Next Εθνικής τράπεζας

chrisbd

Member
το 5ευρο σκρουτζ το εφαγα κιολας, το 20ευρο Αιγαιου ειναι σε αναμονη για εξαργυρωση παμε για 2ο.. μπηκαμε και στην κληρωση των 1000 με 10 συμμετοχες..
ενταξει δωστε κουπονια και λεφτα στον λαο να καταναλωνουμε..

pan82

Member
το 5ευρο σκρουτζ το εφαγα κιολας, το 20ευρο Αιγαιου ειναι σε αναμονη για εξαργυρωση παμε για 2ο.. μπηκαμε και στην κληρωση των 1000 με 10 συμμετοχες..
ενταξει δωστε κουπονια και λεφτα στον λαο να καταναλωνουμε..
Τα skroutz efood που έχω πάρει βλέπω λήγουν τέλη του μήνα, τα κουπόνια της aegean κι αυτά τότε θα λήγουν αν πάρω;

pan82

Member

paefstra

Member
Σοβαρά; Και αυτά δε τα κυνήγησα ιδιαίτερα γιατί φαντάζομουν ότι μέχρι τέλη κάθε μήνα ισχύουν οπότε λέω δε θέλω άμεσα κάτι. Να αρχίσω το κυνήγι δηλαδή
Ειναι καλυτερα απο τα εκπτωτικα κουπονια της Aegean bonus visa γιατι δεν ειναι προσωπικοι οι κωδικοι και χαριζονται.
Εχω παρει 5 σε 3 μηνες. Σε συνδυασμο με Black Friday εβγαλα εισιτηρια πληρωνοντας μονο φορους.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Πάλι καλά έχουμε τα κουπόνια των πιστωτικών για Aegean αλλιώς δεν θα βλέπαμε κουπόνι ούτε για δείγμα!

pan82

Member
Ειναι καλυτερα απο τα εκπτωτικα κουπονια της Aegean bonus visa γιατι δεν ειναι προσωπικοι οι κωδικοι και χαριζονται.
Εχω παρει 5 σε 3 μηνες. Σε συνδυασμο με Black Friday εβγαλα εισιτηρια πληρωνοντας μονο φορους.
Εμένα ευτυχώς ούτε τα δύο 25αρια της platinum είναι προσωπικά (αυτή τη βλακεία μόνο η Aegean visa τη κάνει) αλλα συνήθως αυτά τα τρώω με το που εκδίδονται η τα δινω σε φίλους οπότε μερικά ακόμα καλοδεχούμενα είναι πάντα αφού δε λήγουν αμεσα

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εμένα ευτυχώς ούτε τα δύο 25αρια της platinum είναι προσωπικά (αυτή τη βλακεία μόνο η Aegean visa τη κάνει) αλλα συνήθως αυτά τα τρώω με το που εκδίδονται η τα δινω σε φίλους οπότε μερικά ακόμα καλοδεχούμενα είναι πάντα αφού δε λήγουν αμεσα
Τι εννοείς τα δίνεις;

Edit: Άκυρο, κατάλαβα τι εννοείς

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.738
Μέλη
39.472
Νεότερο μέλος
Στέλιος Μίκυ