• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ryanair news

panpan

Member
Νέα συνέντευξη Τύπου διοργανώνει, στην Αθήνα, η Ryanair. Ομιλητής είναι ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, κ. David O’Brien, ενώ η συνέντευξη θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, την Τρίτη 29 Απριλίου και ώρα 14:00 μμ.

Η Ryanair κάνει λόγο για «σημαντικές ανακοινώσεις για τον τουρισμό και τις μεταφορές στην Ελλάδα».
http://www.metaforespress.gr/aeropo...-typou-tis-ryanair-stin-athina-stis-29-4.html

barkour

Member
Νέα συνέντευξη Τύπου διοργανώνει, στην Αθήνα, η Ryanair. Ομιλητής είναι ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, κ. David O’Brien, ενώ η συνέντευξη θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, την Τρίτη 29 Απριλίου και ώρα 14:00 μμ.

Η Ryanair κάνει λόγο για «σημαντικές ανακοινώσεις για τον τουρισμό και τις μεταφορές στην Ελλάδα».
http://www.metaforespress.gr/aeropo...-typou-tis-ryanair-stin-athina-stis-29-4.html
και απο σημερα στα ελληνικα η ryanair !!!!

kabamarou

Member
Πολύ καλή κίνηση αν και δεν είναι όλα στα Ελληνικά βέβαια. Εχει και φόρμα για να κάνεις πρόταση και τους έγραψα να ξαναβάλουν με 10€ από Θεσσαλονίκη για Ρώμη:xalara:

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Αν βρει κανεις την συνεντευξη τυπου ας την ανεβασει να την διαβασουμε...

Traveller

Member
Μακαρι να βαλει Ρωμη απο Αθηνα !!
Το μυαλό σου και μια λίρα... η Ρώμη είναι ο πιο λιωμένος προορισμός από όλους... μάλλον ο πιο άχρηστος από πλευράς τιμών και συχνότητας... με 10 πτήσεις την ημέρα , 4 εταιρίες να τρώνε τα μουστάκια τους και με χώμα τιμές (από 60€ πήγαινε έλα) πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι πάει να κάνει ο Λίγδης...

Όπως τα είπε η πηγή μου... Ρώμη + Σαρλερουά+ ένα ακόμη αεροπλανάκι στη βάση της Αθήνας
http://www.newmoney.gr/article/49092/neoys-proorismoys-apo-ellada-anakoinose-i-ryanair

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Δεν με νοιαζει αν ειναι ο πιο λιωμενος με νοιαζει να βρεθουν φτηνα εισητηρια...

stratis

Member
Το μυαλό σου και μια λίρα... η Ρώμη είναι ο πιο λιωμένος προορισμός από όλους... μάλλον ο πιο άχρηστος από πλευράς τιμών και συχνότητας... με 10 πτήσεις την ημέρα , 4 εταιρίες να τρώνε τα μουστάκια τους και με χώμα τιμές (από 60€ πήγαινε έλα) πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι πάει να κάνει ο Λίγδης...

Όπως τα είπε η πηγή μου... Ρώμη + Σαρλερουά+ ένα ακόμη αεροπλανάκι στη βάση της Αθήνας
http://www.newmoney.gr/article/49092/neoys-proorismoys-apo-ellada-anakoinose-i-ryanair

Παράξενα πράγματα συμφωνώ με τον traveller δεν βρίσκω λόγο να μπει ακόμα μια εταιρία για Ρώμη.
Θα προτιμούσα να έβαζε καμία Tuscany (πετάει Pisa) ή Liguria(πετάει Γένοβα) αν ήθελε Ιταλία... Ρώμη πάνε 3 εταιρίες απευθείας τώρα...

Ίσως επειδή λέει πετάνε 3 εταιρίες για Ρώμη αρα και θα υπάρχει κίνηση, εχω 'δικό μου' αεροδρόμιο με μηδενικούς φόρους άρα δεν θα υπάρχει ρίσκo θα υπάρχει σίγουρη κίνηση, σίγουρα χαμηλότερες τιμές απο τους άλλους ... μόνο αυτον τον λόγο μπορώ να δω...

Last edited:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ίσως επειδή λέει πετάνε 3 εταιρίες για Ρώμη αρα και θα υπάρχει κίνηση, εχω 'δικό μου' αεροδρόμιο με μηδενικούς φόρους άρα δεν θα υπάρχει ρίσκω θα υπάρχει σίγουρη κίνηση, σίγουρα χαμηλότερες τιμές απο τους άλλους ... μόνο αυτον τον λόγο μπορώ να δω...
καταρχην 4 εταιρειες πετανε δεν τις μετρησες καλα..με πολυ κινηση.και ο στοχος της ραιαν ειναι καταρχην οι δυο low cost...βλεπω την ευκολη να τα μαζευει σιγα σιγα..

stratis

Member
καταρχην 4 εταιρειες πετανε δεν τις μετρησες καλα..με πολυ κινηση.και ο στοχος της ραιαν ειναι καταρχην οι δυο low cost...βλεπω την ευκολη να τα μαζευει σιγα σιγα..
Aegean-Olympic , Alitalia, Easyjet ποια ξέχασα?

LOL !! Μόλις το είδα πετάει και η Vueling δεν το γνώριζα! είναι πολύ καιρο;
Λίγο που είδα τις τιμές της Vueling γύρω στο 40ε αρα βλέπω να το βάζουν οι Ιρλανδοί 25ε...

btw μιας και συζητάμε για την Ryanair εγω είχα ακούσει(διαβάσει) για Ρώμη και Βέλγιο και Βαρκελώνη απο Ανοιξη του '15 (εδώ και αν χτυπήσουν την vueling)

Last edited:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Aegean-Olympic , Alitalia, Easyjet ποια ξέχασα?

LOL !! Μόλις το είδα πετάει και η Vueling δεν το γνώριζα! είναι πολύ καιρο;
Λίγο που είδα τις τιμές της Vueling γύρω στο 40ε αρα βλέπω να το βάζουν οι Ιρλανδοί 25ε...

btw μιας και συζητάμε για την Ryanair εγω είχα ακούσει(διαβάσει) για Ρώμη και Βέλγιο και Βαρκελώνη απο Ανοιξη του '15 (εδώ και αν χτυπήσουν την vueling)
Η vueling εχει πολλα ομως. Μεγαλη μαμα, υπομονη, σχεδια, ανταποκρισεις πολλες..η μονη λογικη και με λιγοτερο ριψοκινδυνη κ επιθετικη στρατηγικη φαινεται να ειναι η easy. Ο χρονος θα δειξει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος
Lilla

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα