Next Εθνικής τράπεζας

pan82

Member
Game changer φετος οι κωδικοι Next. Ακυρωσα 3ημερο που ετρωγε 45.000 bonus +φορους για αλλο, παλι εξωτερικο, με κανονικα εισιτηρια με εκπτωση 20 ευρω ανα διαδρομη πληρωνοντας παλι μονο φορους.
Eνταξει 45000 bonus για 40€ ουσιαστικά κόστος αφού λες ότι με δύο 20αρικα πληρώσες μόνο φόρους δεν άξιζε εξαρχής να τη κάνεις εκτός αν ήξερες ότι παίζει μεγάλη πιθανοτητα να ακυρώσεις τελευταία στιγμή. Εγώ τέτοιες largoσυνες κάνω μόνο όταν έχει μισή εξαργύρωση που δε με νοιάζουν και τόσο

paefstra

Member
Eνταξει 45000 bonus για 40€ ουσιαστικά κόστος αφού λες ότι με δύο 20αρικα πληρώσες μόνο φόρους δεν άξιζε εξαρχής να τη κάνεις εκτός αν ήξερες ότι παίζει μεγάλη πιθανοτητα να ακυρώσεις τελευταία στιγμή. Εγώ τέτοιες largoσυνες κάνω μόνο όταν έχει μισή εξαργύρωση που δε με νοιάζουν και τόσο
Μα κανω συχνα ακυρωσεις οταν κλεινω 10 μηνες πριν. Τα 23 για ακυρωτικα για 45.000 bonus ειναι σταγονα στον ωκεανο οταν κλεινω 10 μηνες πριν διαμονη παμφθηνα. Τα early bookings εχουν αλλη στρατηγικη, τα βγαζεις απο τη διαμονη.
Τη μεταβαση την εκλεισα με low cost μεσω Trip.com που μου αφαιρεσε και 12 ευρω στο εισιτηριο δηλαδη κατω απο τους φορους απο Αθηνα, μιλαμε για αστεια χασουρα 2 καφεδες.

Last edited:

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Syros, Crete, Sardenia
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα μόλις έχει βγάλει 10 € Skroutz

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Syros, Crete, Sardenia
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Μα γιατί ποτέ δεν το προλαβαίνω;;
Είναι δύσκολο και μάλλον λίγα κουπόνια, ευτυχώς πρόλαβα ενημέρωσα και ένα φίλο... μέσα σε 3 λεπτά κατάφερε και πήρε κι αυτός
Πάμε για το επόμενο :)

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
και τα Skroutz, πιστεύω θα τα ξαναβγάλει όταν τελειώσουν οι εκπτώσεις

paefstra

Member
και τα Skroutz, πιστεύω θα τα ξαναβγάλει όταν τελειώσουν οι εκπτώσεις
Ειχε βγαλει 10ευρο για τις εκπτωσεις πριν λιγες μερες. Νομιζω οτι ειναι κοροιδο οποιος βαζει συνδρομη, δινει 2 κουπονια τον μηνα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.831
Μέλη
39.585
Νεότερο μέλος
pthe9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom