• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Tαξιδι με παιδια

Carmen

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμα το ψάχνουμε!
Ταξίδι-Όνειρο
Θέλω να πάω παντού!
Καλημέρα,
εγώ θα πρότεινα Μόναχο-Βαυαρία σαν ιδανικό προορισμό για παιδιά.
Στην περιοχή έχει υπέροχα κάστρα, παλάτια, ζωολογικούς κήπους, λουνα παρκ και τέλος στο Μόναχο έχει το φανταστικό Γερμανικό μουσείο που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.

varioAthens

Member
Και το Λονδίνο έχει αρκετές επιλογές για παιδιά:

* Ζωολογικό κήπο. Πάρα πολύ καλό.
* Ενυδρείο. Καταπληκτικό.
* Μουσείο Επιστημών. Υπάρχουν πολλές αίθουσες όπου προβάλλονται 3D ταινίες σχετικές με τη φύση (θαλάσσια ζωή, ζωή στη ζούγκλα κ.λ.π.) καθώς επίσης και πολλούς προσομοιωτές....όλα τα παιδάκια έβγαιναν εκστασιασμένα. Εδώ και οι μεγάλοι βγήκαμε ενθουσιασμένοι.....
* Μουσείο Μαντάμ Τισό. Υπάρχει μία ατραξιόν που μπαίνεις σε οχηματάκια που αιωρούνται και κατά τη διάρκεια της διαδρομής βλέπεις την ιστορία του Λονδίνου....θυμίζει αρκετά τη Disneyland!

Συν του ότι υπάρχουν και πολλές παραστάσεις (π.χ. Lion King) που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Στα συν του Λονδινου θα προσθετα και το Μουσειο Φυσικης Ιστοριας με τεραστιους σκελετους δεινοσαυρων και ενα καταπληκτικο προπλασμα μιας μπλε φαλαινας.
Οσο για το Παρισι εκτος απο την Eurodisney και το παρκο του Asterix κοιτα και εδω
http://www.travelstories.gr/travelp...F0%E1%F1%DF%F3%E9.html?garpg=14#content_start

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Και το Λονδίνο έχει αρκετές επιλογές για παιδιά:

* Ζωολογικό κήπο. Πάρα πολύ καλό.
* Ενυδρείο. Καταπληκτικό.
* Μουσείο Επιστημών. Υπάρχουν πολλές αίθουσες όπου προβάλλονται 3D ταινίες σχετικές με τη φύση (θαλάσσια ζωή, ζωή στη ζούγκλα κ.λ.π.) καθώς επίσης και πολλούς προσομοιωτές....όλα τα παιδάκια έβγαιναν εκστασιασμένα. Εδώ και οι μεγάλοι βγήκαμε ενθουσιασμένοι.....
* Μουσείο Μαντάμ Τισό. Υπάρχει μία ατραξιόν που μπαίνεις σε οχηματάκια που αιωρούνται και κατά τη διάρκεια της διαδρομής βλέπεις την ιστορία του Λονδίνου....θυμίζει αρκετά τη Disneyland!

Συν του ότι υπάρχουν και πολλές παραστάσεις (π.χ. Lion King) που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά!
Πρόσθεσε και το γεγονός ότι θα κάνουν practice και στα Αγγλικά τους (αν όχι και οι δύο τουλάχιστον η μια).:clap:

Soula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάι
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά.
Μακάρι να είχαμε το χρόνο και την οικονομική δυνατότητα να κάνουμε πολλά ταξίδια,γιατί πραγματικά το κάθε μέρος έχει τις δικές του ομορφιές.
Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Σ`ευχαριστώ πολύ.Η ιδέα σου μου αρέσει πολύ.Πιστεύετε ότι θα πρέπει να το οργανώσουμε μέσω πρακτορείου?Πέρυσι τα κλείσαμε όλα μόνοι μας.
Εννοώ εισητήρια αεροπορικά,ξενοδοχεία.
Συμφέρει (οικονομικά εννοώ)περισσότερο να τα κλείσω όλα με πρακτορείο?
Ευχαριστώ

μπορείς κ μόνη σου να το οργανώσεις μπορείς κ με γκρουπ...
ξεκινα να το οργανώσεις μόνη σου,
δες την τελική τιμή κ μετά δες σε πρακτορείο πόσο πάει...
μονος μου τα οργανώνω...
αλλά οταν ειδα το παρακάτω με 299Ε σε 4στερη διαμονή+110Ε για φόρους, μπηκα σε πειρασμό να παω με το πρακτορείο!
Συγκριτικα να αναφερω με προσωπικη οργανωση του ταξιδιου εβγαινε περιπου
129Ε αεροπορικο με την προσφορα της Αλιτάλια που ηταν μια κ μοναδική
60Ε το δικλινο πχ στο Οπερα για 4 νυχτες
σουμα: 369
Η εκδρομη αυτη ειναι απο Θεσσαλονικη.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (περιήγηση πόλης)
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για Βαρκελώνη. Με την άφιξη θα ξεκινήσει και η γνωριμία μας με την πόλη. Θα ξεκινήσουμε με μία επίσκεψη στο λόφο Μόνζουϊκ με την πανέμορφη θέα στο παλιό και νέο λιμάνι, στο άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου, στον Καθεδρικό Ναό της Σαγράδα Φαμίλια, στην εκκλησία της Αγίας Οικογένειας του Αντώνιου Γκαουντί και στο παραδοσιακό ισπανικό χωριό Πουέμπλο Εσπανιόλ, μια μικρογραφία χαρακτηριστικής Ισπανικής αρχιτεκτονικής. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για αγορές από τα περίφημα πολυκαταστήματα Corte Ingles, ή για να περπατήσετε στην πανέμορφη Ramplas de Cataluna.

2η ημέρα: (360χλμ.) ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (εκδρομή για Ανδόρα)
Ημερήσια εκδρομή για το ανεξάρτητο κρατίδιο της Ανδόρα. Φωλιασμένο στη καρδιά των Πυρηναίων, στα σύνορα Ισπανίας και Γαλλίας εκτός από τις φυσικές του ομορφιές προσφέρει και μια πλούσια σε αφορολόγητα είδη αγορά. Χρόνος ελεύθερος για να κάνετε τις αγορές σας ή να περπατήσετε στα γραφικά δρομάκια της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Βαρκελώνη.

3η ημέρα: (220χλμ.) ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (προαιρετική εκδρομή στο Universal Studios)
Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε μια ολοήμερη εκδρομή στο μαγικό κόσμο των Universal Studios «PORT AVENTURAS» (εφόσον είναι επισκέψιμο). Επισκεφτείτε την Σπηλιά του Δράκου γεμάτη από εκπλήξεις και κάντε μια ευχή. Φωτογραφηθείτε στο Far West με τον Ποπάϋ, την Όλιβ, τον Γούντυ και την Γούϊνυ. Τολμείστε να μπείτε στο Tempo Del Fuego και να ανακαλύψτε τα μυστικά του. Θαυμάστε τις ικανότητες των Κινέζων ακροβατών στο Gran Teatro. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Βαρκελώνη.

4η ημέρα: (20 χλμ.) ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (Τιμπιτάμπο - Πάρκο Γκαουντί)
Μετάβαση στο λόφο Τιμπιτάμπο (υψόμετρο 512 μ.) με πανοραμική θέα της Βαρκελώνης. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Σακρε Χαρτ που φιλοξενεί το μπρονζέ άγαλμα του Χριστού, για να θαυμάσουμε στο εσωτερικό της τα μοναδικά πολύχρωμα μωσαϊκά που με τα έντονα χρώματα τους δίνουν την αίσθηση ότι ο χώρος φωτίζεται από ένα ουράνιο τόξο. βέβεαια δεν θα παραλήψουμε να επισκεφθούμε το πασίγνωστο πάρκο του Γκαουντί που αποτελεί μία πανέμορφη συλλογή με αρχιτεκτονικά δημιουργήματα, που αποτελούν τα κομψοτεχνήματα του μεγάλου καλλιτέχνη. Χρόνος ελεύθερος για να διασκεδάσετε στο πάρκο αναψυχής, να επισκεφθείτε το πλανητάριο, να δείτε τον πύργο της Κολσορέλα, καθώς και τον πύργο τηλεπικοινωνιών ύψους 288 μ. που χτίστηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

5η ημέρα: (270χλμ.) ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (Φιγκέρες - Tζιρόνα) - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Ημερήσια εκδρομή για Φιγκέρες, όπου βρίσκεται το πασίγνωστο μουσείο με έργα του Σαλβαντόρ Νταλί και στην Τζιρόνα (Ρωμαϊκά περιμετρικά τείχη, γραφικά σπίτια στον ποταμό Ονιάρ, τεράστιος γοτθικός καθεδρικός ναός, γραφική Εβραϊκή συνοικία με στοές, στενούς δρόμους και πέτρινα σπίτια, μεσσαιωνική γειτονιά του Σαιν Μάρτι). Επιστροφή στην Βαρκελώνη. Μετάβαση το βράδυ στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

Soula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάι
μπορείς κ μόνη σου να το οργανώσεις μπορείς κ με γκρουπ...
ξεκινα να το οργανώσεις μόνη σου,
δες την τελική τιμή κ μετά δες σε πρακτορείο πόσο πάει...
μονος μου τα οργανώνω...
αλλά οταν ειδα το παρακάτω με 299Ε σε 4στερη διαμονή+110Ε για φόρους, μπηκα σε πειρασμό να παω με το πρακτορείο!
Συγκριτικα να αναφερω με προσωπικη οργανωση του ταξιδιου εβγαινε περιπου
129Ε αεροπορικο με την προσφορα της Αλιτάλια που ηταν μια κ μοναδική
60Ε το δικλινο πχ στο Οπερα για 4 νυχτες
σουμα: 369
Η εκδρομη αυτη ειναι απο Θεσσαλονικη.
Σ`ευχαριστώ πολύ.Θα το ψάξω.
Καλά να περάσεις στο τάξίδι που ξεκινάς σελίγο.:D

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
ευχαριστώ να είσαι καλά!:cool:

αν παντως ανηφορίσεις πιο βόρεια απο την Βαρκελώνη
κ πας Μόναχο, εξω απο την πόλη υπαρχουν κινηματογραφικά στούντιος τα Bavaria studios.
Bavaria Filmstadt: Bavaria Filmstadt Geiselgasteig

μεταξύ άλλων θυμαμαι απο παλια εχει σκηνικά κ οχι μονο απο τα γυρισματα μιας γνωστης κινηματογραφικής παιδικής ταινίας, νομίζω ιστορία χωρίς τέλος!!!

ειναι ωραία εμπειρία να ερχεσαι σε επαφή για το πως γυριζονται ταινίες είτε είσαι ενήλικας, ειτε παιδί!:cool:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
ευχαριστώ να είσαι καλά!:cool:

αν παντως ανηφορίσεις πιο βόρεια απο την Βαρκελώνη
κ πας Μόναχο, εξω απο την πόλη υπαρχουν κινηματογραφικά στούντιος τα Bavaria studios.
Bavaria Filmstadt: Bavaria Filmstadt Geiselgasteig

μεταξύ άλλων θυμαμαι απο παλια εχει σκηνικά κ οχι μονο απο τα γυρισματα μιας γνωστης κινηματογραφικής παιδικής ταινίας, νομίζω ιστορία χωρίς τέλος!!!

ειναι ωραία εμπειρία να ερχεσαι σε επαφή για το πως γυριζονται ταινίες είτε είσαι ενήλικας, ειτε παιδί!:cool:
Έχει δίκιο ο Θάνος. Η κόρη μου όταν ήταν μικρή και τα είχε επισκεφθεί είχε ξετρελλαθεί και επί χρόνια θυμόταν το show με τους κασκαντέρ. Είχε μαγευτεί με το χωριό του Αστερίξ και το υποβρύχιο για την ταινία U-boat. Το συνιστώ ένθερμα.

Soula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάι
Έχει δίκιο ο Θάνος. Η κόρη μου όταν ήταν μικρή και τα είχε επισκεφθεί είχε ξετρελλαθεί και επί χρόνια θυμόταν το show με τους κασκαντέρ. Είχε μαγευτεί με το χωριό του Αστερίξ και το υποβρύχιο για την ταινία U-boat. Το συνιστώ ένθερμα.
Τι να πω .Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.
Με βοηθήσατε πολύ.Νομίζω Έρση πως και με τα δικά μου παιδιά κάτι τέτοιο θα γίνει.
Καλό απόγευμα

Soula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάι
Mάλλον για Βαρκελώνη λέμε αλλά μέχρι τέλος Μαιου όλα παίζονται.
Δεν είναι ότι θέλω να έχει πάρκο σώνει και ντε.Φυσικά και θέλω να δούνε και άλλα πράγματα.Είναι άλλωστε το δεύτερο ταξίδι που θα κάνουνε,μη φανταστείς ότι έχουν κάνει πολλά.Θέλω να το χαρούν αυτό είναι όλο.
Γι`αυτό (όπως και πέρσι)ρωτάω ΠΡΩΤΑ εσάς που έχετε κάνει αρκετά ταξίδια και γνωρίζετε πολύ περισσότερα.
Είμαι σίγουρη πως μετά απ`όλα αυτά που μου είπατε θα κάνω την καλύτερη επιλογη.
καληνύχτα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα