nikosoik
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χιλή-Αργεντινή
Κρίμα, και είχε ένα κίτρινο τρενάκι τσαφ τσούφ σαν και αυτό στην παραλία Θεσσαλονίκης παλιά.... Εμπειρία όχι αστεία!
καμία σχέση με πριν!πολύ γρήγορο!Βγάλανε και το σπαστικό το captchaΝέο, ανανεωμένο site από τη Ryanair !!!
www.ryanair.com
Συνήθως έτσι είναι.Εγώ δεν θα έκλεινα από τώρα πάντως για Μάιο.Τώρα όσον αφορά το πόσο κοντά στον Μάιο θα πρέπει να φτάσεις για να τα κλήσεις είναι θέμα ρίσκου.Οταν ψαχνεις εισιτηρια πολυ καιρο πριν κοιταξα για Μαη συγκεκριμενα εχει πιο υψηλες τιμες σε σχεση με το να εψαχνες πιο κοντινα?
Το 92% περίπου των πτήσεων της δεν έχει καθυστέρηση και σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει στο site της πάντα είναι η πρώτη εταιρία στην Ευρώπη στο θέμα ακρίβειας της ώρας.Αυτό που θέλετε να κάνετε πάντως σίγουρα έχει κάποιο ρίσκο γιατί δεν πρόκειται να σας αποζημιώσει κανείς σε περίπτωση που μια στις τόσες υπάρξει καθυστέρηση και θα βρεθείτε εντελώς ξεκρέμαστοι.Χειραποσκευή μια μπορείς να έχεις μέχρι 10 κιλά και μέχρι 55χ40χ20.Κάτι είχα διαβάσει τώρα τελευταία ότι άλλαξαν οι κανονισμοί και μπορείς να έχεις και μια πολύ μικρή τσαντούλα εξτρά. Οπως και να έχει πάντως εδώ σε αυτήν την σελίδα μπορούν να λυθούν πολλές απορίες σουγεια σας!πρωτη φορα με την ryanair κι ελπιζω ολα να πανε καλά?συνηθως εχει καθυστερηση?οι πτησεις μας απο χανια-θεσσαλονική και απο εκει ρωμη εχουν κενο 4 ωρων..πιστευετε θα εχουμε προβλημα?επισης, ξερει καποιος αν μπορω εκτος απο την μια χειραποσκευη να εχω και μια εξτρα τσαντα?επιτρεπεται ή κατα καποιο τροπο ελεγχεται ο αριθμος των χειραποσκευων που εχει καθε επιβάτης??θα ανεβαζα τις ερωτησεις μου στο αντιστοιχο θεμα , αλλα ειναι κλειδωμένο...