Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Να σου πω τι ισχύει για μένα. Όπως έχω γράψει και πιο πάνω, αυτό το ταξίδι μου ήρθε τελείως ξαφνικά και άκυρα στο μυαλό και ήθελα να πάω στην εαρινή ισημερία (το σχεδίασα στα γρήγορα που λες κι εσύ!). Πιστεύω ότι αν το έκανα υπό άλλες συνθήκες μπορεί να έβαζα ως επιλογή και το φθινόπωρο, γιατί όχι! Αρκετοί είναι που δοκιμάζουν και τότε, δε νομίζω ότι υπάρχει "συρμός¨που πάει κυρίως την Άνοιξη (που και τότε έχει θεωρητικά καλό καιρό). Δε θα επέλεγα θαρρώ Δεκέμβρη-Φλεβάρη γιατί θεωρητικά (πάντα) έχει πιο πολλές συννεφιές, χιονοπτώσεις κλπ. Την επόμενη φορά που θα βγω για κυνήγι θα είναι φθινόπωρο, έτσι για αλλαγήΤελικά θα μου λύσει κανείς την απορία: Γιατί οι περισσότεροι στο φόρουμ πάνε για το σέλας την Άνοιξη και όχι το Φθινόπωρο, που είναι και καλύτερος ο καιρός;
Μια δική μου εξήγηση είναι ότι την Άνοιξη με τα χιόνια κάνουν εκεί δραστηριότητες που δεν υπάρχουν στην πατρίδα μας.
Μια άλλη είναι ότι όλοι ακολουθούν το συρμό: βλέπουν τους άλλους και πάνε κι εκείνοι την ίδια εποχή. Την πάτησα κι εγώ έτσι την πρώτη φορά. Διάβασα την ιστορία μέσα στο χειμώνα και το σχεδίασα στα γρήγορα για το Μάρτη.
Έτσι συμβαίνει σε όλους όμως;