• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Ξενοδοχείο στο Λονδίνο

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
κατ αρχάς δεν είναι κακοφημη γειτονιά..και κατά δεύτερον το ξενοδοχείο απ ότι βλέπω στο χάρτη από τον lancaster σταθμό του μετρό η και την πλησιέστερη στάση λεωφορείου της λεωφόρου απέχει σε στενό γύρω στα 100 άντε 200 μέτρα,,,
πολύ λίγο δηλ περπάτημα από την ασφαλή κεντρικότατη λεωφόρο οπότε ποιό το πρόβλημα;;
Επειδή δεν την ξέρω την περιοχή, για αυτό ρωτάω για να βεβαιωθώ οτι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα;)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Επειδή δεν την ξέρω την περιοχή, για αυτό ρωτάω για να βεβαιωθώ οτι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα;)
δεν υπάρχει,είναι...από τις καλές περιοχές,με πολύ ζωή!και τη μέρα έχεις το πλεονέκτημα στα 200 μέτρα μπαίνεις στο hyde park από την lancaster gate και είσαι σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του hydepark με τους ιταλικούς κήπους...
είναι όμορφη και ασφαλής περιοχή και ευκαιρία αν δεν έχεις ξαναβρεθεί στην ελληνική συνοικία basewater που είναι ...δίπλα να το κάνεις...μαγαζιά ποικίλα(οχι μονο ελληνικά....)πολύ ζωή...φαγάδικα και οικονομικά και για κάθε τσέπη...σουπερ μάρκετ..καφέ...τα πάντα

Last edited:

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Όσες φορές έχω πάει Λονδίνο με βόλευε και έμενα κοντά στον σταθμό king's cross.
Επειδή τον Γενάρη πρόκειται να πάω πρώτη φορά μόνη μου με την κόρη μου (11xρ), με προβληματίζει λίγο το θέμα της ασφάλειας το βράδυ.
Το ένα βράδυ έχω κλείσει να δούμε την Ματίλντα στο θέατρο...oπότε ψάχνω κάτι με βολική μετακίνηση από εκεί προς το ξενοδοχείο.
Εχω βρει τα παρακάτω (σε νορμαλ τιμες)
Royal National Hotel, London (updated prices 2025)
The Westbourne Hyde Park, London (updated prices 2025)

έχει κάποιος άποψη για τις περιοχές? Προσανατολίζομαι προς το πρώτο
Εχω μεινει στο royal το μακρινο 2006. Και τοτε μετριοτατο ηταν. Μου ειχε αφησει μια αισθηση τεραστιας φοιτητικης εστιας. Η τοποθεσια του ομως πολυ καλη. Γενικα πολυ δυσκολο προτζεκτ να βρεις αξιοπρεπες ξενοδοχειο στο Λονδινο χωρις να δωσεις νεφρο. Οποτε λογω τοποθεσιας κ μονο, ισως να το ξαναεπελεγα αν η τιμη ηταν "νορμαλ".

Last edited:

Grtraveler

Member
Όσες φορές έχω πάει Λονδίνο με βόλευε και έμενα κοντά στον σταθμό king's cross.
Επειδή τον Γενάρη πρόκειται να πάω πρώτη φορά μόνη μου με την κόρη μου (11xρ), με προβληματίζει λίγο το θέμα της ασφάλειας το βράδυ.
Το ένα βράδυ έχω κλείσει να δούμε την Ματίλντα στο θέατρο...oπότε ψάχνω κάτι με βολική μετακίνηση από εκεί προς το ξενοδοχείο.
Εχω βρει τα παρακάτω (σε νορμαλ τιμες)
Royal National Hotel, London (updated prices 2025)
The Westbourne Hyde Park, London (updated prices 2025)

έχει κάποιος άποψη για τις περιοχές? Προσανατολίζομαι προς το πρώτο
Στο royal national έμεινα περσι. Η russhel square είναι πολύ βολική τοποθεσίας, έχει καφέ, σούπερ μάρκετ, μέτρο κ σε ένα εμπορικό κ σουβλατζίδικο (!) (Brunswick center).

το royal national είναι τεραστιο, χαοδες και πολύ μαζικό, 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις δεν πέρασαν να πάρουν ούτε τα Απορρίμματα από το καλαθάκι του μπάνιου. Είχα βάλει και το καρτελάκι στη πόρτα. πολύ μέτριο θα το χαρακτήριζα.
δες και το president που είναι παρά δίπλα, του ίδιου ομίλου αλλά (ήταν) καπως καλύτερα.

Για πολύ βολική τοποθεσία δες και το st gilles (Tottenham court road station), αξιοπρεπεστατο, πολύ καλη τοποθεσία, καθαρίζουν και έχει κ 3-4 εστιατορεια

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.479
Νεότερο μέλος
dion1976

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom