• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Summer vs. Winter

Καλοκαίρι ή Χειμώνας

• Καλοκαίρι

Votes: 83 53,5%
  • Χειμώνας

Votes: 72 46,5%

• Total voters
    155

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Κοντος ψαλμος αλληλουηια
Ο χειμωνας σε λιγο ερχετε.Να δω εσας τους και καλα χειμερινους να απολαμβανετε
τα κρυα,να δουμε πως θα πληρωσετε το πετρελαιο,να κρυβεστε απο τον διαχειριστη
της πολυκατοικιας για τα κοινοχρηστα,να απολαμβανετε την βροχη μολις βγηκατε
απο το κομωτηριο,να τσακωνεστε με τον εμπορο ξυλων γιατι σας εκλεψε στα κιλα,
Πες τα Παναγιωτη πες τα !!!!!
Αμ αυτο το μαρτυριο......ωρα 6 να ειναι νυχτα !!!!!Σκοτοδεινη με πιανει !!!!:D:D
Αλλο να εισαι παραλια μεχρι τις 9 το βραδυ......
Πετρελαιο εχω απο περυσι, συν δυο τονους ξυλα για το τζακι.......ψιλιαστικα τι μας περιμενει........:(:(:(

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τη μυριζομαι εγω τη φαση αυτο το WAR στο τελος θα γινει κουτι παραπονων για τον ασχημο καιρο που ερχεται:haha::haha:
Περιττο να σας πω πως εγινα χτες το μεσημερι που πηγαινα να παρω τη μικρη απο το σχολειο...χωρις αμαξι εννοειται.Απο τα παπουτσια βγηκαν ψαρια (ναι ναι σημερα φοραω γαλοτσες)..το ασπρο μπουφαν εγινε μεσα στη λασπη απο τους απεριγραπτους λαλακες που περνανε με ταχυτητα και σε λουζουν απο πανω μεχρι κατω.Πηγαμε σπιτι και εβαλα σεσουαρ..πλυντηρια ...τι ωραια ...τι ειδυλλιακα ..να μας ξαναρθετε..να μας ξαναρθετε....
Ειδικα ο συνδυασμος απεργια ΜΜΜ + βροχη =φανταστειτε τι θα επαθαν οι ανθρωποι.

ΥΓ Ηθελα να ξερα ποιος εριξε την 53η ψηφο.....ντρεπεται να φανερωθει?

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
διαχειριστης ειμαι εγω...οποτε δεν κρυβομαι απο κανεναν...ισα ισα οταν ακουνε το γκαραζ να ανοιγει ειμαι σιγουρος οτι χαμηλωνουν τηλεορασεις και κλεινουν κινητα μην τους παρω γραμμη οτι ειναι μεσα....

πετρελαιο πληρωνω πιο λιγο απο οτι αυτα που πληρωνω εξτρα στην ΔΕΗ καθε καλοκαιρι για να μπορω να κοιμηθω σαν ανθρωπος και οχι σαν τους αιχμαλωτους στο Βιετναμ που κοιμοτανε και ξυπνουσανε μουσκεμα....

κατα τα αλλα (και περαν πλακας) , εγω προτιμω τον χειμωνα, αλλα και καλοκαιρι περναω σουπερ...ειδικα απο τοτε που εκοψα την χαλκιδικη και δεν κανω 3 ωρες να παω για ενα μπανιο.... ΣΟΥΠΕΡ ! !... εχει και αλλου πορτοκαλιες...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Aιντε να φτιαχνει σιγα σιγα ο καιρος!!!Πολυ θαρρος πηρατε.....:bleh::bleh::bleh:

panpan

Member
πεταχτηκα στην θαλασσα και ηταν υπεροχη αν και λιγο
δροσερη.
Κριμα που φευγει το καλοκαιρι :(

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Συννεφιά σήμερα στη Θεσσαλονίκη και μόλις είδα ότι από το Σάββατο πάμε στους μονοψήφιους αριθμούς θερμοκρασίας. Νιώθω απίστευτη ηρεμία από το πρωί παρά τα όσα συμβαίνουν. Είδα πριν ένα σχόλιο για τη μουντίλα και αναρωτήθηκα πώς είναι δυνατό να μη το βλέπω έτσι. Και καταλήγω στο πολύ απλό ότι δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα :) Προσωπικά μ'αρέσει τρελά. Όσο έχουμε λεφτά ν'αντιμετωπίζουμε τα έξοδα θέρμανσης είναι ωραία (αντίστοιχα βέβαια για τους φίλους του καλοκαιριού, όσο έχουν κι αυτοί χρήματα για το κλιματιστικό και τις τσάρκες στη θάλασσα). Από το Σάββατο μάλλον η θερμοκρασία λοιπόν θα πέσει κάτω από τους 10 και, αν εξαιρέσουμε το σκηνικό, πολιτικό ή άλλο, μπαίνουμε σε ιδανικό mood Χριστουγέννων. Αλήθεια, 53 μέρες ως τα Χριστούγεννα! Σα μωρό παιδί τα σκέφτομαι από τώρα κι εύχομαι να χιονίσει...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Κι εμένα μ'αρέσει αυτός ο καιρός !
Φέτος πρώτη φορά περιμένω κι εγώ με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα ,
ίσως για να ξορκίσω το κακό ( ? )
Αφού πριν άκουγα αυτό,

Το έβαλα και status!

Last edited by a moderator:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Συννεφιά σήμερα στη Θεσσαλονίκη και μόλις είδα ότι από το Σάββατο πάμε στους μονοψήφιους αριθμούς θερμοκρασίας. Νιώθω απίστευτη ηρεμία από το πρωί παρά τα όσα συμβαίνουν. Είδα πριν ένα σχόλιο για τη μουντίλα και αναρωτήθηκα πώς είναι δυνατό να μη το βλέπω έτσι. Και καταλήγω στο πολύ απλό ότι δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα :) Προσωπικά μ'αρέσει τρελά. Όσο έχουμε λεφτά ν'αντιμετωπίζουμε τα έξοδα θέρμανσης είναι ωραία (αντίστοιχα βέβαια για τους φίλους του καλοκαιριού, όσο έχουν κι αυτοί χρήματα για το κλιματιστικό και τις τσάρκες στη θάλασσα). Από το Σάββατο μάλλον η θερμοκρασία λοιπόν θα πέσει κάτω από τους 10 και, αν εξαιρέσουμε το σκηνικό, πολιτικό ή άλλο, μπαίνουμε σε ιδανικό mood Χριστουγέννων. Αλήθεια, 53 μέρες ως τα Χριστούγεννα! Σα μωρό παιδί τα σκέφτομαι από τώρα κι εύχομαι να χιονίσει...
ωχ σταματαμε τα μπανια δηλαδη:(

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Κλεοπάτρα, τώρα ξεκίνα μπάνια στη μπανιέρα! :haha: Αντε μη τα θέλετε όλα δικά σας, ήρθε η σειρά μας να χαρούμε!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα