Τωρα βγηκε σημερινο. Αλλο το χθεσινο. Αφου επιτρεπει 1 καθε μηνα, πηρα του Δεκεμβρη.Τώρα το πήρες; Χθες και τώρα προσπάθησα και μου γράφει ότι δεν πρόλαβα τον κωδικό.
Μπορείς να τσεκάρεις αν σου δείχνει διαθεσιμότητα; Το κοιτάζω συνέχεια και μονίμως δεν με αφήνει να πάρω κωδικόΤωρα βγηκε σημερινο. Αλλο το χθεσινο. Αφου επιτρεπει 1 καθε μηνα, πηρα του Δεκεμβρη.
Θα ξαναμπεις και θα ξαναμπεις, οπως κανουμε για καθε κουπονι.Μπορείς να τσεκάρεις αν σου δείχνει διαθεσιμότητα; Το κοιτάζω συνέχεια και μονίμως δεν με αφήνει να πάρω κωδικό
Κ ας λέει ότι δεν πρόλαβα;Θα ξαναμπεις και θα ξαναμπεις, οπως κανουμε για καθε κουπονι.
Εγω που πηρα δεν θα δω διαθεσιμοτητα, μου λεει οτι πηρα ηδη.
Καθε μηνα, 5 ως 10 ευρω.Skroutz κουπόνι κάθε πότε βγάζει;
Κι εμένα το ίδιο και κοιτάζω κάθε μερα...Μπορείς να τσεκάρεις αν σου δείχνει διαθεσιμότητα; Το κοιτάζω συνέχεια και μονίμως δεν με αφήνει να πάρω κωδικό
Aν λέτε για το skroutz δεν υπάρχει η προσφορά από προχθές τελευταία μέρα πού κατάφερα να πάρω ένα κουπόνι τυχαία αποσύρθηκε τελείως. Για aegean δεν έχω καταφέρει χθές τα μεσάνυχτα μου πέταξε μήνυμα να τη πάρω αλλά μέχρι να το πατήσω έβγαζε σφάλμα και μετά ότι εξαντλήθηκανΚι εμένα το ίδιο και κοιτάζω κάθε μερα...
Για aegean λεω. Δεν καταφέρνω ποτέ. Και μπαίνω καθημερινά.Aν λέτε για το skroutz δεν υπάρχει η προσφορά από προχθές τελευταία μέρα πού κατάφερα να πάρω ένα κουπόνι τυχαία αποσύρθηκε τελείως. Για aegean δεν έχω καταφέρει χθές τα μεσάνυχτα μου πέταξε μήνυμα να τη πάρω αλλά μέχρι να το πατήσω έβγαζε σφάλμα και μετά ότι εξαντλήθηκαν