Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
To έχω δει απο τις 7 το πρωί και ήταν εξαντλημένο...Εβγαλε 5ευρο κωδικο Skroutz και εχει διαθεσιμοτητα.
To έχω δει απο τις 7 το πρωί και ήταν εξαντλημένο...Εβγαλε 5ευρο κωδικο Skroutz και εχει διαθεσιμοτητα.
Το ανοίγω κάθε μερα. Δεν προλαβαίνω ποτέ τίποτα!Μονο για σημερα κουπονι 1+1 διανυκτερευση δωρο απο το Ekdromi.gr.
Δεν μου ανοιγει να το παρω με τιποτα.
Επισης φαινεται οτι πρεπει να κοιταζουμε καθε μερα γιατι βγαινουν και κουπονια πολυ περιορισμενης διαρκειας.
Το Fresh line το δινει, που δεν το θελουν πολλοι (ουτε εγω).Το ανοίγω κάθε μερα. Δεν προλαβαίνω ποτέ τίποτα!
Ούτε εγώ... αυτό δεν το κοίταξα...Το Fresh line το δινει, που δεν το θελουν πολλοι (ουτε εγω).
Τα τελευταια 4 κουπονια τα παιρνω παντα πρωι. Το βραδυ μου βγαζει αδυνατη την πληρωμη.Όσες φορές προσπάθησα να πάρω κωδικό (η ώρα ήταν 00:05 περίπου κάθε φορά) ενώ επέλεγα το κουπόνι και τον λογαριασμό χρέωσης στο τέλος δεν μπορούσα να το πάρω γιατί δεν ήταν διαθέσιμο! Την ίδια στιγμή, μπορούσα πάλι να το επιλέξω αλλά στο τέλος το ίδιο αποτέλεσμα.
Έχει τύχει σε κάποιον αυτό; Κάνατε κάποια ρύθμιση εκ των προτέρων ώστε να μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία;
Kι εγώ στην αλλαγή ημέρας ποτέ δε κατάφερα να πάρω κωδικό ως τώρα πάντα που έβγαζε αυτό που λες κι εσύ και στο τέλος πέταγε σφάλμα. Προφανως επειδή εκείνη την ώρα πέφτουν όλοι μαζί κρασαρει. Εγώ όλους τους κωδικούς ως τώρα τους βγάζω τυχαία άσχετες ώρες που μπαίνω μέσα και έχει ανοίξει το συστημαΌσες φορές προσπάθησα να πάρω κωδικό (η ώρα ήταν 00:05 περίπου κάθε φορά) ενώ επέλεγα το κουπόνι και τον λογαριασμό χρέωσης στο τέλος δεν μπορούσα να το πάρω γιατί δεν ήταν διαθέσιμο! Την ίδια στιγμή, μπορούσα πάλι να το επιλέξω αλλά στο τέλος το ίδιο αποτέλεσμα.
Έχει τύχει σε κάποιον αυτό; Κάνατε κάποια ρύθμιση εκ των προτέρων ώστε να μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία;