ReaderSociety..αλλοι κλεινουν...εμεις ανοιγουμε...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πες μου ότι διάβασες και τον "Καλιγούλα"! (έχω βρει μόνο καναδυό άτομα...)
Το είδα στο θέατρο, μετράει; Κουβανικό θέατρο, τίγκα φυσικά, με διασκευή που παρέπεμπε σε...γνωστά σενάρια. Π.χ. ο Καλιγούλας σε κάποια φάση ανακοινώνει ότι πεθαίνει αλλα δεν πεθαίνει, φτάνει τα 85 κι ακόμη συνεχίζει, σε αντίθεση με γειτονικούς φιλικούς ηγέτες που παθαίνουν όλοι καρκίνο (ρε τι μου θυμίζει), αποκαλούσε το κοινό "συντρόφους", κι άφηνε υπονοούμενα για την επάρκεια μοσχαρίσιου κρέατος (γκουχ γκουχ) και την απαγόρευση αγοράς...άμαξας (στην Κούβα απαγορεύεται ακόμη η αγορά νέου αυτοκινήτου), α και οι ομιλίες του κρατούσαν 7 ώρες...

Εξαιρετικά ευχάριστον ως θεατρικό έργο, αν και σε κάποια φάση φοβήθηκα μην ανοίξουν οι πόρτες και μας συλλάβουν, κοινό και ηθοποιούς μαζί...

paefstra

Member
Το είδα στο θέατρο, μετράει; Κουβανικό θέατρο, τίγκα φυσικά, με διασκευή που παρέπεμπε σε...γνωστά σενάρια.
Μη χειρότερα...Κι εγώ το είδα σε διασκευή του Εθνικού, με τους πρωταγωνιστές ντυμένους κολυμβητές και σκηνικό τα αποδυτήρια , ο δε Καλλιγούλας ήταν τόσο κακομοίρης, που τον λυπόσουν. Αλλά το δικό σου το ξεπερνάει, υποκλίνομαι...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
σε διασκευή του Εθνικού, με τους πρωταγωνιστές ντυμένους κολυμβητές και σκηνικό τα αποδυτήρια , ο δε Καλλιγούλας ήταν τόσο κακομοίρης, που τον λυπόσουν.
Πιο καλτ το δικό σου ρε!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κι εγ'ω πήγα με μια φίλη και δυο γκαίουλες που σε κάθε αστείο έκαναν "αχ βρε, θεός ο καλιγούλας, δεν υπάρχει φιλενάδα, κορυφαίος δικτάτορας έβεεεεεεεεερ" στην ισπανική του βερσιόν.

Gaea

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεγαλη Βρετανια- Ιρλανδια
Ταξίδι-Όνειρο
Το γύρο του κόσμου
View attachment 15573
Τι εγινε...?μονο δουλεια?δεν διαβαζουμε τιποτα?
http://www.readersociety.gr/index.php
Δουλειά? Ποια δουλεία? Έχει κανείς δουλειά και δε δίνει και σε μας? :cool:

Διαβάζουμε, διαβάζουμε τις αγγελίες για ανεύρεση εργασίας ώστε να βγάλουμε λεφτά να πάμε πουθενά ταξίδι ή να αγοράσουμε κάνα βιβλίο... ;)

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Αρχίσω το β '΄τόμο: "Πως είδαν οι ξένοι την Ελλάδα του 21" του Κ. Σιμόπουλου. Ξένοι εκείνης της εποχής, δηλ φιλλέληνες, εθελοντές κ.α
άγνωστες λεπτομέρειες των μαχών των επαναστατών που ουδείς μας τις έχει διδάξει.

Christrian Muller (Γερμανός εθελοντής)
Καθόμουν στην πλώρη του καραβιού με τον Όμηρο στα γόνατα μου, όταν ο καπετάνιος μου έδειξε στο βάθος τα βουνά της Κεφαλονιάς. Ήταν το πρώτο σημάδι που έβλεπα από την Ελλάδα. Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά, όπως του ερωτευμένου που μαθαίνει ότι ο πρώτος του έρωτας βρίσκει ανταπόκριση....
Σε λίγο θα ανήκω στο στρατό των Ελλήνων. Θέλω, πολεμώντας να τους εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τα ευγενικά αισθήματα που μου ενέπνευσαν οι πρόγονοι τους…Να ζήσω μονάχα για να δω απελευθερωμένη την Ακρόπολη, τα Προπύλαια, τον Παρθενώνα από τους βαρβάρους. Αρκεί να γονατίσω σ΄ αυτά τα μνημεία, που ανάμεσα τους περπατάω τώρα με την φαντασία μου

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom