ..παντως και απεναντι απο το νησι εχει ωραια νερα ..οποτε δε χρειαζεται να περνας συνεχεια εκει.Ασε που ξαναπηγαμε περσι ..θελουμε κατι αλλο να δουμε.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Δοκίμασε Κερατέα και, αν δεν σε ενοχλούν τα βράχια και οι αχινοί, Ζούμπερι αριστερά! Χθες ήμουν όλη μέρα Ζούμπερι κι ενώ κοντά στα μπαράκια γινόταν ο κακός χαμός, αριστερά ήταν πολύ χαλαρά! Και καθαρά! Απλά λίγη προσοχή χρειάζεται στα σκαρφαλώματα!
Βρε underwater μετά τις παραλίες που σας έδειξα που να τρέχω στα βράχια και τους αχινούς;;; Είμαι καλομαθημένη στις παραλίες δυστυχώς...οπότε επόμενη βουτιά στις 28 Ιουλίου που θα πάω για ένα γάμο Νεάπολη και μετά 13 Αυγούστου - 2 Σεπτέμβρη καθημερινά...:)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.386
Νεότερο μέλος
AngelosPhillips