• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Summer vs. Winter

Καλοκαίρι ή Χειμώνας

• Καλοκαίρι

Votes: 83 53,5%
  • Χειμώνας

Votes: 72 46,5%

• Total voters
    155

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Επειδή λατρεύω τη θάλασσα , θα ψηφίσω χειμώνα!Τί πιο ωραίο απ το να έχεις όλη τη παραλία δική σου,να μην έχεις μπροστά σου τους ενοχλητικούς με τις ρακέτες,τα παιδάκια που τρέχουν πέρα δώθε και φωνάζουν,να μπορείς να στρώσεις τη πετσέτα σου όπου γουστάρεις,η θάλασσα να είναι πιο καθαρή,να μην κολλάς στη κίνηση του καλοκαιριού,να παρκάρεις όπου θέλεις,γενικότερα άλλη φάση ...
Ο χειμώνας πλέον δεν είναι και τόσο βαρύς..Ανυπομονώ να έρθει και να κάνω τα μπανάκια μου όπως ακριβώς θέλω!!!

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Καλοκαιράκι κι εγώ!!
Το ίδιο είναι να είναι 9 το βράδυ και να έχει φως και το ίδιο να είναι 5 το απόγευμα και να έχει ήδη νυχτώσει???? απαπα :(

manelaki

Member
Το καλοκαίρι λέω αμάν να έρθει ο χειμώνας, το χειμώνα λέω αμάν να έρθει το καλοκαίρι, άρα σαφή απάντηση δεν έχω. Απολαμβάνω το ξεκίνημα και των δύο εποχών. Να κάνω το μπανιο μου το καλοκαίρι και να χουχουλιάζω στο πάπλωμα το χειμώνα. Από πλευρά εργασίας προτιμώ το καλοκαίρι σαφώς. Λιγότερη δουλειά. Και προτιμώ να ταξιδεύω χειμώνα εφόσον ο προορισμός το επιτρέπει
Ακριβως το ιδιο κι εγω. Ακριβως! ;) Δε μπορω να διανοηθω να παω ταξιδι (εκτος νησιων) και να κανει ζεστη να ιδρωνω κτλ κτλ αντιπαθητικα. Δε μπορω να ψηφισω.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
maltakia ενα malt για μενα ...
Χειμωναααααας!!!!:clap:

MIAT

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
Ψήφισα κι εγώ!+1 στο χειμώνα!γιατί μ'αρέσει να έχει κρύο να φοράω τα κασκόλ μου τα γαντάκια μου τα ζεστά μου τ ρουχαλάκια..μ'αρέσουν οι χειμερινοί προορισμοί τα χειμερινά σπορ..και επειδή είμαι καταχθόνιος τύπος ...μ'αρέσει να νυχτώνει από τις 5!!!!Επίσης κρύο καιρός για δύο :clap: το κρυο φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους!χιχιχιχι!Βέβαια στην Ελλάδα δε και ιδιαίτερα στην Κρήτη δε μπορώ να πώ ότι ο χειμώνας είναι ακριβώς όπως τον περιγράφω...αλλά γι'αυτό κάνουμε και κανένα ταξιδάκι!

elefinor

Banned
Εννοείται χειμώνας , πόσω μάλλον που στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας είναι μάλλον της πλάκας ( Εξαιρούνται Δυτ.Μακεδονία, Ήπειρος, Θράκη και κάποιες ορεινές περιοχές στις λοιπές περιφέρειες). Αν κάποιοι προτιμάτε καύσωνα, κουνούπια, Μουντιάλ -κάθε 4 χρόνια- και σφιχτούς, προκλητικά λάγνους σοκολατένιους μηρούς και γλουτούς σε δημόσια θέα, εγώ προτιμώ δροσιά, τζάκι,ορεινό ξενώνα με καλό φαγητό και κρασί, Τσάμπιονς Λιγκ -κάθε χρόνο- και σφιχτούς, προκλητικά λάγνους μηρούς και γοφούς σε ιδιωτική θέα ( έστω και μη ηλιοκαμένους, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...)

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Καλοκαίρι για τον ήλιο και τη θάλασσα, καλοκαίρι για το φως, καλοκαίρι για την ανάλαφρη διάθεση, καλοκαίρι για πάντα...

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
το γλυκό ρόζ γουρουνάκι με καλυψε απόλυτα!!!αλλά ενα malt με τον maltakia και την elenara88 θα το επινα πολύ πολύ ευχαρίστως....

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Φυσικά καλοκαίρι. Το χειμώνα δεν τον αντέχω με τίποτα.

Δε θέλω το κρύο, δε θέλω τη βροχή, δε θέλω να είμαι ντυμένη σαν κρεμμύδι, δε θέλω να πλατσουρίζω στα νερά, δε θέλω να καταβάλω μεγάλη προσπάθεια για να σηκωθώ το πρωί από τα σκεπάσματα, δε θέλω να πληρώνω πετρέλαιο, δε θέλω στα ταξίδια μου να γεμίζει η βαλίτσα μόνο με δύο πράγματα, δε θέλω στα ταξίδια μου να δυσκολεύομαι στην κίνηση, δεν.....
Το τζάκι είναι η μοναδική καλή εικόνα που έχω από το χειμώνα και ευτυχώς το τιμούμε συχνότατα, έτσι ώστε να απαλύνεται ο "πόνος" μου.

Το καλοκαίρι πέρα από το ότι μου αρέσει γενικότερα, το αντέχω κιόλας. Ας έχει και πάνω από 40 βαθμούς. Μόνο στον ύπνο με δυσκολεύει λιγάκι, αλλά ευτυχώς υπάρχουν τα a/c.
Και βέβαια, το καλύτερο του καλοκαιριού, είναι η θάλασσα. :D

ετσι ακριβως ! + 1

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Δαγκωτο χειμώνας και με όσο περισσότερο κρύο και χιόνι γίνεται παρακαλώ για μένα. Ευτυχώς φτάνει η αγαπημένη μου εποχή...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom