Next Εθνικής τράπεζας

paefstra

Member
Μονο για σημερα κουπονι 1+1 διανυκτερευση δωρο απο το Ekdromi.gr.
Δεν μου ανοιγει να το παρω με τιποτα.
Επισης φαινεται οτι πρεπει να κοιταζουμε καθε μερα γιατι βγαινουν και κουπονια πολυ περιορισμενης διαρκειας.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Μονο για σημερα κουπονι 1+1 διανυκτερευση δωρο απο το Ekdromi.gr.
Δεν μου ανοιγει να το παρω με τιποτα.
Επισης φαινεται οτι πρεπει να κοιταζουμε καθε μερα γιατι βγαινουν και κουπονια πολυ περιορισμενης διαρκειας.
Το ανοίγω κάθε μερα. Δεν προλαβαίνω ποτέ τίποτα!

paefstra

Member
Σε λιγες ωρες κλεινει ο διαγωνισμος για το 1000ρικο της Aegean. Εβαλα 4 συμμετοχες, αλλα σιγα μην...
Περιμενουμε το 20ευρο Aegean που ανακοινωσε οτι θα δωσει στις γιορτες.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Σε λιγες ωρες κλεινει ο διαγωνισμος για το 1000ρικο της Aegean. Εβαλα 4 συμμετοχες, αλλα σιγα μην...
Περιμενουμε το 20ευρο Aegean που ανακοινωσε οτι θα δωσει στις γιορτες.
Το έβγαλε ;)

ZoiT

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ
Όσες φορές προσπάθησα να πάρω κωδικό (η ώρα ήταν 00:05 περίπου κάθε φορά) ενώ επέλεγα το κουπόνι και τον λογαριασμό χρέωσης στο τέλος δεν μπορούσα να το πάρω γιατί δεν ήταν διαθέσιμο! Την ίδια στιγμή, μπορούσα πάλι να το επιλέξω αλλά στο τέλος το ίδιο αποτέλεσμα.
Έχει τύχει σε κάποιον αυτό; Κάνατε κάποια ρύθμιση εκ των προτέρων ώστε να μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία;

paefstra

Member
Όσες φορές προσπάθησα να πάρω κωδικό (η ώρα ήταν 00:05 περίπου κάθε φορά) ενώ επέλεγα το κουπόνι και τον λογαριασμό χρέωσης στο τέλος δεν μπορούσα να το πάρω γιατί δεν ήταν διαθέσιμο! Την ίδια στιγμή, μπορούσα πάλι να το επιλέξω αλλά στο τέλος το ίδιο αποτέλεσμα.
Έχει τύχει σε κάποιον αυτό; Κάνατε κάποια ρύθμιση εκ των προτέρων ώστε να μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία;
Τα τελευταια 4 κουπονια τα παιρνω παντα πρωι. Το βραδυ μου βγαζει αδυνατη την πληρωμη.

pan82

Member
Kι εγώ στην αλλαγή ημέρας ποτέ δε κατάφερα να πάρω κωδικό ως τώρα πάντα που έβγαζε αυτό που λες κι εσύ και στο τέλος πέταγε σφάλμα. Προφανως επειδή εκείνη την ώρα πέφτουν όλοι μαζί κρασαρει. Εγώ όλους τους κωδικούς ως τώρα τους βγάζω τυχαία άσχετες ώρες που μπαίνω μέσα και έχει ανοίξει το συστημα

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πήρα με την πρώτη και χωρίς ιδιαίτερο κόπο στις 9:30 το πρωί.
Εντυπωσιάστηκα, δε το περίμενα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.738
Μέλη
39.472
Νεότερο μέλος
Στέλιος Μίκυ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα