Κωσταντινος
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ταυλανδη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κινα(Shenzhen),Ιαπωνια
Ελπιζω την τεταρτη να μην εχει καμια απεργια Προαστιακος/ΟΣΕ και χασω κανα αεροπλανο τους εσφαξα χαχα
Μόνο που αυτό δεν είναι ντιρεκτίβα, οδηγία, κανονισμός ή οτιδήποτε παρόμοιο, αλλά ένα πληροφοριακό site που συγκεντρώνει πληροφορίες για την ισχύουσα κατάσταση. Όπως προκύπτει και από το ίδιο το site, άφενός η ισχύουσα κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική ανα κατηγορία μέσου, αφετέρου δεν υπάρχει κάποιος κανονισμός που να επιβάλλει στον ΟΣΕ την αποζημίωση αυτή για μεταφορές εντός Ελλάδας.
Δεν καταλαβαίνω τι απαντάς - ίσως για να φανείς ότι κάτι απαντάς. Γιατί όσα είχα γράψει παραπάνω ισχύουν κατά γράμμα και δεν υπάρχει τίποτε σ' όλα αυτά τα links που παραθέτεις που να ισχυρίζεται κάτι διαφορετικό...Διάβασε ξανά το πρώτο νήμα και αν έχεις όρεξη διάβασε και τους παρακάτω ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ως επί των πλείστων.
Transport: Road - European commission
Transport: Maritime - European commission
Transport: Rail - legislation in force in December 2009 - European commission
Transport: Legislation - European commission
Είμαι βέβαιος ότι ο υπάλληλος μιλούσε στο πληθυντικό. Σωστά???....... αφρικανός προσπαθούσε, με τα όποια ελληνικά, να δώσει στον αγενέστατο υπάλληλο να καταλάβει ότι ήθελε να πάει Θεσσαλονίκη και ο υπάλληλος του μιλούσε τελείως απαξιωτικά....
Ναι βέβαια μόνο μα@@κα δεν τον είπε...." ρε δεν καταλαβαίνεις δεν γίνεται ...μάθε πρώτα ελληνικά...." και κάτι τέτοια...Είμαι βέβαιος ότι ο υπάλληλος μιλούσε στο πληθυντικό. Σωστά???
Κι όμως αν ρωτήσεις την συντεχνία τους, κατ΄αρχήν θ' αρνηθούν και αν, παρ' όλα αυτά, έχεις αποδεικτικά στοιχεία, εεε τότε θα σου πουν το στερεότυπο : μειοψηφία που αμαυρώνει τον κλάδο....
(ισχύει παντού...)
δεν κατάλαβα!!! σε παρακαλώ τα αναλύεις. ευχαριστώ...........................................................................................................................................
Χρησιμοποιω το κτελ εγω,με ιντερνετ μεσα,καφεδες/αναψυκτικα,περιοδικα/εφημεριδες,ταινιες.
Και εχει και μια καρτα στις 5 ή στις 4 διαδρομες με επιστροφη σου κανουν και μια δωρο.
Το κτελ λαρισας παντα.