• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Tαξιδι με παιδια

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
μην χάσετε την ευκαιρία οσοι βρεθείτε στην Νυρεμβέργη με παιδιά, αλλά κ χωρίς παιδιά να επισκεφτείτε τον ζωολογικό κήπο της πόλης, ιδιως ανοιξιάτικα, καλοκαιρινά ή φθινοπωρινά!

Tiergarten der Stadt N

http://tiergarten.nuernberg.de/v02/de/mod/dokumente/archiv/DE_English_Information_20070307092545.pdf

Μοναδική κι αξέχαστη εμπειρία για μικρούς κ μεγάλους!
τον επισκέφτηκα σήμερα με τον ανιψιό και ήταν υπέροχη εμπειρία.

οταν επιστρέψω θα γράψω μια μινι ιστορία σχετικά!:cool::cool:

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Ένα παράδειγμα φυλλαδίου για παιδιά είναι αυτό του πύργου του Άιφελ (όχι φυσικά ότι χρειάζονται ενθάρρυνση για να τον επισκεφτούν, λέμε τώρα) δείτε εδώ

varioAthens

Member
Ένα παράδειγμα φυλλαδίου για παιδιά είναι αυτό του πύργου του Άιφελ (όχι φυσικά ότι χρειάζονται ενθάρρυνση για να τον επισκεφτούν, λέμε τώρα) δείτε εδώ
Τέλειο! Δεν το ήξερα και ομολογώ ότι με ενθουσίασε!!!
Έχεις να μας δώσεις κι άλλα τέτοια? Γενικώς αυτά τα φυλλάδια τα προμηθεύεσαι εκ των προτέρων μέσω internet ή τα βρίσκεις επί τόπου?

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Τα προμηθεύεσαι επί τόπου. Το νόημα αυτού του φυλλαδίου είναι να κάνει πιο ενδιαφέρουσα την επίσκεψη για τα διαολάκια.
Νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο που όλα τα μουσεία έπρεπε να έχουν κάτι τέτοιο.
Σε προηγούμενο ποστ μου είχα δώσει μερικές ιδέες για να ετοιμάσουν οι ίδιοι οι γονείς ένα τέτοιο φυλλάδιο:

Για παράδειγμα βρίσκετε από το ιντερνετ κάποια έργα που έχει το μουσείο, τα τυπώνετε και βάζετε το παιδί να κάνει ένα "κυνήγι θησαυρού" μέσα στις αίθουσες για να τα βρει. Μπορείτε να φτιάξετε ακροστοιχίδες ή σταυρόλεξα με πληροφορίες που θα δει μέσα (πχ τα ονόματα των ζωγράφων που έχουν φιλοτεχνήσει τα έργα αυτά). Μπορείτε ακόμα να "σβήσετε" ένα κομμάτι του πίνακα και να το συμπληρώσει αυτό.

varioAthens

Member
Τα προμηθεύεσαι επί τόπου. Το νόημα αυτού του φυλλαδίου είναι να κάνει πιο ενδιαφέρουσα την επίσκεψη για τα διαολάκια.
Νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο που όλα τα μουσεία έπρεπε να έχουν κάτι τέτοιο.
Σε προηγούμενο ποστ μου είχα δώσει μερικές ιδέες για να ετοιμάσουν οι ίδιοι οι γονείς ένα τέτοιο φυλλάδιο:
Ναι το είχα διαβάσει το ποστ σου απλά έλεγα μήπως υπάρχουν και άλλα έτοιμα όπως για τον Άϊφελ! Ευχαριστώ πολύ!

vrea

Member
Επειδή όταν γίνεσαι γονιός, η δυνατότητα του να ταξιδεύεις με το έτερον ήμισυ περιορίζεται δραματικά, προτείνω οι αμετανοήτοι ταξιδιώτες γονείς να καταθέσουν ιδέες και λύσεις για οικογενειακά ταξίδια στο εξωτερικό.

Πρόσφατα πήγα στα παράλια της Μικράς Ασίας με τον άντρα και τα δύο παιδιά μου. Οι εντυπώσεις ήταν εξαιρετικές από τους γείτονες όσον αφορά την εξυπηρέτηση, τα μέρη που επισκεφτήκαμε αλλά και την ασφάλεια. Δεν θα το συνιστούσα όμως για καλοκαίρι λόγω ζέστης.

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom