ανεμος1974
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ισπανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η.Π.Α-ΚΑΝΑΔΑΣ
Εγώ έχω πάει Ρώμη 4 φορές με Ryanair και θα πάω άλλες 14 και ας μ αφήσει και 200 χιλιόμετρα πιο μακριά.....αλλά για ΠΟΙΑ 200 χιλιόμετρα μιλάς ?Αν ο γνωστός σου είχε την επιλογη άλλης εταιρίας και προτίμησε την Ryan που τον παει 200χμ μακρια απο την πόλη αντι για μια άλλη εταιρία που σε 15' είσαι στο κέντρο, για να γλυτωσει 50-100€ τότε είναι ειδική και μεμονωμένη περίπτωση...
Μάλλον για ειδική και μεμονωμένη περίπτωση μιλάς....εσύ.....και το γενικεύεις και όχι ο φίλος μας.
Για μένα που γουστάρω την Ιταλία είναι πράγματι ειδική και μεμονωμένη περίπτωση και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε αυτή η εταιρία στην Θεσσαλονικη και έχω πάει σε διάστημα 2 ετών 6 φορές στην Ιταλία.4 Ρώμη και 2 Μιλάνο.Με ακριβότερο εισητήριο αυτό των 25 ευρώ.Γιατί τα υπόλοιπα ήταν κατά σειρά.....18....18....12....25 ( ΡΏΜΗ) και 5 και 16 (Μιλάνο).....να πας και άλλα τόσα για κάθε πτήση επιστροφή.
Και μου λες εσύ τώρα ότι δεν είναι έξυπνο που πήγα Μιλάνο με 5 ευρώ και γύρισα πάλι με 5 .....δηλαδή 10 ευρώ με φόρους πήγαινε-έλα Θεσσαλονίκη-Μιλάνο και έπρεπε να πάω με άλλη εταιρία και να πληρώσω από 10πλάσιο μέχρι 20πλάσιο ποσό.:roll:
Όσο για το άλλο που λες σχετικά με τις αποστάσεις....πάλι λάθος είσαι....
Γιατί το Malpensa που θεωρείτε το βασικό και πρώτο αεροδρόμιο του Μιλάνου είναι 53 χιλιόμετρα απόσταση από την πόλη ενώ το Orio al Serio βρίσκετε στο Bergamo......NAI....ΣΩΣΤΑ.....ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΜΙΛΑΝΟ.....με άφησαν Bergamo......Μόνο που από εκεί είναι 51 χιλιόμετρα το Μιλάνο......άρα πιο κοντά.
Να πούμε για ρώμη ?.......ΝΑΙ .....ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ Flumicino που είναι το βασικό αεροδρόμιο που πετάνε οι "σοβαρές" εταιρίες.....με άφησε στο δεύτερο....στο μικρό.....σ αυτό το παρατημένο και παραμελημένο κακό αεροδρόμιο από αυτά που λες ότι σε πάνε αυτές οι εταιρίες και σε αφήνουν 200 χιλιόμετρα μακριά......
Μόνο που η απόσταση από το σοβαρό αεροδρόμιο για την πόλη είναι 35 χιλιόμετρα και 45 ευρώ κόστος με taxi......ενώ από αυτό που σε αφήνει η Ryanair είσαι στα 15 χιλιόμετρα από την Ρώμη και στα 30 ευρώ κόστος για taxi.......
ΑΡΑ......ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ......
Μην κατηγορείτε άδικα και στο φινάλε ΜΗΝ πετάτε αν δεν σας αρέσει με αυτή την εταιρία......αφήστε να πετάμε εμείς ......με 20-30-40 ευρώ πήγαινε-έλα Ιταλία και εσείς πετάξτε με 150-200 και 300 με τις σοβαρές εταιρίες.......και μετά ......ρίξτε και μια ματιά στις βαλίτσες σας .....αν ήρθαν όλες ή αν έμειναν κάποιες πίσω
Πρώτο ΘΕΜΑ online : Έτσι άνοιγαν τις βαλίτσες οι υπάλληλοι της Alitalia - Κόσμος