ReaderSociety..αλλοι κλεινουν...εμεις ανοιγουμε...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σκίζουμε. Έχουμε τον αστρονομικό αριθμό των 44 μελών. Θα το φάμε λάχανο το travelstories όπου νάναι :D

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
χα! ανοίγω και γω τυχαία το reader society (από κάποια άλλη αναζήτηση στο γούγλι, δε θυμάμαι) και τσουπ, karfitsa, maltakias, yorgos, defkalion... εμ, μπαρδόν; έπεσα σε σκουληκότρυπα;
καλό, εν καιρώ θ ακολουθήσω...

και Paefstra, ναι, ο μύθος του Σίσυφου (γμτ σε κάποια του είναι ο άτιμος μαρτύριο...)

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
αρχίζω, διαβάζω, ναι! το χω! καταλαβαίνω το νόημα! ναι το πιάνω!! μπράβο, προχωράω καλά σήμερα! πω πω με θαυμάζω, ό,τι έχω διαβάσει το έχω καταλάβει σε βάθος!!! μπράβο μου!! μα πόσο έχω διαβάσει μέχρι τώρα.... ά, 5 γραμμές... οκ....

paefstra

Member
αρχίζω, διαβάζω, ναι! το χω! καταλαβαίνω το νόημα! ναι το πιάνω!! μπράβο, προχωράω καλά σήμερα! πω πω με θαυμάζω, ό,τι έχω διαβάσει το έχω καταλάβει σε βάθος!!! μπράβο μου!! μα πόσο έχω διαβάσει μέχρι τώρα.... ά, 5 γραμμές... οκ....
Στην 3η ανάγνωση τρέχει"σφαίρα¨, πάντως :p. Προσωπικά τα βρήκα μπαστούνια με τον Popper...και με τον Kuhn

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
η αλήθεια είναι ότι και "η πτώση" κάπου προς την τρίτη ανάγνωση θρονιάστηκε στην κορυφή των αναγνωσμάτων μου μέχρι τώρα... έκτοτε έχει διαβαστεί 8-9 φορές. και τώρα που το σκέφτομαι, σα να χω πολύ καιρό να την ξαναφρεσκάρω!

paefstra

Member
Πες μου ότι διάβασες και τον "Καλιγούλα"! (έχω βρει μόνο καναδυό άτομα...) Τον διαβάζω κατά καιρούς, το ομολογώ...όταν είμαι στις μαύρες μου.
Edit: δες τότε κι αυτό :) http://www.readersociety.gr/index.php?showcase/Η-Πτώση.63/ και πέρνα μια βόλτα για σχόλια. Τον Galat τον ξενύχτησα ήδη στη σχετική συζήτηση.

Gaea

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεγαλη Βρετανια- Ιρλανδια
Ταξίδι-Όνειρο
Το γύρο του κόσμου
έγινα και εγώ μέλος.....
αντε καλώς σας βρήκα....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ