Next Εθνικής τράπεζας

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Για να πάρω και εγώ κωδικό μάλλον τους δίνει αβέρτα... Δοκίμασα να κάνω κράτηση σε δυο τρία καταλύματα και σε διαφορετικές άσχετες με γιορτές περιόδους και πάντα μου λέει οτι ο κωδικός είναι "Μη έγκυρος". Πιο συγκεκριμένα μόλις πατάς στο πεδίο που ρωτάει αν έχεις εκπτωτικό κωδικό και πριν καν συμπληρώσεις τον κωδικό γράφει "Μη έγκυρο".... Τι κάνω λάθος;

Επίσης έχω προσπαθήσει να χρησιμοποιήσω τον κωδικό που πήρα σε κάτι καλλυντικά και είχα το ίδιο πρόβλημα. Upgrade δεν με αφήνει να κάνω γιατί δεν δέχεται το ένα απο τα αρχεία που πρέπει να ανεβάσω και γενικά η όλη φάση με τη Next της ΕΤΕ δεν μου κάθεται.... :rolleyes-80:

adiaforos

Member
Για να πάρω και εγώ κωδικό μάλλον τους δίνει αβέρτα... Δοκίμασα να κάνω κράτηση σε δυο τρία καταλύματα και σε διαφορετικές άσχετες με γιορτές περιόδους και πάντα μου λέει οτι ο κωδικός είναι "Μη έγκυρος". Πιο συγκεκριμένα μόλις πατάς στο πεδίο που ρωτάει αν έχεις εκπτωτικό κωδικό και πριν καν συμπληρώσεις τον κωδικό γράφει "Μη έγκυρο".... Τι κάνω λάθος;
Δεν ισχύει για ηλεκτρονική κράτηση ο κωδικός, θα σταλούν -υποτίθεται- στοιχεία επικοινωνίας με την ιστοσελίδα, αλλιώς καλείς μόνη σου, αφού έχεις βρει κατάλυμα και ημερομηνίες και τους λες ότι έχεις κουπόνι next για να σε κατευθύνουν.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Τώρα που κατέβασα εγώ το app βρήκε.. Και ό,τι άλλες βάζει για efood και skroutz εξανεμίζονται στο πικ και φι.
Κλεισαμε μηνα χωρις κουπονι Aegean και ψυχανεμιζομαι οτι τελειωσε το παρτι.

paefstra

Member
Τώρα που κατέβασα εγώ το app βρήκε.. Και ό,τι άλλες βάζει για efood και skroutz εξανεμίζονται στο πικ και φι.
Εγω παιρνω μονο Aegean και Skroutz. Παροτι βγαζει μηνυμα οτι τελειωνουν, ακριβως την 3η μερα της προσφορας παιρνω το κουπονι και δεν εχω χασει κανενα ως τωρα, 6 Aegean και 7 Skroutz

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830
Μέλη
39.583
Νεότερο μέλος
kostas tzou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom