zmaria
Member
Ε μα πες τα!. Εγώ χρειάζομαι ήλιο και φως.
.
Πάντως καλά τα πάει κι ο χειμώνας, περίμενα πολύ περισσότερους φαν του καλοκαιριού!
Ε μα πες τα!. Εγώ χρειάζομαι ήλιο και φως.
.
Ακριβως το ιδιο κι εγω. Ακριβως! Δε μπορω να διανοηθω να παω ταξιδι (εκτος νησιων) και να κανει ζεστη να ιδρωνω κτλ κτλ αντιπαθητικα. Δε μπορω να ψηφισω.Το καλοκαίρι λέω αμάν να έρθει ο χειμώνας, το χειμώνα λέω αμάν να έρθει το καλοκαίρι, άρα σαφή απάντηση δεν έχω. Απολαμβάνω το ξεκίνημα και των δύο εποχών. Να κάνω το μπανιο μου το καλοκαίρι και να χουχουλιάζω στο πάπλωμα το χειμώνα. Από πλευρά εργασίας προτιμώ το καλοκαίρι σαφώς. Λιγότερη δουλειά. Και προτιμώ να ταξιδεύω χειμώνα εφόσον ο προορισμός το επιτρέπει
Φυσικά καλοκαίρι. Το χειμώνα δεν τον αντέχω με τίποτα.
Δε θέλω το κρύο, δε θέλω τη βροχή, δε θέλω να είμαι ντυμένη σαν κρεμμύδι, δε θέλω να πλατσουρίζω στα νερά, δε θέλω να καταβάλω μεγάλη προσπάθεια για να σηκωθώ το πρωί από τα σκεπάσματα, δε θέλω να πληρώνω πετρέλαιο, δε θέλω στα ταξίδια μου να γεμίζει η βαλίτσα μόνο με δύο πράγματα, δε θέλω στα ταξίδια μου να δυσκολεύομαι στην κίνηση, δεν.....
Το τζάκι είναι η μοναδική καλή εικόνα που έχω από το χειμώνα και ευτυχώς το τιμούμε συχνότατα, έτσι ώστε να απαλύνεται ο "πόνος" μου.
Το καλοκαίρι πέρα από το ότι μου αρέσει γενικότερα, το αντέχω κιόλας. Ας έχει και πάνω από 40 βαθμούς. Μόνο στον ύπνο με δυσκολεύει λιγάκι, αλλά ευτυχώς υπάρχουν τα a/c.
Και βέβαια, το καλύτερο του καλοκαιριού, είναι η θάλασσα.
@fitziano