Elena2508
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- N. Υόρκη
Ωραία ιδέα εδωσες! Όταν θα ταξιδεύω μόνη θα έχω και ένα 2ο κινητό με screenshot του boarding pass.κανένας υπάλληλος δεν υποχρεούται να ψάξει να βρει τον κωδικό. Ειδικά της Ραυαν.
Ούτε υπάρχουν υπολογιστές και εκτυπωτές ειδικά στα περιφεριακά αεροδρόμια που πετά η Ραυαν.Στην Βαρκελώνη δεν ανοίγει η μπάρα για να πας για έλεγχο χειραποσκευων και τον μόνο που έχει είναι ένας σεκιουριτάς Την απάντηση την έχει δώσει ο @Samion
Μια φορά την πάτησα παλιά γιατί δεν είχα καλό ιντερνέτ και δεν φόρτωνε. Έκτοτε κάνω screen shots και αν ταξιδεύω μόνος μου (σπάνια) παίρνω μαζί μου και ένα παλιό τηλέφωνο.
Όταν ταξιδεύω με παρέα πάντα στέλνω τις κάρτες επιβίβασης στα email των άλλων, οπότε δεν ανησυχώ. Κάνουμε και screenshot.
Τι γίνεται όμως όταν χάσεις το κινητό σου ή δεν ανοίγει γιατί μπορεί να σου πέσει π.χ. στην τουαλέτα (μου έτυχε σε ξενοδοχείο και δεν λειτουργούσε πλέον)....
Εάν η επανέκδοση της κάρτας είναι μόνο 20€ τότε όλα καλά...
Πάντως αυτά με τους υπολογιστές που μας περιμένουν για αποκτήσουμε πρόσβαση στο email μας μου φαίνονται αδιανόητα στα τριτοκοσμικά αεροδρόμια τύπου Σαρλερουά με μια υπάλληλο μόνο στο check in...