Travelliaris
Member
Δεν έχω κάτι με τον 89 Rainbow πλην του ότι δεν έχω καταλάβει γιατί έχει περισσότερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς από τα τραγούδια που παίζει.
Δεν παίζει ηλεκτρονική μουσική! Αυτό μου φτάνειΔεν έχω κάτι με τον 89 Rainbow πλην του ότι δεν έχω καταλάβει γιατί έχει περισσότερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς από τα τραγούδια που παίζει.
Επειδή επέμενες την κράτησα στο πρόγραμμα κ δεν την έκαψα! Ευτυχώς....Αχ αυτά τα θαλασσινά τους!!! Λατρεία και η Εσσαουϊρα, εγώ ευτυχώς την χόρτασα 3 μερούλες! Κάθε μέρα γαρίδες και αστακούς έτρωγα, ζωάρα λέμεεεεεε
Άντε, περιμένουμε και τη συνέχεια!Επειδή επέμενες την κράτησα στο πρόγραμμα κ δεν την έκαψα! Ευτυχώς....
10 ευρώ το κεφάλι, φιξ ήταν. Περάσαμε από 2-3 ζύγιζαν και καλά αλλά όλοι 10 έλεγαν.Από περιέργεια πόσα δώσατε για τα θαλασσινά; Θυμάμαι ότι είχα πάθει σοκ τότε που είχαμε ξεκοιλιαστει και πρέπει να χαμε δώσει 5-6ε το άτομο...
Επειδή έπεσα στα μαλακά...αυτό με την τούμπα στη βάρκα πρέπει να είναι το καλύτερο. Επος!
μη μου το χαλάς...εγώ σ έχω σημαία επειδή έγραψες ότι ευχαριστήθηκες το φαγητό στο Τζαπάν παρότι δεν σου αρέσουν τα θαλασσινά. Αλλιώς θα πέσει μαύρη πείνα ΟΤΑΝ πάω. (σιγουριά)Τα θαλασσινά πολύ τα λαχταρησα.
Χαχαχα τα ψάρια δεν μου αρέσουν. Τα θαλασσινά τα τσακίζω..10 ευρώ το κεφάλι, φιξ ήταν. Περάσαμε από 2-3 ζύγιζαν και καλά αλλά όλοι 10 έλεγαν.
Επειδή έπεσα στα μαλακά...
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια πιστεύω η συνέχεια είναι καλύτερη!
μη μου το χαλάς...εγώ σ έχω σημαία επειδή έγραψες ότι ευχαριστήθηκες το φαγητό στο Τζαπάν παρότι δεν σου αρέσουν τα θαλασσινά. Αλλιώς θα πέσει μαύρη πείνα ΟΤΑΝ πάω. (σιγουριά)