kabamarou
Member
Καλά όλα όσα αλλά το θέμα είναι "Ryanair news" και όχι" ποια ή γνώμη σας για την Ryanair".
Ότι νάναι... εγώ μίλησα για ναύλα, εσύ μιλάς για εταιρίες... γράψε ότι θες αλλά τουλάχιστον μην κάνεις παράθεση σε άσχετα πράγματα...αν δεν προκειται για τραγικο λαθος μαλλον πλεον συγκρινουμε πορτοκαλια με πορτοκαλια. Μπορει καποια να ειναι περισσοτερο σαπια αλλα και τα δυο πλεον σαν πορτοκαλια αυτο χαρακτηριζονται.
Από 7 Σεπτεμβρίου έχει διπλές πτήσεις Τρίτη Κυριακή. Αργότερα αλλάζει σε Παρασκευή Κυριακή και τις πηγαίνει και απογευματινές ώρες.Από 7 Σεπτεμβρίου γίνεται αυτό από ότι είδα.
Επηρεασε σοβαρα το προγραμμα των πτησεων που μειωθηκαν οι προορισμοι μετα απο πολλα χρονια..Μικρή μείωση κερδών.Μάλλον δεν πρέπει να επηρεάσει τις προσφορές
http://www.naftemporiki.gr/finance/story/808642/ryanair-meiosi-kerdon-gia-proti-fora-stin-5etia
περίμενε να δω πως θα είναι καλοκαίρι και αν μου αρέσει θα πάω και χειμώναΠροστεθηκε κ 2η πτηση ημερησιως για Bergamo απο Αθηνα..χειμωνα..κι οποιος αντεξει..
Χειμωνα στον ιταλικο βορρα? Ουτε τσαμπα..(πλην Αλπεων εννοειται..)περίμενε να δω πως θα είναι καλοκαίρι και αν μου αρέσει θα πάω και χειμώνα
δώσε στο λαό φθηνό ναύλο ...................