giannoula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- who knows???
για Θεσσαλονίκη δεν πήρε το αυτί σας τίποτα;;; Καμιά πτήση σε διαφορετικό προορισμό;;;
Κι εγώ το διάβασα και καταχάρηκα! αν και δεν πολυσυμπαθώ τη συγκεκριμένη εταιρία, για όλους εμάς που μένουμε στη βόρεια Ελλάδα αποτελεί μονόδρομος.Στο Omorfa Taxidia διαβασα οτι υπαρχει στα σχεδια πτηση προς Παρισι (Mποβε) απο Οκτωβριο.
αλλαξε! δεν ζηταει πλεονΜάλλον ναι.Εγώ έκανα την Παρασκευή και δεν μου ζήτησε ούτε εμένα.
Μιλάμε για jackpot ή αλλιώς για πτήση φετίχ... ο Λίγδης υποκρίνεται πως πετάει στο Παρίσι κι εσύ νομίζεις πως πετάς στο Παρίσι... με άλλα λόγια, σφηνώνεσαι στο δουλεμπορικό του Λίγδη και μετά από 3 1/2 ώρες φτάνεις στη μέση του πουθενά... με το που προσπαθείς να συνέλθεις από την εμπειρία του φακίρη ή πρέπει να πάρεις ταξάκι για να φτάσεις στο Μπωβέ και μετά το τρένο για να φτάσεις στο κέντρο του Παρισιού, δηλαδή άλλη μιάμιση ώρα ή παίρνεις το λεωφορείο και φτάνεις κάπου στα βορειοδυτικά της πόλης και μετά καβαλάς το μετρό για το κέντρο... αν είσαι μέχρι 25 χρονών εμπειριάρα, αν όμως καβατζάρισες τα 30 και γουστάρεις να το κάνεις ή είσαι φετιχιστής ή γαμώ τους λιγούριδες... μερικοί βέβαια το λένε pas mal εγώ απλά καλή τύχη...μετά από μια σύντομη αναζήτηση βρήκα ότι το Μποβαί (Beauvais) είναι μια μικρή πόλη 85 χλμ περίπου βόρεια του Παρισιού και πως από εκεί υπάρχει λεωφορείο που πηγαίνει στο Porte Maillot του Παρισιού σε μια ώρα για περίπου 20 ευρώ πήγαινε-έλα. από το Porte Maillot περνάει η κίτρινη γραμμή του μετρό. pas mal!
Ουφ λέω και εγώ άργησε..Μιλάμε για jackpot ή αλλιώς για πτήση φετίχ... ο Λίγδης υποκρίνεται πως πετάει στο Παρίσι κι εσύ νομίζεις πως πετάς στο Παρίσι... με άλλα λόγια, σφηνώνεσαι στο δουλεμπορικό του Λίγδη και μετά από 3 1/2 ώρες φτάνεις στη μέση του πουθενά... με το που προσπαθείς να συνέλθεις από την εμπειρία του φακίρη ή πρέπει να πάρεις ταξάκι για να φτάσεις στο Μπωβέ και μετά το τρένο για να φτάσεις στο κέντρο του Παρισιού, δηλαδή άλλη μιάμιση ώρα ή παίρνεις το λεωφορείο και φτάνεις κάπου στα βορειοδυτικά της πόλης και μετά καβαλάς το μετρό για το κέντρο... αν είσαι μέχρι 25 χρονών εμπειριάρα, αν όμως καβατζάρισες τα 30 και γουστάρεις να το κάνεις ή είσαι φετιχιστής ή γαμώ τους λιγούριδες... μερικοί βέβαια το λένε pas mal εγώ απλά καλή τύχη...
Ισχυρίζεται και παρά ισχυρίζεται... άλλο το Μπωβέ και άλλο το Παρίσι... είναι σα να λες σε έναν Γάλλο Αθήνα-Χαλκίδα... τι σου είναι το Αθήνα Χαλκίδα ε? Ένα και το αυτό...
Μάλλον μας τα παρουσιάζεις όπως θέλεις... η φτηνότερη τιμή του Λίγδη μπορεί να είναι 50€ όπως εσύ λες αλλά η φτηνότερη τιμή του Θόδωρα είναι 130€... πορτοκάλια με πορτοκάλια συγκρίνουμε και όχι πορτοκάλια με μήλα...η διαφορά λοιπόν είναι 80€ μείον το εικοσάρικο της μεταφοράς 60€... ε για 60€ να πάω στου διαόλου την μάνα με τα δουλεμπορικά του Λίγδη δεν σφάξανε... όσο για το ξενοδοχείο που μας λες, με 30€ την ημέρα στο Παρίσι θα σου έλεγα που μένεις αλλά μας διαβάζουν και παιδάκια...2. Βρίσκεις χωρίς βαλίτσα με 25ε(50 σύνολο) την στιγμή που οι απέναντι θα το έχουν χωρίς βαλίτσα ελάχιστο 110ε (220 σύνολο)