Next Εθνικής τράπεζας

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
South Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Mόλις ήρθε το mail για την κράτηση στην προσφορά 1+1 του ekdromi!
Και εγώ δέχτηκα e-mail αλλά και τηλέφωνο από την ekdromi.gr
Δεν ξέρω αν καταφέρω να αγοράσω κάτι αλλά ήταν πολύ ευγενικοί και θα το έχω υπόψη
στο μέλλον

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Τον κωδικό του Ekdromi.gr μπορεί να τον χρησιμοποιήσει κάποιος τρίτος; Μπορούμε δλδ να τον δωρίσουμε;

micef

Member
Πήγα να πληρώσω λογαριασμό NOVA, για να αυξήσω bits, αλλά δεν εμφανίζει λογαριασμό χρέωσης. Στις άλλες επιλογές εμφανίζει την prepaid. Έκανα απεγκατασταση και νέα εγκατάσταση αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Σε εσάς λειτουργεί;

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Έψαξα λίγο το ekdromi.gr κι ενώ δεν είχα υψηλές προσδοκίες, τελικά διαπίστωσα ότι σε αρκετά έχει καλύτερες τιμές από το booking και ότι με τη μία διανυκτέρευση δώρο μπορείς να καταλήξεις να βρεις προσφορά που δεν θα πετύχαινες ούτε με τηλέφωνο.

Έχει προορισμούς κυρίως Ελλάδα, ενώ σε κάποιες περιοχές έχει πολύ λίγα ξενοδοχεία που ενδεχομένως να μην επέλεγα ποτέ. Αλλά με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις καλά πράγματα.

Πήρα τηλέφωνο να κάνω κράτηση. Δεν ζήτησαν καν να τους πω τον κωδικό, ίσως κάνουν μετά διασταύρωση. Η λογική είναι ότι, βλέπουν πόσο κάνουν οι διανυκτερεύσεις που θες, το διαιρούν με τον αριθμό των διανυκτερεύσεων (γιατί μπορεί να μην έχουν όλες οι μέρες την ίδια χρέωση) και πληρώνεις μία λιγότερη.

Προπληρωμή κατά την κράτηση. Πληρωμή μόνο διατραπεζικά, όχι με κάρτα.

Last edited:

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Πήρα τηλέφωνο να κάνω κράτηση. Δεν ζήτησαν καν να τους πω τον κωδικό, ίσως κάνουν μετά διασταύρωση. Η λογική είναι ότι, βλέπουν πόσο κάνουν οι διανυκτερεύσεις που θες, το διαιρούν με τον αριθμό των διανυκτερεύσεων (γιατί μπορεί να μην έχουν όλες οι μέρες την ίδια χρέωση) και πληρώνεις μία λιγότερη. Πληρωμή μόνο διατραπεζικά, όχι με κάρτα.
Είναι ακυρώσιμη η κράτηση;

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Ναι, αν κάνεις κράτηση με επιστρέψιμη τιμή, μπορείς να ακυρώσεις μέχρι κάποιες ημέρες πριν ή να αλλάξεις την κράτηση εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.928
Μέλη
39.643
Νεότερο μέλος
ΧΡΙΣΤΙΝΑ860

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom