• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Summer vs. Winter

Καλοκαίρι ή Χειμώνας

• Καλοκαίρι

Votes: 83 53,5%
  • Χειμώνας

Votes: 72 46,5%

• Total voters
    155

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Σ' έναν φυσιολογικό άνθρωπο (επαναλαμβάνω φυσιολογικό!) το καλοκαίρι του φτιάχνει η διάθεση, το χειμώνα του χαλάει! Απλά πράγματα! :D
Υπάρχουν και άλλοι φυσιολογικοί άνθρωποι που το καλοκαίρι περνάνε υπέροχα και τον χειμώνα περισσότερο....

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Σ' έναν φυσιολογικό άνθρωπο (επαναλαμβάνω φυσιολογικό!) το καλοκαίρι του φτιάχνει η διάθεση, το χειμώνα του χαλάει! Απλά πράγματα! :D
Εμείς οι καλοκαιρινοί είμαστε αλάνια και party animals, αυτό έχω διαπιστώσει.
Οι υπόλοιποι είναι ξενέρωτοι !:bleh::bleh:

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εμείς οι καλοκαιρινοί είμαστε αλάνια και party animals, αυτό έχω διαπιστώσει.
Οι υπόλοιποι είναι ξενέρωτοι !:bleh::bleh:
Είναι γνωστό ότι τα πιό ξέφρενα πάρτι γίνονται τον χειμώνα, που είναι μεγαλύτερες και οι νύκτες. Άλλωστε και το καρναβάλι τον χειμώνα γίνεται...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Είναι γνωστό ότι τα πιό ξέφρενα πάρτι γίνονται τον χειμώνα, που είναι μεγαλύτερες και οι νύκτες. Άλλωστε και το καρναβάλι τον χειμώνα γίνεται...
Ελα ρε galat τώρα. Πάρτυ με μαγιώ μόνο, παραλία μπύρες κοκτέιλ και τα λοιπά.
Όχι πάρτυ σε σπίτια μες την τσιγαρίλα και τα χοντρά μαύρα ρούχα.

GTS

Member
Ποιο καρναβάλι? Του Μοσχάτου και των Λιοσίων? Για δες πότε γίνεται Το Καρναβάλι, εκτός αν έχουν χειμώνα τότε στη Βραζιλία και δε το ξέρω....σήμερα με τη βροχή και τη κίνηση, ήταν κόλαση έξω....το καλοκαιράκι σε 10' ήμουν Βουλιαγμένη για παγωτό, τώρα...

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Μα ακριβώς, το καλοκαίρι δεν χρειαζόμαστε καρναβαλιάσματα!!!! Βρε, σταμάτα μην λες άλλα! Άντε βρες άκρη με τρεις τώρα! :bleh:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ελα ρε galat τώρα. Πάρτυ με μαγιώ μόνο, παραλία μπύρες κοκτέιλ και τα λοιπά.
Όχι πάρτυ σε σπίτια μες την τσιγαρίλα και τα χοντρά μαύρα ρούχα.
Δεν έχω καμία αντίρρηση για τα πάρτι που περιγράφεις. Το είπα άλλωστε.
Όμως εγώ έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου. Ένα μπαρ (θα το προτιμούσα ημιυπόγειο) πέντε η ώρα το πρωϊ, έξω παγωνιά, μιά θολούρα στην ατμόσφαιρα (από τις ανθρώπινες ανάσες και από το τσιγάρο και ας μην καπνίζω) και τον Tom Waits να τραγουδά the piano has been drinking not me....

varioAthens

Member
Δεν έχω καμία αντίρρηση για τα πάρτι που περιγράφεις. Το είπα άλλωστε.
Όμως εγώ έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου. Ένα μπαρ (θα το προτιμούσα ημιυπόγειο) πέντε η ώρα το πρωϊ, έξω παγωνιά, μιά θολούρα στην ατμόσφαιρα (από τις ανθρώπινες ανάσες και από το τσιγάρο και ας μην καπνίζω) και τον Tom Waits να τραγουδά the piano has been drinking not me....
Πολύ μουντίλα!!! :cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα