KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Που τον πετυχες ..για να χουμε καλο ρωτημα?
Δε βαζει κ κ...λο κατω βλεπω
Σίφνο πρόπερσι το καλοκαίρι! Είχαν ξεσηκώσει την παραλία με τις μουσικές τουςΠου τον πετυχες ..για να χουμε καλο ρωτημα?
Δοκίμασε Κερατέα και, αν δεν σε ενοχλούν τα βράχια και οι αχινοί, Ζούμπερι αριστερά! Χθες ήμουν όλη μέρα Ζούμπερι κι ενώ κοντά στα μπαράκια γινόταν ο κακός χαμός, αριστερά ήταν πολύ χαλαρά! Και καθαρά! Απλά λίγη προσοχή χρειάζεται στα σκαρφαλώματα!Πέρασα από Ψάθα γινόταν χαμός, πήγα Πόρτο Γερμενό και εκεί τα ίδια κατέληξη στο Προσήλι επειδή είχε πιο ωραία νερά αλλά γενικά ξενέρωσα τη ζωή μου...έχω συνηθίσει να κολυμπάω εδώ και μόνη μου συνήθως
και όλες οι άλλες παραλίες μου προκαλούν φρίκη...Βασικά δεν πάω ποτέ για μπάνιο Αθήνα αλλά με έφαγε κάποιου η γκρίνια...
Αυτή η Αττική οδός μας κατέστρεψεΔοκίμασε Κερατέα
Ναι ρωτησε -αν δε σε βαζω σε κοπο -και στειλε μου πμΚλεό υπάρχουν οικονομικά αλλά δεν ξέρω και πολλά γιατί όσοι έρχονται συνήθως μένουν σε μένα...το Βεργίνα είναι οικονομικό ξενοδοχείο και αξιοπρεπές...Το Παυλοπέτρι είναι το μικρό νησάκι που βλέπεις εκεί που παίρνεις το καραβάκι για Ελαφόνησσο, υπάρχει και βυθισμένη πολιτεία που τη βλέπεις με μάσκα. Οι παραλίες εκεί είναι συνεχιζόμενες κατά κάποιο τρόπο αλλά όχι απόλυτα ενιαίες...ίδια νερά με Σίμο...ο παράδεισος μου...Καβομαλιά θα πας Αγία Μαρίνα θα ξετρελαθείς αλλά να ξέρεις οτι στο Φάρο και τα Ασκηταριά πας μόνο πεζή...
Αν θες μπορώ να ρωτήσω για δωμάτια.
Να κι άλλο σημειο στη Πούντα για μπάνιο
Βρε underwater μετά τις παραλίες που σας έδειξα που να τρέχω στα βράχια και τους αχινούς;;; Είμαι καλομαθημένη στις παραλίες δυστυχώς...οπότε επόμενη βουτιά στις 28 Ιουλίου που θα πάω για ένα γάμο Νεάπολη και μετά 13 Αυγούστου - 2 Σεπτέμβρη καθημερινά...Δοκίμασε Κερατέα και, αν δεν σε ενοχλούν τα βράχια και οι αχινοί, Ζούμπερι αριστερά! Χθες ήμουν όλη μέρα Ζούμπερι κι ενώ κοντά στα μπαράκια γινόταν ο κακός χαμός, αριστερά ήταν πολύ χαλαρά! Και καθαρά! Απλά λίγη προσοχή χρειάζεται στα σκαρφαλώματα!