• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ryanair news

schumigirl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
New York
Μαλιστα..
ταξιδευω με τη συγκεκριμενη πτηση απο εβδομαδα για να δουμε..

απο οτι καταλαβα οι απογειωσεις απο θεσσαλονικη δεν εχουν θεμα..αλλα εχουν οι προσγειωσεις???

το προβλημα παντως με την ομιχλη κ το αεροδρομιο της μακεδονιας εναι γνωστο...

εχω ταξιδεψει πολλες φορες..χωρις καμμια καθυστερηση..νομιζω ηρθε η ωρα γαι τη πρωτη φορα!! ειμαι προετοιμασμενη..

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Απίστευτο και το σχόλιο στο link που λέει ότι τους δώσανε ένα κουπόνι των 5 ευρώ για να φάνε από εστιατόριο που πουλούσε το ένα κομμάτι πίτσα 7 ευρώ:)
Με Ryanair πέταγαν, το διατιμημένο τοστ του ενάμιση ευρώ δεν τους έκανε;

paefstra

Member
Σε αυτη την περιπτωση δικαιουνται αποζημιωση; (εχω κι εγω πτηση απο Θεσσαλονικη και αναρωτιεμαι αν ειναι ενταξει το να ταξιδεψω ολη νυχτα με λεωφορειο με αποζημιωση κουπονι 5 ευρω για τοστακι)

hlhjac

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αιγυπτος
Σε αυτη την περιπτωση δικαιουνται αποζημιωση; (εχω κι εγω πτηση απο Θεσσαλονικη και αναρωτιεμαι αν ειναι ενταξει το να ταξιδεψω ολη νυχτα με λεωφορειο με αποζημιωση κουπονι 5 ευρω για τοστακι)
αν δεν κάνω λάθος, εμπίπτει στην περίπτωση ότι η εταιρία σε πήγε στο προορισμό αλλά όχι εντός 4 ωρών που υποχρεούται. Οπότε νομίζω ότι μπορείς να ζητήσεις. Δεν είμαι σίγουρος όμως

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ναι αλλά κάπου μέσα στον EU261 μιλάει για re-routing under comparable transport conditions. Νομίζω ότι όσοι το κυνηγήσουν θα δικαιωθούν γιατί η μίσθωση λεωφορείων αντί πτήσης μιας ώρας μου ακούγεται παράτυπη και καταχρηστική.

orck

Member
Αλλαξε η οδηγια, οσοι επιλεγουν Ryanair δικαιουνται μονο διατιμημενο τοστακι 1,5ευρω, μαλιστα με το κουπονι των 5ευρω περνεις τρια διατιμημενα τοστακια και ενα επισης διατιμημενο νερακι μισου λιτρου. Σαν πασαδες θα ειστε, ταρατσα θα την κανετε παλι.
Τι αλλο θα διαβασουμε, αντε να δουμε

Last edited:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Διάβασε τον EU261 να δεις τι δικαιούσαι. Eσύ φυσικά μπορείς να πάρεις το κουπόνι της Ryanair και να διαμαρτυρηθείς γιατί δε σου φτάνει να φας σε σουσάδικο οπότε τα παράπονά σου στις Βρυξέλλες.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom