• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Summer vs. Winter

Καλοκαίρι ή Χειμώνας

• Καλοκαίρι

Votes: 83 53,5%
  • Χειμώνας

Votes: 72 46,5%

• Total voters
    155

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Δε μπορώ την τσιγαρίλα στα μαλλιά μου, μου χαλάει τη διάθεση.

dmdoc

Member
Δεν έχω καμία αντίρρηση για τα πάρτι που περιγράφεις. Το είπα άλλωστε.
Όμως εγώ έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου. Ένα μπαρ (θα το προτιμούσα ημιυπόγειο) πέντε η ώρα το πρωϊ, έξω παγωνιά, μιά θολούρα στην ατμόσφαιρα (από τις ανθρώπινες ανάσες και από το τσιγάρο και ας μην καπνίζω) και τον Tom Waits να τραγουδά the piano has been drinking not me....
+1 αλλά με υπόκρουση αυτό...

Last edited by a moderator:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Γιατρέ, λόγω ηλικίας δικαιολογείσαι
:) :) :) :)

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
εγω μαλλον δεν θεωρουμαι φισιολογικη.... θελω χειμωνα και οχι (τοσο) το καλοκαιρι. Μολις χαλασε ο καιρος, βρηκα την χαρα μου.... :) οχι οπως ο galat με τα ημιυπογεια, αλλα βρε vario μου, δεν ειναι ωραιο να περπατας στην εξοχη, με τα φυλλα πεσμενα (δεν σου βαζω το χιονι!) με το μπουφανακι σου, το κασκολακι σου, να ειναι ολα ηρεμα χωρις τον καυτο ηλιο απο πανω σου .... και κατα προτιμηση Γιαννενα ή Καστορια.... πωπω, πρεπει να χτυπησω μια Ηπειρο τωρα, ξεσηκωθηκα!

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Προς αντμιν: γίνεται ν'αλλάξει η ψήφος μου υπέρ του καλοκαιριού; Λίγη φθινοπωρινή βροχούλα έριξε κι άρχισαν γκρίνιες. :bleh:

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Και την καλησπέρα μου στο μέλος που, αν κατάλαβα σωστά, σήμερα πρόσθεσε την 53η ψήφο :clap:

varioAthens

Member
εγω μαλλον δεν θεωρουμαι φισιολογικη.... θελω χειμωνα και οχι (τοσο) το καλοκαιρι. Μολις χαλασε ο καιρος, βρηκα την χαρα μου.... :) οχι οπως ο galat με τα ημιυπογεια, αλλα βρε vario μου, δεν ειναι ωραιο να περπατας στην εξοχη, με τα φυλλα πεσμενα (δεν σου βαζω το χιονι!) με το μπουφανακι σου, το κασκολακι σου, να ειναι ολα ηρεμα χωρις τον καυτο ηλιο απο πανω σου .... και κατα προτιμηση Γιαννενα ή Καστορια.... πωπω, πρεπει να χτυπησω μια Ηπειρο τωρα, ξεσηκωθηκα!
Τι λες βρε varsa (και σε συμπάθησα!) το ίδιο είναι να είσαι σε μια ακρογυαλιά να βαράει μέχρι το πρωϊ, να πίνεις, να χορεύεις, να γελάς και να σε βρίσκει το ξημέρωμα οπότε θα κάνεις και κατευθείαν βουτιά στη θάλασσα? Συγκρίνεται?

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Last edited by a moderator:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Προς αντμιν: γίνεται ν'αλλάξει η ψήφος μου υπέρ του καλοκαιριού; Λίγη φθινοπωρινή βροχούλα έριξε κι άρχισαν γκρίνιες. :bleh:
Α ναι, α ναι?? Κρυφοκαλοκαιρινή κι εσύ όπως ΠΟΛΛΟΙ εδώ μέσα!!

Τι λες βρε varsa (και σε συμπάθησα!) το ίδιο είναι να είσαι σε μια ακρογυαλιά να βαράει μέχρι το πρωϊ, να πίνεις, να χορεύεις, να γελάς και να σε βρίσκει το ξημέρωμα οπότε θα κάνεις και κατευθείαν βουτιά στη θάλασσα? Συγκρίνεται?
Πες τα φίλη μου.. Με την κωλοβροχή!

dmdoc

Member
Τς τς τς τς....θα με αναγκάσετε να γίνω traveller...είναι δυνατόν να δίνουμε τέτοιες παροτρύνσεις;;;;;;;;;;;μπορεί να διαβάζουν και μικρά άδολα παιδιά!!!!!
Το κάνατε εσείς,δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό...ας προσέχουμε την επόμενη φορά
:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
:haha::haha::haha: παρε την συμπαθεια σου πισω τωρα!:bleh:
δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει βρε παιδι μου το καλοκαιρι αλλα ειναι χειμερινος τυπος...., θελω να βολταρω στο κρυο, θελω το τζακακι μου, να πινω το ζεστο κρασακι μου, να τρωω τα βαρια φαγητα μου, να χουχουλιαζω και αντε παλι εξω... αλλα αν κανονισουμε ταξιδακι καλοκαιρι, δεν με χαλαει θα προσαρμοστω πολυ! ευκολα (σε συμπαθω κι εγω βρε :D)

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Α ναι, α ναι?? Κρυφοκαλοκαιρινή κι εσύ όπως ΠΟΛΛΟΙ εδώ μέσα!!
Όχι μωρέ φανεροχειμερινή είμαι αλλά αν είναι να γλιτώσουμε από τη γκρίνια, χαλάλι η ψήφος :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα