jimp
Member
Ναι έβγαλαν ανακοίνωση πως θα ξεκινήσει από 15 ιανουαρίου. Βέβαια και τώρα στο Gate ζητάνε στην αρχή εθελοντικά ποιος θέλει να δώσει τη χειραποσκευη του αλλά μετά τις παίρνουν θες δεν θες.
Ισχύει αυτό που λες όντως...σε πρόσφατό μου όμως ταξίδι για Ρόδο (τέλη Αυγούστου) ήθελα δεν ήθελα μου την πήραν την χειραποσκευή στην πύλη, ενώ λίγους μήνες πριν (το Φεβρουάριο) σε ταξίδι μου στο Λονδίνο, απλά με ρώτησαν εάν ήθελα να τους την δώσω (την έδωσα πάντως). Αρα άτυπα οι νέοι κανονισμοί έχουν ήδη ξεκινήσειΝαι έβγαλαν ανακοίνωση πως θα ξεκινήσει από 15 ιανουαρίου. Βέβαια και τώρα στο Gate ζητάνε στην αρχή εθελοντικά ποιος θέλει να δώσει τη χειραποσκευη του αλλά μετά τις παίρνουν θες δεν θες.
τα βαζεις στη μικρη. εκτος αν σου αρεσει το ξυστο τους και δοκιμαζεις την τυχη σου.Και αν έχεις ηλεκτρονικά ή λάπτοπ στη χειραποσκευή ποιος σε αποζημιώνει αν 'χαθούν' ή αν πάθουν ζημιά;
Το λινκ τα λεει ολα, δεν χρειαζεται επεξηγησεις. Γιατι οπως τα λες αφηνεις να εννοηθει οτι αν υπάρχει μια θα μπει στην καμπινα. Οχι. Θα μπει μονο αν ειναι μικρη, στα ορια που λενε. Ολες οι μεγαλες, "κανονικες" χειραποσκευες, ασχετα αν εχεις 1 η 2, θα πηγαινουν κατω.Κανονικα πανω στην καμπινα. Ειπαμε η πρωτη μαζι, η δευτερη ειναι που θα παει κατω. Απλα παντα ως δευτερη θα θεωρειται η μεγαλυτερη, εφ οσον υπαρχουν δυο και οχι μια.